kermit 6 998 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 kurde 1 boss i dolacza mi randoma który nic nie ogarnia, raz ginie to go podnosze, 2 raz ginie to znika i zostaje sam xd szkoda ze nie zrobili normalnego coopa tylko jakis system rodem z ps2 i network adaptera Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 no brak normalnie zrealizowanego coopa z kumplem to beka. Ale moim zdaniem ta randomowa kooperacja działa bardzo w porządku, w większości mam miłe doświadczenia. Jasne od czasu do czasu trafi się jakiś dzban, który szarżuje nie zważając na nic, ale zdecydowanie częściej trafiam na normalnych ludzi. Dzisiaj zabiłem trzeciego bossa, rozwinąłem moją maczugę do poziomu popielaty 2, mam spoko pancerze i kamienie runiczne i czuje się bardzo pewnie, lecąc jak przecinak. Teraz czekam na moment kiedy gierka znowu dojdę do momentu, który wbije mnie w glebę. ten design Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 eh te gierki bez podpowiedzi i znacznikow.. klepnalem 1 bossa, wracam do wioski, patrze stol z upgradeami - wydałem całość na 1 slot wiecej na potiona ide do typa od questa a ten mi chce broń upgrejdowac a tu już nie ma za co xd gra życia Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 Nie no trochę podpowiedzi jest, mapa ze znacznikami questów, kompas ułatwiający nawigacje. Ale mi to nie przeszkadza bo tak jak pisałem podobają mi się takie soulsy w wersji lite, jako wprowadzenie do gatunku. a i yebać włóczników maczetami Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 no dobra, to chyba jest TA gempasowa perełka, z grudniowych wrzutek wyrasta na lidera a nie ma łatwej konkurencji, az chce sie grać jeszcze i jeszcze... Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 Zdecydowanie, obok SOT moje największe zaskoczenie tego roku. Jestem już na finiszu, broń mam na maksa ulepszoną, prawie wszystkie wyprawy pokończone, 4 boss padł za pierwszym razem i chyba jestem w ostatniej lokacji. Kilkanaście godzin zleciało nie wiadomo kiedy i czuję się jakbym grę zaczynał wczoraj. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 (edytowane) No i skończone, mocne 8/10. Solidna rzemieślnicza robota z wyróżniającą stylistyką. Na ostatnią walkę przygotujcie sporo włóczni. Dzięki Pan Game Pass, dla tej jednej gierki nie żałuje wykupienia abonamentu na pół roku Edytowane 18 grudnia 2018 przez oni Cytuj
Gość Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 W dniu 17.12.2018 o 23:36, oni napisał: Zdecydowanie, obok SOT moje największe zaskoczenie tego roku. Czy ty nie głosowałeś na SoT przy największym rozczarowaniu w 2018? Xd Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 a w Spidermana to ty grałeś w ogóle czy dla beki zagłosowałeś? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Dla beki ofc, jeżeli to takie ważne Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 W dniu 18.12.2018 o 00:36, oni napisał: Zdecydowanie, obok SOT moje największe zaskoczenie tego roku. 11 godzin temu, oni napisał: No i skończone, mocne 8/10. Solidna rzemieślnicza robota z wyróżniającą stylistyką. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Oni chciałbyć obiektywny ale nie pyklo Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 8/10 to przecież wciąż bardzo dobra gra, zaskoczenie bo przed premierą nie miałem żadnych specjalnych oczekiwań i gierka wciągnęła mnie jak to się mówi: z zaskoczenia .To tyle jeśli chodzi o rozbiór semantyczny moich postów, jak coś jeszcze jeszcze znajdziecie to dajcie znać Oni chciałbyć obiektywny ale nie pyklo Wybacz ale nigdy nie jestem obiektywny Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 (edytowane) 9 godzin temu, Mojave napisał: Czy ty nie głosowałeś na SoT przy największym rozczarowaniu w 2018? Xd Tak, to ja i zdanie to podtrzymuje Dokładnie napisałem że SoT okazało się dla mnie rozczarowaniem na premiere (a konkretnie zawartość na start) Polecam przeczytać całe zdanie . Jednocześnie wciąż uważam że to moje największe zaskoczenie roku, bo gra wobec której nie miałem żadnych oczekiwań, zaskoczyła mnie grając w bete, swoim pomysłem, wykonaniem i mechanikami. Tak swoją drogą, to moje ulubione forum. brak tu miejsca na jakiekolwiek bardziej złożone i ambiwalentne odczucia i opinie. Albo nakręcamy karuzele w jedną stronę i solidne dobre gierki wynosimy do rangi mesjaszów albo nakręcamy tę yebaną karuzele w drugą stronę i normalne gierki mieszamy z goownem (vide np. Battlefield). Nigdy się nie zmieniajmy. Edytowane 19 grudnia 2018 przez oni Cytuj
Gość Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Jestes przykladem czlowieka, ktory latwo poddaje sie presji otoczenia. Typowy beta gracz bez charyzmy oraz wlasnego zdania. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 1 minutę temu, Mojave napisał: Typowy beta gracz bez charyzmy oraz wlasnego zdania. mówiąc inaczej 1 minutę temu, Mojave napisał: Typowy (...) gracz 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 PC Gamer 85/100 Cytat Ashen's slant on the Soulslike subgenre isn't revolutionary, but is a wonderful example of the familiar formula executed well. It's thoughtful, gorgeous, challenging and a dream to explore. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Włączyłem Ashen, żeby sprawdzić i grałem prawie bitą godzinę pochłonięty przez tę pozycję. Niesamowity tytuł, który łączy mechanikę soulsów z fantastycznie wykreowanym światem opowiadającym jak na razie dosyć ciekawą historię. Owszem, animacje są troszkę drewniane i mogłyby być płynniejsze jednak nie przeszkadza to zbytnio i można się do tego szybko przyzwyczaić, a to jak inny gracz się dołącza do zabawy i razem łoimy tyłki bandytom jest cudowne. Zdecydowanie duże zaskoczenie roku i jak gra będzie trzymać taki poziom do końca to będę bardzo zadowolony. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 5 godzin temu, suteq napisał: Zdecydowanie duże zaskoczenie roku i jak gra będzie trzymać taki poziom do końca to będę bardzo zadowolony. potem jest lepiej Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 25 grudnia 2018 Opublikowano 25 grudnia 2018 AI naszego towarzysza to padaka xD ocb jak czasem mi zniknie podczas przygody? (obstawiam że jebaniec gdzieś spadnie) To wtedy jak on do mnie ma ponownie dołączyć? Wzywanie go krzyżakiem nie pomaga a wygląda na to że pojawia się losowo lub po teleportach. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 26 grudnia 2018 Opublikowano 26 grudnia 2018 Trudno to rozszyfrować jak to dokładnie działa, ale z moich obserwacji wynika że: Tylko dwa razy zdarzyło mu się spaść w przepaść (to znacznie rzadziej niż mi xD) w dodatku zdarzyło się to już w końcowym etapie gry, w Pałacu. Po śmierci NPC zostaje się samemu do momentu dotarcia do następnego kamienia Jeżeli gramy z żywym graczem i ten zginie, tak samo, do czasu dotarcia do kamienia jesteśmy sami. Jeżeli natomiast żywy kompan wyjdzie w trakcie gry, za 2-3 minuty powinien pojawić się kompan A.I Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 26 grudnia 2018 Opublikowano 26 grudnia 2018 Ja miałem problem przy drugim głównym Boss'ie z AI towarzysza, tzn. podczas wyprawy do niego w tych ciemnych lochach było jedno miejsce gdzieś w połowie drogi, gdzie zawsze za zakrętem coś mu szwankowało i uciekał do góry na schody, wpadał w ścianę lub w przepaść i po zawodach. Obstawiam że jakiś glitch gry ale próbowałem różnych sposobów i zawsze to robił. Bez niego dalsza wędrówka do Boss'a była niemożliwa bo niezły HC mimo dopakowanej postaci a i miałem dwa razy sytuacje że otwieram przejście dla dwóch osób a skubaniec stoi i nic nie robi xD YT uratował 1:30 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi