Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 160
  • Wyświetleń 43 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• no i bum premiera   super launch trailerek imo    

• jak mogles widziec? przecież xbox nie ma gier

• po pierwszej godzinie gry zapowiada się cichy banderas tego roku, świetna muzyka, ciekawy art design, dobry gameplay i mechanika gry.

Opublikowano

To to rzeczywiscie niespodzianka motherfucker

kxd4tav7bf221.jpg?width=960&crop=smart&a

Opublikowano
  • Autor

w pudelku tylko na switcha 

Opublikowano
38 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pass czy retail?

Jeszcze BELOW poproszę. <3

below, tunic, last night, void bastards.. no troche tego jeszcze zostało 

Opublikowano

no i bum premiera

super launch trailerek imo

Opublikowano

jak mogles widziec? przecież xbox nie ma gier

Opublikowano

Trailer super, sprawdzę na bank

Opublikowano
  • Autor

Będzie dzisiaj sprawdzane :banderas:

Opublikowano

Nice :banderas:

Opublikowano

Będzie grane w GamePassie!

Jaram się art desgnem, nie wiem jak z sama gra ale przynajmniej wygląda ślicznie 

Opublikowano

po pierwszej godzinie gry zapowiada się cichy banderas tego roku, świetna muzyka, ciekawy art design, dobry gameplay i mechanika gry.

Opublikowano
  • Autor

GameSpot - 9/10

GameRadar - 8/10

Eurogamer - recommended

Daddy - cichy Banderas

Tej siły już nie zatrzymacie 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

IGN - Very nice, better than God of War and Red Dead Redemption 2

9,6/10

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, ragus napisał:

better than God of War and Red Dead

O to nie trudno 

Opublikowano

jeszcze się okaże że trzeba będzie powtarzać VGA :obama: 

Opublikowano

15 minut temu, kermit napisał:

a jak poziom trudności? soulsowy?

jest bankowo łatwiej ale to początek gry z długim wprowadzeniem, łatwiej zabić przeciwników niż w DS ale tak samo szybko padamy na ziemię, gra daje sporo satysfakcji z siekania.

Opublikowano

No gra o wiele łatwiejsza od soulsow ale bardzo fajna. Chce się eksplorować. Gra może jest potem trudna ale początek to nie taki gang gang jak tutoriale soulsow. 

Opublikowano

Sporo pograłem dzisiaj, sądzę że nawet zeszło z dwie godzinki. Gra jest lepsza niż spodziewałem się, że będzie. To tak w największym skrócie. Oczywiście jest to klon Soulsów bez dwóch zdań i jako taki powinien być IMO przeniesiony do stosownego podforum Soulslike. 

Dwie rzeczy podobają mi się póki co najbardziej: graficzny art style oraz muzyka. Jak na indora świetnie się to wszystko prezentuje. 

Walka...Souls pełną gębą, ale z małymi modyfikacjami, np to, że można rzucać włóczniami. Paru jednak rzeczy jeszcze nie rozkminiłem. Czy gra sejwuje tylko jak się przejdzie jakiś kamień milowy w zadaniu czy są jakieś stosowne miejsca za wyjątkiem założonej osady ma się rozumieć? Czy można parry`ować ataki wrogów? Jest jakiś rozwój postaci na który mamy wpływ? Zauważyłem, że np po wykonaniu jakiegoś zadania pokazuje się info, że zwiększono kreskę zdrowia o x punktów.

Co mi się nie podoba? Póki co jedno: AI pomagiera zdecydowanie do poprawy! Potrafi się gdzieś zawiesić, zakalapućkać przez co zamiast nam pomóc w walce z trzema niemiluchami stoi gdzieś zakleszczony jak ta pisda.

Jedno z początkowych pobocznych zadań też do najmądrzejszych nie należy:

Spoiler

Jokell każe mi pójść sprawdzić co się stało z jego bratem po czym do mnie w trakcie tego questa dołącza, leje się z wrogami, znajduje wraz ze mną skrzynkę brata, a potem w obozie każe do mnie z nią przyjść. No bez sensu zupełnie.

Generalnie gra bardzo obiecująca na początku i bardzo mnie wciągnęła.

Czy można pograć w coopie z friendem? Chyba można, ale pewien nie jestem.