kypq 718 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 "You can load homebrews but it is physically and technically impossible to load ISOs/backups/pirated content/roms since we don’t have kernel access. In addition those stuff are encrypted and we also need kernel access to even think about decrypting." Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Ja bym tylko chciał opcję kilku kont na jednej konsoli przez to swego czasu sprawiłem sobię druga vitę do konta JP, bo przełączanie się i formatowanie kart żeby pograć sobie w coś z konta JP a potem z PL strasznie mnie irytowało, tym bardziej, że te karty nie należą do demonów prędkości... Sony tego nigdy nie da jeśli nie drygnie coś w szarej strefie... Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 ja tez bo choc konczylem na emu i psx to bym od razu kupil chrono trigger, chrono cross i xenogears Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Ja bym tylko chciał opcję kilku kont na jednej konsoli przez to swego czasu sprawiłem sobię druga vitę do konta JP, bo przełączanie się i formatowanie kart żeby pograć sobie w coś z konta JP a potem z PL strasznie mnie irytowało, tym bardziej, że te karty nie należą do demonów prędkości... Sony tego nigdy nie da jeśli nie drygnie coś w szarej strefie... ja tez bo choc konczylem na emu i psx to bym od razu kupil chrono trigger, chrono cross i xenogears - Registry edition - Switch PSN account - Make CMA backups for anyone (without linked PSN account) - Fake region - Semi-debug Teraz ino trzeba czekać na jakiś prosty poradnik i może moja Vita TV zostanie wyciągnięta z pudła. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Kolejna aktualizacja Sony i tak to zablokuje. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Postanowiłem sprawdzić czy ten exploit działa i...Demo W2048 które nie odpala normalnie na VitaTV zadziałało. Jedyny mankament jest taki że przy każdym włączeniu Vity ( po jej wyłączeniu a nie uśpieniu ) trzeba exploit uruchamiać ponownie. Na szczęście to zabiera maks 30 sekund więc nie jest upierdliwe Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Jak prezentuje się ta gra na TV? Poziom PS2,5? Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Coś jak wczesne PS3, wiadomo że przeskok z OLEDA czy LCD na 32 calowy TV może być... szokujący, ale to nadal ten sam dobry Wipeout. Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Boli tylko te 30 klatek. Pamiętam jak obrzydliwie wyglądał content z WipEoutHD na Vicie Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Boli tylko te 30 klatek. Pamiętam jak obrzydliwie wyglądał content z WipEoutHD na Vicie Ja niestety nie mam więcej gier do sprawdzenia, ale wiem że np: MGS Collection działa, tak samo Uncharted. Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Czekam na dalsze relacje. Sam sprzedałem swoją Vitę całkiem niedawno i niedługo zaopatruję się w PSP 3001 z tytułu fantastycznej biblioteki (Silent Hill Shattered Memories i MGS3 ). Jednak jeśli społeczność hakerska wyciągnie coś z PSMortem to nabędę konsolę ponownie. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Czekam na dalsze relacje. Sam sprzedałem swoją Vitę całkiem niedawno i niedługo zaopatruję się w PSP 3001 z tytułu fantastycznej biblioteki (Silent Hill Shattered Memories i MGS3 ). Jednak jeśli społeczność hakerska wyciągnie coś z PSMortem to nabędę konsolę ponownie. MGS3 na PSP? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Tez bym chcial w takie bajki uwierzyc Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Oj, popieprzyło mi się z Peace Walker. Z tego co wiem to sam początek serii, potem kolekcja na Vitę. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 Peace Walker dzieje się po 3 więc trochę sfailowałeś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi