Opublikowano 24 września 20159 l "You can load homebrews but it is physically and technically impossible to load ISOs/backups/pirated content/roms since we don’t have kernel access. In addition those stuff are encrypted and we also need kernel access to even think about decrypting."
Opublikowano 24 września 20159 l Ja bym tylko chciał opcję kilku kont na jednej konsoli przez to swego czasu sprawiłem sobię druga vitę do konta JP, bo przełączanie się i formatowanie kart żeby pograć sobie w coś z konta JP a potem z PL strasznie mnie irytowało, tym bardziej, że te karty nie należą do demonów prędkości... Sony tego nigdy nie da jeśli nie drygnie coś w szarej strefie...
Opublikowano 24 września 20159 l ja tez bo choc konczylem na emu i psx to bym od razu kupil chrono trigger, chrono cross i xenogears
Opublikowano 24 września 20159 l Ja bym tylko chciał opcję kilku kont na jednej konsoli przez to swego czasu sprawiłem sobię druga vitę do konta JP, bo przełączanie się i formatowanie kart żeby pograć sobie w coś z konta JP a potem z PL strasznie mnie irytowało, tym bardziej, że te karty nie należą do demonów prędkości... Sony tego nigdy nie da jeśli nie drygnie coś w szarej strefie... ja tez bo choc konczylem na emu i psx to bym od razu kupil chrono trigger, chrono cross i xenogears - Registry edition - Switch PSN account - Make CMA backups for anyone (without linked PSN account) - Fake region - Semi-debug Teraz ino trzeba czekać na jakiś prosty poradnik i może moja Vita TV zostanie wyciągnięta z pudła.
Opublikowano 25 września 20159 l Postanowiłem sprawdzić czy ten exploit działa i...Demo W2048 które nie odpala normalnie na VitaTV zadziałało. Jedyny mankament jest taki że przy każdym włączeniu Vity ( po jej wyłączeniu a nie uśpieniu ) trzeba exploit uruchamiać ponownie. Na szczęście to zabiera maks 30 sekund więc nie jest upierdliwe
Opublikowano 25 września 20159 l Coś jak wczesne PS3, wiadomo że przeskok z OLEDA czy LCD na 32 calowy TV może być... szokujący, ale to nadal ten sam dobry Wipeout.
Opublikowano 25 września 20159 l Boli tylko te 30 klatek. Pamiętam jak obrzydliwie wyglądał content z WipEoutHD na Vicie
Opublikowano 25 września 20159 l Boli tylko te 30 klatek. Pamiętam jak obrzydliwie wyglądał content z WipEoutHD na Vicie Ja niestety nie mam więcej gier do sprawdzenia, ale wiem że np: MGS Collection działa, tak samo Uncharted.
Opublikowano 25 września 20159 l Czekam na dalsze relacje. Sam sprzedałem swoją Vitę całkiem niedawno i niedługo zaopatruję się w PSP 3001 z tytułu fantastycznej biblioteki (Silent Hill Shattered Memories i MGS3 ). Jednak jeśli społeczność hakerska wyciągnie coś z PSMortem to nabędę konsolę ponownie.
Opublikowano 25 września 20159 l Czekam na dalsze relacje. Sam sprzedałem swoją Vitę całkiem niedawno i niedługo zaopatruję się w PSP 3001 z tytułu fantastycznej biblioteki (Silent Hill Shattered Memories i MGS3 ). Jednak jeśli społeczność hakerska wyciągnie coś z PSMortem to nabędę konsolę ponownie. MGS3 na PSP?
Opublikowano 25 września 20159 l Oj, popieprzyło mi się z Peace Walker. Z tego co wiem to sam początek serii, potem kolekcja na Vitę.