Opublikowano 26 czerwca 20159 l Nie wiem czy wiecie ale od 2 tygodni toczy się cicha wojna pomiędzy Sony a crackerami, ponieważ Vita została złamana, a Sony wczoraj wydało firmware 3.52 w odpowiedzi na hacka Tu więcej o hacku: http://wololo.net/2015/06/21/yifan-lu-shares-his-story-of-successfully-hacking-the-ps-vita/ A tu o firmware 3.52 http://wololo.net/2015/06/24/ps-vita-firmware-3-52-is-out-revokes-psm-support-effectively-patching-the-rejuvenate-hack-do-not-update/ A wojna trwa dalej
Opublikowano 26 czerwca 20159 l w sytuacji zabicia przez sony swojej konsoli jej zlamanie to bylby raj majac w pamieci co zrobila scena z psp az mi wlos na rece sie jezy co mozna byloby wycisnac z vity - przenosny emulator starych konsol wszechczasow
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Okemi na Vicie SOTC na Vicie Super Metroid na Vicie :mate5: Edytowane 26 czerwca 20159 l przez Majin Buu
Opublikowano 26 czerwca 20159 l To by było piękne, pograć w gry z psx/ps2 na dwóch gałkach gry z psp i psx przeciez mozesz odpalac na vicie i konfigurowac drugi analog pod nie scena tworzaca emu ps2, n64 a byc moze i gacka to bylaby miazga totalna, trzymam kciuki by zabezpieczenie vity padly totalnie, zapewni jej to niesmiertelnosc dla maniakow retro
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Jak uda się scrackować, to Vita będzie NAJLEPSZYM sprzętem do emulacji. Już nie trzeba będzie się łasić na te tandetne sprzęty:Nawet może pomyślę o ponownym zakupie.A o porażce Vity, pisałem już dwa lata temu na PPE.PL
Opublikowano 26 czerwca 20159 l odkad mam vite wyczuwam w niej ogromny potencjal po złamaniu, te emulatory, to homebrew ale czy po faktycznym złamaniu konsoli, Sony nie będzie banować ludzi co się logują na złamanym sprzęcie (podobnie jak było z XBL)? Edytowane 26 czerwca 20159 l przez soyaR
Opublikowano 26 czerwca 20159 l pewnie sladem psp by odpalic emu/homebrew bedziesz potrzebowac soft nizszy niz aktualny, a by zalogowac sie do psn musisz miec aktualny wiec problem sam sie rozwiaze
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Ja bym chciał emu GBA. Jak by się dało grać w gierki z PS2 to też bym się nie obraził. Ciekawe czy Sony nie umie czy nie chce emulacji dwójki udostepnić na Vicie. MK Shaolin Monks w pociągu
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Od dawna kibicuje żeby złamali tego trupa w cholerę. Taki sprzęcior z takim zapasem mocy do grania w indyki. Nie licząć Japonii oczywiście, ale ta mnie niestety średnio kręci.
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Ja tez kibicuje w tej kwestii hackerom. Wczoraj zrobilem ten update do 3,52 ale jak vita zostanie całkowicie otwarta na emu i homebrew to kupie nowke slim bialo zielona bo one posiadaja niskie firmwary. Dla gier z gacucha czy innych konsol tak bym zrobil.
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Z emulatorem gacka bym nie przesadzał. Vita jest mocna, ale nie aż tak raczej, żeby uciągnąć stabilnie emulację gamecube'a
Opublikowano 26 czerwca 20159 l w ogóle jaki absurd, wchodze z ciekawosci do sklepu a tam ciezko znalezc konsole za mniej niz 800zł paranoja @up jak nie uciągnie gc to nie ma mowy o ps2 Edytowane 26 czerwca 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 26 czerwca 20159 l jak nie uciągnie gc to nie ma mowy o ps2 NGC był najmocniejsza konsolą ówczesnej generacji
Opublikowano 26 czerwca 20159 l ale ps2 miało 64bit procesor, a niektóre instrukcje były 128 bitowe, gacek miał zwykłe 32bit powerpc co innego moc konsoli a co innego możliwość jej emulacji ;/ Edytowane 26 czerwca 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 26 czerwca 20159 l O, o tym akurat, że procek gcn miał 32 bitowy a ps2 64 to nie wiedziałem, zwracam honor!
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Mam troche złą wiadomość dla was - exploit działa tylko gdy ma się wgrane aplikacje od Playstation Mobile ( coś a la darmowe devkity dla początkujących ), SONY wyłączyło tą usługe miesiąc temu Exploitem bawią się Ci którzy mieli to już dawno pobrane
Opublikowano 26 czerwca 20159 l jak nie uciągnie gc to nie ma mowy o ps2 NGC był najmocniejsza konsolą ówczesnej generacji A nie bo pierwszy xbox
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Na PC jakoś szybciej rozwinęła się emulacja GaCka i chodzi to płynniej na słabszym sp-rzęcie, niż emu PS2, ale ok, nie ma co gdybać.Zresztą nawet na Androida jest emu GameCube. Edytowane 26 czerwca 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 24 września 20159 l cos drgnelo i to sporo: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=490040&page=103 http://pastebin.com/QvZ5h2Ew