Farmer 3 281 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 (edytowane) Jest pierwszy trailer więc warto odciążyć "Nowości serialowe". Serial zadebiutuje jesienią tego roku, a dokładnie 24 września. Jak wiemy do serialu powróciło kilkoro znanych postaci z poprzedniej serii. M.in. Hero, Noah Bennet, Matt Parkman, Angela Petrelli, dr Suresh czy Haitańczyk. Jest też spora grupa nowych herosów. Edytowane 26 czerwca 2015 przez Farmer. 1 Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 Pierwsze dwa sezony to byla kosa. A pozniej to juz ksiazkowy przyklad jak zyebac super serial. Niestety skonczyly sie im pomysly w tamej serii i mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej. Reborn zrobili Ci sami tworcy co oryginalna serię? Tak czy tak czekam i dam szanse. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 26 czerwca 2015 Opublikowano 26 czerwca 2015 Tak jest, mózg czyli Tim Kring jest odpowiedzialny za Reborn. To ujęcie z Hiro z przyszłości to nie było czasem wzięte z pierwszego sezonu? Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 28 czerwca 2015 Opublikowano 28 czerwca 2015 To jest w ogóle restart jakiś? Bo wyglada jakby olali poprzednie sezony. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 28 czerwca 2015 Opublikowano 28 czerwca 2015 Nic nie olali. Kontynuacja, prawdopodobnie parę lat później. 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 kurde nic prawie nie pamiętam z tych hirołsów, a ostatniego sezonu to chyba w ogóle nie widziałem . Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Ostatni był dużo lepszy od kompletnego guwna jakim był sezon nr 3. Warto nadrobić, jest fajny cyrkowy klimat momentami no i dawał radę motzno. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 jak nadrabiać hirołsów kiedy do stycznia trzeba całe x-files zrobić . 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Eksfajle ja będę tylko od 3 do 8ego sezonu. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Ten sam problem z archiwum x. Dobrze że nie bedzie braciszkow Petrelli bo byli nudni, ale Sylara i Claire szkoda. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 30 czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 czerwca 2015 Może będą jakieś nawiązania do Claire skoro w ostatnim odcinku ujawniła się światu. Same napisy na murach z trailera pytają o herosów, czyli świat już wie. Ja na pewno nadrobię pierwszy sezon. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 13 lipca 2015 Autor Opublikowano 13 lipca 2015 The Hunt begins https://youtu.be/4FLHB2zB_cA Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 Dwugodzinna premiera za nami. Jak dla mnie wyszło słabo. Były lepsze seriale, które zasługiwały na drugą szansę a zamiast tego dostał ją serial Tim Kringa. I kolejny raz zawalił. Hitem jest Japonka, która za pomocą swojej katany wchodzi do świata gry Jakość grafiki jak na PS2 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 Noo, dupy nie urywa. W pierwszych odcinkach za bardzo nie wiadomo o co chodzi, a tym nieobeznanym wcześniej z Hirołsami to może być jeszcze ciężej. Wydaje mi się, że gdzieś pewno od 4-5 odcinka, jak już wprowadzą wszystkich bohaterów w akcję to dopiero się zacznie ciekawie robić. Na razie brakuje "tego czegoś", jakiejś tajemnicy, charakterystycznego "złego" (nie odżałuję Sylara). Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 27 września 2015 Autor Opublikowano 27 września 2015 Niestety muszę się zgodzić z e-kolegami. Start słaby co zresztą odbiło się na oglądalności w USA. Próbowali chyba zrobić coś na wzór pierwszego sezonu: grupa ludzi i powolne splatanie ze sobą ich losów. Jednak nie do końca to wyszło. Para polująca na evosów na razie wrzucona na siłę. Nie chodzi nawet o Levi'ego, a o relacje pary. W ogóle nie widać, że to małżeństwo, które w akie zemsty wykańcza uzdolnionych. Brak też tej otoczki. Tego głównego celu. Sezon 1 napędzała kwestia: "Save the cheerleader, save the world". Tu na razie tego nie widać. I chyba na siłę próbują kopiować postacie. Azjatka z kolegą to taka wariacja Hiro i Ando. Szkolne smarki na razie irytują. Mocno liczę, że jednak kolejny odcinek dostarczy. I tak jak Rudiok napisał: brak kogoś na miarę Sylara. 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 A Sylar w pierwszym sezonie to nie pojawił się jakoś później ? Bo już tak średnio pamiętam. Cyba pora na powtórkę sezonu 1. i tylko 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 Dopiero koło 8 odcinka go Quinto sportretował. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Dupy nie urwalo, efekty slabe. Dla mnie i tak tylko pierwszy sezon sie liczyl, drugi zapowiadal sie spoko, ale chyba strajk scenarzystow wszystko z(pipi)al. Potem bylo juz tylko gorzej. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Jestem na bieżąco. Zaczynało się trochę słabo, ale z biegiem czasu odcinki coraz lepsze. Było sporo rzeczy, które mnie raził, np. bardzo dziwna motywacja małżeństwa, aby zabijać wszystkich Evosów , potem reakcja jego żony na to, że sam jest Evosem- poprostu se poszła bez słowa Albo inne nielogiczne zachowania czy decyzje bohaterów. W najnowszym odcinku wraca Hiro Nakamura , więc za tydzień oczekuję naprawdę dużego pierdolnięcia. Podobno niespodziewanie Hayden Panettiere wystąpiła w jednym odcinku więc spodziewam się zobaczyć Claire jak jeszcze żyła. Katana Girl [*] Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 No właśnie dopiero teraz jak wątki zaczynają się splatać robi się ciekawie. Póki co lekko nudą wiało. Hiro kozak. A co do Claire to niby oficjalnie miało jej nie być, ale daliby czadu jakby się jednak choć na chwilę pojawiła, no i pasuje dać jakąś odpowiedź na pytanie kto i jak do cholery dał radę ją zabić. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 24 października 2015 Autor Opublikowano 24 października 2015 Ja jestem po 4 odcinkach. Co do Claire to wątpię że jest martwa. Po co Noah kazał sobie wymazać pamięć i był gotów umrzeć by te wspomnienia nie wróciły? Nie był wstanie kiedyś obronić córki przed Sylarem więc gdy dowiedział się co może ta babka od Epic zrobić, najprawdopodobniej upozorował śmierć Claire by ją ukryć. Za pomocą Molly mogli znaleźć wszystkich Evosów więc co mogli osiągnąć mając Claire? Armia nieśmiertelnych? Ale cheerleaderka to tylko wątek poboczny. Coś wielkiego nadciąga i znów nadludzie muszą się zjednoczyć... Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 W piątym odcinku się wreszcie dowiesz o co biega. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 3 listopada 2015 Autor Opublikowano 3 listopada 2015 KURDE BALANS Hirołsi wrócili jak za starych dobrych czasów. Odcinek "June 13th Part One" dostarczył i to mocno. Twisty sypią się gęsto, a takiego obrotu spraw się nie spodziewałem. Brawa za odcinek. "What? Suprised to see me?" Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 No, dopiero od tego odcinka chyba warto oglądać. Hiro rządzi i dzieli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi