tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 po True Blood to jest nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Ja ostatnio akurat jednego dnia oglądałem te odcinki Penny Dreadful i Mr Robot i stwierdziłem, że limit pedalskiego seksu zdecydowanie został na ten dzień wyczerpany. A zaraz zapodaję 4ty odcinek Robota, tylko czekam jeszcze na napisy angielskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Napisy angielskie już rano były. Sam odcinek nudny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ten odcinek był tak chuyowy że w połowie usnąłem. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Szczerze to ja tez przysnalem na kilka minut, ale chyba wiele nie stracilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 ostatni tak klimatyczny serial w tv to był chyba breaking bad, jaram sie oporowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 faktycznie epizod 4 całkiem ślamazarny, dodatkowo te wizje narkotyczne (coś, czego nie lubie), samo tylko pieprzenie, ale dwa plusy: + Dziewczyny sie zaczeły calowac, ladnie. + facet "Mr Robot" nie istnieje, teraz jestem juz o tym przekonany. Nikt w tej grupie hakerskiej sie do niego nei odzywa oprocz Eliotta, ani też on nie mowi do nikogo poza nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Banny no właśnie nie. Były interakcje, obejrzyj uważnie jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Banny no właśnie nie. Były interakcje, obejrzyj uważnie jeszcze raz. Tylko interakcje są takie, że nie widać do kogo mówią inne postacie, więc równie dobrze mogą mówić do Elliota i tak to pewnie scenarzyści wytłumaczą. W ogóle trzeci odcinek wręcz dosłownie pokazał, że Mr Robot to tylko wytwór wyobraźni Elliota - nikt na niego nie zwrócił uwagi w biurze, w barze barman zwraca się tylko do Elliota, nie reagując na to co mówi Robot. Edytowane 20 Lipca 2015 przez MBeniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja też podejrzewałem, że tą konwersację mogli tak zrobić aby można było ją interpretować na dwa sposoby. Czyli, że Mr Robot istnieje albo nie . Chodzi mi tutaj głównie o gadkę przy łóżku w motelu. No niby chłopak ma nawalone nerwic, fobii społecznych i innych problemów na tle psychicznym, więc teoria całkiem logiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ależ napięcie w nowym odcinku ulala. 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Nowy odcinek 9/10. Zapowiedz nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Pilot był miazga, a teraz co odcinek tylko gorzej. a ucieczka z pierdla to juz szczyt, koles ucieka i sobie filozoficzne pogawedki urzadza, przez 5 minut zadnego straznika ani radiowozu Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nie wiem, jak to wygląda dalej, ale po 3 odcinku jestem niemal pewny, że Slater jest wytworem wyobraźni protagonisty, być może przybrał postać ojca (wiek, łachmany w stylu złodziejaszka dowody - obejrzyjcie jeszcze raz sceny, w których się pojawia, najlepsza to: jak odwiedza hakera w pracy - w miejscu, w którym dbają o bezpieczeństwo wartych miliony $ korporacji Ogólnie serial niezły, choć rozwala mnie społeczne wyobcowanie biednego bohatera, który płacze po nocach, bo ma dylemat: czy obracać brunetkę czy może blondynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Co do Twojej teorii, to późniejsze odcinki ją raczej wykluczają. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Tej z rodzicielem? Chciałem zabłysnąć, znów pudło... Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Tej z tym, że Mr Robot jest wytworem wyobraźni Elliota Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Sprawdziłem 4 odcinek no i jest przełom, bo rzeczywiście coś tam się dzieje (choć w większości mamy jakieś jazdy ćpuna). Jeśli dalej ta postać wchodzi w większe interakcje z otoczeniem, to by znaczyło jedno: pierd ze strony scenarzystów, który miał specjalnie wprowadzić zamieszanie u widza, ewentualnie Slater ostatnio zgubił p(pipi)oną Potterowi pelerynę niewidkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Tego sie nie spodziewalem szczerze mowiac. Darlene jest siostra Elliota. I wyglada,ze Mr.Robot to ojciec Elliota. Scenarzysci widze ida w strone Schizofreni. Nowy odcinek 10/10 Zostaly jeszcze 2 odcinki do finalu,zapowiedz kolejnego: Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nooooo, cudowny odcinek dzisiaj był. "What the fuck, Elliot?" Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Obejrzalem wlasnie odcinki 3-8. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 ale twist w tym odcinku, w ogóle się tego nie spodziewałem po pierwszych dwóch czy trzech odcinkach scenarzyści tego serialu zasługują na jakas nagrode. No a tak serio to po świetnym pilocie, reszta to straszny zawód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 ale twist w tym odcinku, w ogóle się tego nie spodziewałem po pierwszych dwóch czy trzech odcinkach scenarzyści tego serialu zasługują na jakas nagrode. No a tak serio to po świetnym pilocie, reszta to straszny zawód. Niestety Mr. Robot ma jeden duzy problem,robi go USA Network. Oni na bank spieprza ten serial,jeszcze nie wiem jak ale predzej czy pozniej spieprza ten serial . O ile przetrwa 1 sezon. Udalo im sie to szybciej niz myslalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Niby jak spieprzyli? Ostatni odcinek znowu zajebistość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Lubie Cie Masorz, ale dla Ciebie kazdy serial jest za(pipi)isty, nawet Hannibal Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi