Frantik 2 570 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Było okej. Aż nie spodziewałbym się po MTV tak przyjemnego serialu. Zaskakująco ciekawie wykorzystano w serialu nowoczesną technologię (social media, YouTube, bajery w smartfonach itd) w połączenia z motywami klasycznych Krzyków. dla fanów slasherów pozycja raczej godna polecenia. Podobno szykuje się drugi sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 3 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2016 Trailer 2 sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Sezon 2. wystartował Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 (edytowane) Odcinek lepszy niż początek poprzedniego sezonu. Wciąż ten sam klimacik dzisiejszych czasów, Jutuba i podkastów, smartfonów, są hAmerykańskie dzieciaki... Fajnie się to ogląda choć głowy nie urywa. Będę oglądał dalej. Edytowane 4 czerwca 2016 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 6 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) Pierwszy odcinek zapowiada po prostu więcej tego samego, powtórkę z rozrywki z paroma nowymi postaciami i zmianami na płaszczyźnie teen dramy. Mam obawy, że formuła może zacząć lekko nudzić... Aczkolwiek pewnie kiedyś limit nastolatków do wymordowania w tym ich miasteczku się wyczerpie Edytowane 6 czerwca 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 Z 2 strony czego się po tym serialu więcej spodziewać? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 6 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 No niby racja, niczego innego Liczyłem na jakieś zaskoczenie i nie dostałem go, no ale wszak cały sezon przed nami. Mam nadzieję, że scenarzyści coś interesującego wykminili Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 Ale w tym epie mnie trochę zniesmaczył motyw tego gościa, co go morderca porwał. Zamknął w stodole, koleś wziął kilof i rozwalił drzwi, potem wszedł ten killer i nasz bohater już nie mógł mu kilofem przywalić tylko zaczął dramatycznie uciekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 Ja po 1 odcinku 2 sezonu odpadam. Nie chce mi się oglądać drugi raz tego samego. Żenada Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2016 Jest 2 ep. Jutro się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2016 3 ep wyleciał z dysku a w głowie trochę został bo fajnie się to ogląda. Trzeba trochę oko przymknąć bo jest naiwnie itp ale mnie bawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 17 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2016 (edytowane) W sumie to taki dobry, niezobowiązujący serial na lato - z nudów można oglądać Dziś zmęczyłem dopiero drugi ep i wszystko nadal leci według schematu z pierwszego sezonu, tj. killer zostawia kolejne tropy, nim znów kogoś porwie\zwabi w pułapkę i ukatrupi, a reszta obsady tymczasem popada w coraz większą paranoję, rzecz jasna w przerwach od myślenia z kim by tu teraz zaliczyć numerek. No, przynajmniej większość Oh, wait, to teen slasher, czyli wszystko pasuje. Fajnie byłoby, gdyby zmienili miejscówkę. Mam wrażenie, że chyba wszystko już w tym miasteczku widziałem. Ekipka mogłaby sobie pojechać gdzieś na wycieczkę i tam dopiero rozwinęłaby się akcja, coś jak w Until Dawn. Myślę, że mogłoby być duużo ciekawiej. Edytowane 17 czerwca 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2016 (edytowane) Hej hej ale 4 ep trochę rozwalił. Nie mogę się doczekać tego, co wymyślą dalej. 6 ep to jest to, bardzo mi się podoba w jakim kierunku idą bohaterowie. Edytowane 9 lipca 2016 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 19 października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 października 2016 I jak tam ten drugi sezon wyszedł całościowo? Ja odpadłem chyba po czwartym odcinku - stwierdziłem, że za dużo tych seriali i coś trzeba odpuścić. A dziś widzę, że pojawił się odcinek specjalny z okazji Halloween: S02E13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 października 2016 Za mało czasu na oglądanie. Wyjdą ze 2 całe sezony to zobaczę, pierwszy był przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 19 października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 października 2016 Nawet się uśmiałem jak w pierwszym sezonie, koleś leży połamany i mówi, że teraz to tylko musi subować Netflixa i oglądać seriale. A przecież ja to oglądam na Netflixie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi