Skocz do zawartości

Cicha wojna o przyszłość Vity

Dobermann

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"You can load homebrews but it is physically and technically impossible to load ISOs/backups/pirated content/roms since we don’t have kernel access. In addition those stuff are encrypted and we also need kernel access to even think about decrypting."

Opublikowano

Ja bym tylko chciał opcję kilku kont na jednej konsoli :( przez to swego czasu sprawiłem sobię druga vitę do konta JP, bo przełączanie się i formatowanie kart żeby pograć sobie w coś z konta JP a potem z PL strasznie mnie irytowało, tym bardziej, że te karty nie należą do demonów prędkości...

Sony tego nigdy nie da jeśli nie drygnie coś w szarej strefie...

Opublikowano

Ja bym tylko chciał opcję kilku kont na jednej konsoli :( przez to swego czasu sprawiłem sobię druga vitę do konta JP, bo przełączanie się i formatowanie kart żeby pograć sobie w coś z konta JP a potem z PL strasznie mnie irytowało, tym bardziej, że te karty nie należą do demonów prędkości...

Sony tego nigdy nie da jeśli nie drygnie coś w szarej strefie...

ja tez bo choc konczylem na emu i psx to bym od razu kupil chrono trigger, chrono cross i xenogears

- Registry edition

- Switch PSN account
    - Make CMA backups for anyone (without linked PSN account)
    - Fake region
    - Semi-debug

Teraz ino trzeba czekać na jakiś prosty poradnik i może moja Vita TV zostanie wyciągnięta z pudła.

Opublikowano

Postanowiłem sprawdzić czy ten exploit działa i...

YTedrAl.jpg

Demo W2048 które nie odpala normalnie na VitaTV zadziałało. Jedyny mankament jest taki że przy każdym włączeniu Vity ( po jej wyłączeniu a nie uśpieniu ) trzeba exploit uruchamiać ponownie. Na szczęście to zabiera maks 30 sekund więc nie jest upierdliwe :)

Opublikowano

Boli tylko te 30 klatek. Pamiętam jak obrzydliwie wyglądał content z WipEoutHD na Vicie :/

Ja niestety nie mam więcej gier do sprawdzenia, ale wiem że np: MGS Collection działa, tak samo Uncharted. 

Opublikowano

Czekam na dalsze relacje. Sam sprzedałem swoją Vitę całkiem niedawno i niedługo zaopatruję się w PSP 3001 z tytułu fantastycznej biblioteki (Silent Hill Shattered Memories i MGS3 :fsg: ). Jednak jeśli społeczność hakerska wyciągnie coś z PSMortem to nabędę konsolę ponownie.

Opublikowano

Czekam na dalsze relacje. Sam sprzedałem swoją Vitę całkiem niedawno i niedługo zaopatruję się w PSP 3001 z tytułu fantastycznej biblioteki (Silent Hill Shattered Memories i MGS3 :fsg: ). Jednak jeśli społeczność hakerska wyciągnie coś z PSMortem to nabędę konsolę ponownie.

MGS3 na PSP? :P