Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano wtorek o 15:18 Opublikowano wtorek o 15:18 Każda jest dobra poza dwójką. Latające gołębie i zwolnione tempo w każdej scenie akcji. Dzisiaj wygląda to karykaturalnie. Do tego kręcili to chyba w jednym miejscu w Sydney, więc brakuje zróżnicowanych lokacji. Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano wtorek o 19:02 Opublikowano wtorek o 19:02 Jedynka to straszny staroć dziś i trochę słabo się zestarzała, a dwójka to cringe Johna Woo - dopiero od trójki mogę pisać, że "każda część dobra", ale niestety za wyjątkiem ostatniej. Ta "ostatnia" (oby) będzie pewnie tak samo słaba, więc na 8 części połowa dobra/zajebista, a połowa średnia/słaba. Jasne, że Dead Reckoning to nie było gówno pokroju ostatnich kilku części F&F czy Terminatora, ale jednak takie max 6/10 i bardzo "dzisiejsze" pod względem wydmuszkowatych postaci i ch#jowego pisarstwa. A sceny akcji? No były, ale na zasadzie "zróbmy coś szalonego, kij, że nie ma to żadnego uzasadnienia i sensu" - tak, na czele z tym słynnym skokiem motorka z klifu i spadochronowania na pędzący pociąg - wystarczyło zwyczajnie dogonić, jadąc. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano wtorek o 20:46 Opublikowano wtorek o 20:46 Mi niezmiennie najbardziej się Ghost Protocol podoba. Potem Rogue Nation, Fallout, jedynka, trójka, dwójka i to nieszczęsne DR. 1 Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano wtorek o 21:02 Opublikowano wtorek o 21:02 13 minut temu, PiotrekP napisał(a): Mi niezmiennie najbardziej się Ghost Protocol podoba. Potem Rogue Nation, Fallout, jedynka, trójka, dwójka i to nieszczęsne DR. Tak samo bym je uszeregował. I niestety ostatnia część to kupsztal, poza scenami pościgów to już nawet zapomniałem o co tam chodziło. Dwójka na premierę robiła robotę, ale teraz trochę wieje cringe. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano wtorek o 21:05 Opublikowano wtorek o 21:05 Jedynka się chyba lepiej zestarzała niż dwójka. Gdyby nie ta akcja z helikopterem w tym tunelu, to byłaby całkiem przyziemnym kinem "szpiegowskim". Cytuj
Square 8 559 Opublikowano wtorek o 22:57 Opublikowano wtorek o 22:57 Dwójka zdecydowanie najsłabsza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi