Skocz do zawartości

Heroes Reborn - 2015 - NBC

Farmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jest pierwszy trailer więc warto odciążyć "Nowości serialowe". Serial zadebiutuje jesienią tego roku, a dokładnie 24 września.

Heroes-Reborn-Official-Poster.jpeg

Jak wiemy do serialu powróciło kilkoro znanych postaci z poprzedniej serii. M.in. Hero, Noah Bennet, Matt Parkman, Angela Petrelli, dr Suresh czy Haitańczyk. Jest też spora grupa nowych herosów.

Edytowane przez Farmer.
  • Plusik 1
Opublikowano

Pierwsze dwa sezony to byla kosa. A pozniej to juz ksiazkowy przyklad jak zyebac super serial. Niestety skonczyly sie im pomysly w tamej serii i mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej. Reborn zrobili Ci sami tworcy co oryginalna serię? Tak czy tak czekam i dam szanse.

Opublikowano

Może będą jakieś nawiązania do Claire skoro w ostatnim odcinku

Pokaż ukrytą zawartość

Same napisy na murach z trailera pytają o herosów, czyli świat już wie. Ja na pewno nadrobię pierwszy sezon.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dwugodzinna premiera za nami. Jak dla mnie wyszło słabo. Były lepsze seriale, które zasługiwały na drugą szansę a zamiast tego dostał ją serial Tim Kringa. I kolejny raz zawalił. Hitem jest Japonka, która za pomocą swojej katany wchodzi do świata gry :yao:  Jakość grafiki jak na PS2 :pawel: 

Opublikowano

Noo, dupy nie urywa. W pierwszych odcinkach za bardzo nie wiadomo o co chodzi, a tym nieobeznanym wcześniej z Hirołsami to może być jeszcze ciężej. Wydaje mi się, że gdzieś pewno od 4-5 odcinka, jak już wprowadzą wszystkich bohaterów w akcję to dopiero się zacznie ciekawie robić. Na razie brakuje "tego czegoś", jakiejś tajemnicy, charakterystycznego "złego" (nie odżałuję Sylara).

Opublikowano

Niestety muszę się zgodzić z e-kolegami. Start słaby co zresztą odbiło się na oglądalności w USA. Próbowali chyba zrobić coś na wzór pierwszego sezonu: grupa ludzi i powolne splatanie ze sobą ich losów. Jednak nie do końca to wyszło. Para polująca na evosów na razie wrzucona na siłę. Nie chodzi nawet o Levi'ego, a o relacje pary. W ogóle nie widać, że to małżeństwo, które w akie zemsty wykańcza uzdolnionych. Brak też tej otoczki. Tego głównego celu. Sezon 1 napędzała kwestia: "Save the cheerleader, save the world". Tu na razie tego nie widać. I chyba na siłę próbują kopiować postacie. Azjatka z kolegą to taka wariacja Hiro i Ando. Szkolne smarki na razie irytują.

Mocno liczę, że jednak kolejny odcinek dostarczy. I tak jak Rudiok napisał: brak kogoś na miarę Sylara.

• Plusik 1
Opublikowano

Dupy nie urwalo, efekty slabe. Dla mnie i tak tylko pierwszy sezon sie liczyl, drugi zapowiadal sie spoko, ale chyba strajk scenarzystow wszystko z(pipi)al. Potem bylo juz tylko gorzej.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem na bieżąco.

Zaczynało się trochę słabo, ale z biegiem czasu odcinki coraz lepsze.

Było sporo rzeczy, które mnie raził, np. bardzo dziwna motywacja małżeństwa, aby

Pokaż ukrytą zawartość

, potem reakcja jego żony na to, że

Pokaż ukrytą zawartość

:rotfl:

Albo inne nielogiczne zachowania czy decyzje bohaterów.

W najnowszym odcinku wraca

Pokaż ukrytą zawartość

, więc za tydzień oczekuję naprawdę dużego pierdolnięcia.

Pokaż ukrytą zawartość

więc spodziewam się zobaczyć

Pokaż ukrytą zawartość

jak jeszcze żyła.

Pokaż ukrytą zawartość

:smutas: [*]

Opublikowano

No właśnie dopiero teraz jak wątki zaczynają się splatać robi się ciekawie. Póki co lekko nudą wiało. Hiro kozak. A co do

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Ja jestem po 4 odcinkach. Co do Claire

Pokaż ukrytą zawartość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

KURDE BALANS  :woot:

Hirołsi wrócili jak za starych dobrych czasów. Odcinek "June 13th Part One" dostarczył i to mocno. Twisty sypią się gęsto, a takiego obrotu spraw się nie spodziewałem. Brawa za odcinek. 

"What? Suprised to see me?" :obama: