Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Jak słyszę takie coś "niebawem będzie w necie" to mam ochotę łeb upier...olić Na niektóre filmy trzeba iść do kina bo wyglądają fenomenalnie np. Grawitacja w Imaxie jak i na MI:RN warto iść. Idź sam, jak tak robię bo brak przyjaciół Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość po prostu żal im wydać 25-30 zł na kino
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Haha no po dłuższym cisnieciu ich pada tekst, że żal im kasy na film 2h. Koorwa... Tak, jak piszesz. Niektóre filmy tylko w kinie, a w imax wwa często bywam. Blockbustery w domu to nie to samo ) Edytowane 10 sierpnia 20159 l przez ezils
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Czy tylko ja miałem wrażenie że film był osobistą terapią Toma Cruise a propos jego wieku ? No i dlaczego kompletnie Pokaż ukrytą zawartość pominięto wątek jego żony ? W 4ce pojawiła się na koniec
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Pewnie z tego samego powodu co w poprzedniej części. Dla jej bezpieczeństwa i przez jego "styl" życia. Moim zdaniem spoko, za bardzo ckliwy wątek. Moim zdaniem ciut lepsze niż poprzednia część. Mniej rozpierduchy, bardziej kameralna i klimatem czasami przypomina świetną jedynkę. Tradycyjnie sporo głupotek i silenia się na widowiskowość, która psują jakąś tam umowną wiarygodność. Swoją drogą sceny kaskaderskie w wodzie było MOCNO wspomagane CGI. Dla mnie solidne 3/5
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l No ale to totalnie bez sensu. Jakieś zdania wspomnienia, a tutaj po prostu to zignorowano.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Porzucono ten wątek w poprzedniej części (przypominając w wiadomym momencie o wiadomej osobie), dla mnie sprawa dosyć klarowna.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Spoko część. Tomek nadal może i potrafi ale o jakieś 20 min za długi film.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l W dniu 20.08.2015 o 14:42, blantman napisał(a): Spoko część. Tomek nadal może i potrafi ale o jakieś 20 min za długi film. To samo miałem w przypadku poprzedniej części (tutaj jest podobnie), ale moim zdaniem to nie problem tych 20 minut, tylko dziwnego tempa. Tam gdzie powinien być pościg jest gadka, a tam gdzie gadka jest pościg - to oczywiście przenośnia, ale błędy reżysersko-scenariuszowe źle dozują dramatyzm w przyjętym obrębie czasu.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Nom, pacing do dupy, ale scena na motorach cudna. Ta w BMW też. Ogólnie 7+/10. Można zobaczyć, ale GOTY nie ma.
Opublikowano 2 września 20159 l Źle nie jest, ale chyba poprzednia odsłona mi się bardziej podobała, więcej efektu "wow" było. Do tego coś średnio mi podeszła ta laska, jakaś taka zwyczajna, a Renner mógłby robić za rododendron w tle, bo w sumie jest nie wiadomo po co. Wszystko inne na plus - sceny akcji to miód (pod wodą, motory), choć końcówce zabrakło pierydolnięcia, jakiejś kropki nad i połączonej z siedzeniem na krawędzi fotela, główny zły w porzo choć wiele nie pokazał żeby się go mocno bać. Ogólnie bawiłem się dobrze, polecam na letni seans. 7.5/10.
Opublikowano 2 września 20159 l nijaki ten film, od jednej sekwencji akcji do drugiej a w międzyczasie jakieś czerstwe pier.dolenie, renner drewno i mdły villain z motywacjami z du.py. nie wiem po co ta seria jeszcze istnieje. już wolę szybkich i wściekłych. no a jak wróci bourne to już w ogóle agent ethan mógłby sobie ostatecznie dać spokój.
Opublikowano 3 września 20159 l Trochę przesadziłeś z szybkimi i wściekłymi, oni podchodzą pod poziom Transformersów (czyli scenariusz bez żadnego potencjału i abstrakcyjne sceny akcji kręcone na serio i w slo mo- najgorsze co można wymyślić w tym temacie), a ten MI w najgorszym razie wypadł jak ostatni Bourne'a, który dupy nie urwał i wyraźnie odstawał od trylogii.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Wlasnie widzialem ten film, jak komus pospasowaly wczesniejsze odslony MI to powinien ZDECYDOWANIE obejrzec ten film bo jest na poziomie poprzednikow a niektore sceny to taki mindfuck ze przeginka
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Mnie się nie podobało, ale zasadniczo nudzi mnie większość filmów akcji, więc fani gatunku muszą być bardziej usatysfakcjonowani. Tylko pościg spoko.
Opublikowano 5 lutego 20187 l Jest i zwiastun 6: Zwiastun mówi, że będzie stare, dobre Mission Impossible. Czekam, bo dobrych akcyjniaków nigdy za wiele.
Opublikowano 6 lutego 20187 l Ten trailer jako jedyny z tych puszczanych na super bowl zachęcił mnie do oglądania.
Opublikowano 30 lipca 20186 l Roziumiem ze nie trzeba ogladac/odswiezac poprzednich czesci? Bo taka posucha w kinach i na cos bym poszedl wreszcie, a zapowiada sie syto
Opublikowano 30 lipca 20186 l Moim zdaniem Rogue Nation obejrzeć trzeba. Jak będzie czas, to i Ghost Protocol też warto. Ogólnie GP i RN to bardzo dobre filmy, więc śmiało oglądnij
Opublikowano 30 lipca 20186 l Ogólnie GP to zmiana kierunku serii w serii. Coś jak nowe Bondy z Craig'iem tyle, że bez zmiany Bonda GP warto obejrzeć chociażby dla Dubaju.
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l No przecież jak koledzy piszą wyżej, dwa ostatnie filmy były bardzo dobre, RN oczko wyżej od GP, ale w kategorii wakacyjnych akcyjniaków bez ubercringe'u ciężko znaleźć coś lepszego.