Rudiok 3 376 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 W sklepach internetowych pojawił się S02E00, podsumowanie fabuły pierwszego sezonu, wywiady z twórcami i aktorami plus zarys tego co będzie w drugim sezonie. Dobre na odświeżenie pamięci przed niedługą premierą. Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 27 czerwca 2016 Autor Opublikowano 27 czerwca 2016 Szkoda czasu na ten balas. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 (edytowane) Jak mi stanal po pierwszym odcinku tak mi szybko opadl w drugim. A mogl byc goty serialek po genialnym Who am I filmie ktorego polecam zawiedzonym tutaj. W ogole ten caly cyrk na modle genialnego Fight Clubu, tutaj juz mozna zalapac w drugim odcinku i powoduje usmiech politowania Edytowane 27 czerwca 2016 przez Zetta Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Ponoć "wyciekł" pierwszy odcinek nowego sezonu. Oficjalna premiera TV chyba w czwartek. Ja nadal waham się, czy ciągnąć dalej oglądanie. Poczekam na feedback od innych Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 Nowy sezon właśnie wystartował z dwugodzinnym odcinkiem Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 Dałem szansę pierwszemu odcinkowi. I tak jak się obawiałem - to zrobiło się tak schizowe, że aż męczące. Bełkot Elliota w "analogowym świecie", wyimaginowane postrzały, no ja (pipi). Pewnie większość wydarzeń nie dzieje się naprawdę. Jedna wielka psychodela Jest tego o wiele za dużo, żeby było dla mnie strawne. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 Blah, czyli podobny błąd co z Hanibalem? Chociaż tego to chyba nic nie przebije Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 Trochę tak, choć mnie akurat schizowe przerywniki z Hannibala aż tak nie raziły. Były w większości mocno artystyczne, często ładne i czuć było, że próbują przekazać jakąś symbolikę. W Mr. Robocie natomiast tylko silą się na udawanie rzeczywistości, nadal małpując Fight Club do potęgi. Problem w tym, że jak dla mnie ta formuła wyczerpała się już gdzieś w połowie pierwszego sezonu i teraz samo obserwowanie pogłębiającej się psychozy u głównego bohatera nie wydaje się ani trochę interesujące. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 (edytowane) Mnie się podoba, że on robi wszystko aby się z tego wygrzebać. Natomiast pewnie efekty będą marne bo Mr Robot 'jest' uparty, a pewnie zalążkiem zmian w mózgu Elliota było właśnie wyrzucenie go z okna w dzieciństwie przez ojca. Jest dobrze, chociaż faktycznie od serialu aż bije chłodem i prawie każdy jest smutny albo zły. Edytowane 18 lipca 2016 przez Masorz Cytuj
Reno 4 Opublikowano 19 lipca 2016 Opublikowano 19 lipca 2016 Pierwsze dwa odcinki strasznie chaotyczne, dużo psychodeli Elliota, faktycznie nie wiadomo co dzieje się naprawdę a co nie. Zobaczymy jak będzie dalej. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 Drugi odcinek jakiś taki przyjemniejszy od pierwszego, aczkolwiek wiem, że oba należy traktować jako jedną całość. Jest iskierka nadziei, że będzie dało się to oglądać, o ile tylko trochę ograniczą psychodelę. Nawet dobrze, że pod koniec odstrzelili tego byłego szefa (?) Elliota, który chciał go wsypać Strasznie mnie irytowała ta postać. Cytuj
Timmy 1 800 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Najnowszy odcinek co tam się odjebało o_O Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 (edytowane) O ja, aż chyba zaraz zobaczę. Tak trochę nie spodziewałem się, że coś się wreszcie zadzieje. :oPrzy trzecim odcinku, gdzie nastąpiło ewidentne apogeum psychodelicznych jazd, miałem prawie dość, jednak dwa kolejne były już... w porządku - bez szału, ale dało się oglądać. Zacząłem się niepokoić, że scenarzystom po prostu brak pomysłu na ten sezon - nie było dotąd motoru napędowego akcji, jak planowanie wiadomo czego w pierwszym i w efekcie będziemy mieli ciągłe, schizowe zapychacze. Jeśli w najnowszym jest w końcu jakaś gruba akcja, to chyba wróci mi wiara w ten serial.Już po: (pipi), co to było? W sumie szkoda, że nie pociągnęli odcinka dłużej w tej konwencji. GOTY Edytowane 11 sierpnia 2016 przez Frantik Cytuj
Gość Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 (edytowane) Najnowszy odcinek co tam się odjebało o_O W dwa dni obejrzalem do 2.0/5. Z jednej strony troche za duzo paranoidalnych stanow lekowych skrzyzowanych z czarnymi dziurami, ktore mozna mylnie na poczatku odebrac jako efekt uzaleznienia Elliota do uzywek, chociaz zapewne mialy ogromny wklad w jego koncowy stan pod koniec pierwszego sezonu. Z drugiej strony, serial pieknie nawiazuje w kolejnych odcinkach do brakow pamieci, sa rowniez watki poboczne (jak ten z wiezieniem), przez co nie wydaje sie taki sztampowy i poukladany w kolejne epizody. Podoba mi sie watek o cyberprzestepczosci, poniewaz nie jest kolejny raz ukazany jako Matrix na monitorach nerdow w piwnicy. Sam serial jest robiony pod moje ulubione kino neo-noir, na pochwale rowniez zasluguje muzyka. Zostaly dwa odcinki, bardzo mi sie podobalo do tej pory. Mocne 9/10. Edytowane 17 sierpnia 2016 przez Gość Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Dobra nie mam pytań. Najnowszy odcinek tak rozje.bał że do teraz nie moge sie pozbierac. Nie sądziłem że ten serial może wejsc na taki poziom, wow. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 no to nie powiem zrobiłeś smaka, szczerze to pierwszym sezonie raczej chciałem już odpuscić Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 No ja tez. Jednak po opiniach wychodzi na to ze bedzie trzeba ogladnac sezon 2 i sie samemu przekonac. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 No okej, twist faktycznie solidny. Najpierw myślałem, że chodzi o rozwiązanie zagadki pt. "Co stało się z Tajrelem?" którego w końcu się doczekaliśmy, ale osobiście nijak mnie nie zaskoczyło.Chociaż, jeśli tenże faktycznie wącha kwiatki od spodu, to kto podsyła jego żonce prezenciki? I kto dzwonił do Elliota parę odcinków temu? A co do właściwego twistu, to w zasadzie... dlaczego?Przecież wielkiego hacka jeszcze nie rozgryźli. Tyrell? Chyba nikt, poza Robotem o tym nie wie. Cytuj
Gość Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 s2e8 jest bardzo slaby. Jedyny smaczek w tym odcinku, to nazwa kafejki, w ktorej Trenton czeka na Mobleya. Cytuj
Gość Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 s2e9 o wiele lepszy od poprzedniej czesci. Trzyma w napieciu, widac jak choroba Elliota postepuje. Czuje, ze finalowy odcinek bedzie dobry. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 (edytowane) No 2x09 świetny. Serial ciągle zaskakuje, oby tylko twórcy za bardzo nie pogmatwali czynów i efektów działań Robota\Elliota, bo robi się to coraz bardziej zakręcone. Edytowane 2 września 2016 przez Frantik Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 s2e9 o wiele lepszy od poprzedniej czesci. Trzyma w napieciu, widac jak choroba Elliota postepuje. Czuje, ze finalowy odcinek bedzie dobry. Przypominam, że ten sezon będzie miał 12 odcinków, czyli w przyszłym tygodniu otrzymamy odcinek 10. i dopiero w kolejnym tygodniu dostaniemy dwuodcinkowy finał. Mam nadzieję, że jeszcze w tym sezonie wyjaśnią przynajmniej co się na prawdę stało z Tyrell'em oraz czym jest faza druga. Cytuj
Gość Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 W takim razie czekam z niecierpliwoscia, ktorej nie jestem w stanie opisac. Cytuj
Gość Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 s2e10 jest slabe. Taka cisza przed burza. Dzis pewnie skoncze sezon drugi. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 Nie skończysz bo drugi jest dłuższy o 2 odcinki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi