Gość Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 (edytowane) Ale wlasnie 2 odcinki na dzis mi zostaly Maseu, e11 i e12. e: Nie skoncze, myslalem ze juz wyszly a tu lipa. Edytowane 10 września 2016 przez Gość Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 W przyszłym tygodniu będzie podwójny odcinek finałowy Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 s2e10 jest slabe. Słabe? Przecież ostatnie 10min trzyma w napięciu do ostatniej sekundy/akcji. I jeszcze ten podkład muzyczny potęgujący to wrażenie. Szkoda mi trochę Darlene, nawet zaczynałem ją lubić . W ogóle ostatnio w serialach często jest tak, że jak jakiś bohater się otwiera, bliżej go poznajemy to zwykle oznacza, że zaraz wykituje. Chociaż śmierci Darlene się nie spodziewałem. Teraz przynajmniej Elliot ma motyw do dalszego działania. Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 Szkoda mi trochę Darlene, nawet zaczynałem ją lubić . W ogóle ostatnio w serialach często jest tak, że jak jakiś bohater się otwiera, bliżej go poznajemy to zwykle oznacza, że zaraz wykituje. Chociaż śmierci Darlene się nie spodziewałem. Teraz przynajmniej Elliot ma motyw do dalszego działania. Nie jest przecież jasno pokazane, że zginęła. Wydaje mi się, że kiedy hitman otworzył ogień, to ona i Cisco padli na ziemię, ale kadr był tak ustawiony, żeby nie dało się tego dokładnie zobaczyć. W każdym razie, jakiś czas temu na fanpage'u serialu wrzucili zdjęcie zapowiadające sezon 3 w 2017, Darlene była na tym zdjęciu, więc mam nadzieję, że jednak przeżyła, ja tam ją lubię od początku. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 (edytowane) Teoria z reddita When Angela and Elliot were young, they were entered in a program where people can have two personalities implanted in them (this could be during the radiation disaster that Angela is obsessed with potentially). Anyway, the procedure made them have something along the lines of mental super powers and with the change they can achieve more in their lives though the use of multiple personalities. Their brains are like partioned hard drives. Why does Elliot always seem to disappear within the story? He's working as Mr. Robot on an overarching plan. Back when they were young, Elliot was implanted with his Dads personality, and Angela was given her mother's. This is why he's so great at hacking - two brains are better than one. This is also why Angela is so successful at a young age at E-Corp. However, Angela's role is a little more complicated... This theory also explains the questions Angela was asked in the room where she was kidnapped into. The Dark army was testing who was in control of Angela at the time. Red or purple? Giraffe or seagull? Do you cry during sex (AKA "does your other personality ever come out in stressful situations?"). This explains why her behavior is different after she leaves. She switches into her other personality - due to something the Dark Army does to her off screen. Elliot's dad died willingly to have his personality fused with Elliot, and Angela's was killed to fuse with her. Now they work as super powered agents in order to bring down capitalism/America. This is also why she is able to get so close to the E-Corp CEO - she just doesn't know it. Angela is actually a double agent for DA at E-Corp. In this theory however, the CEO of E-Corp could potentially know it, which explains why he keeps her so close. Remember the beginning of the last episode? The two rooms where he is not the most powerful person in the room are rooms with either Elliot and Angela in them. I jeszcze to: What if white rose and the dark army have given Angela and Elliot the personalities of their respective parents and somehow Tyrell found out about this and implanted himself like a computer virus into Elliot's mind. All this elaborate shit is to prove to Joanna that his mind is still alive even if he's physically dead. It harkens back to all that God talk earlier and makes them a trinity. Father, son, and some unholy spirit. Mozg tak rozje.bany ze nie moge sie pozbierac :obama: Edytowane 16 września 2016 przez sprite Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 To jest teoria po 11 odcinku. Cytuj
Gość Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Miał być podwójny odcinek finałowy. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Miał być, ale jednak go rozbili na dwa i następny za 4 dni. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Cliffhanger na cliffhangerze cliffhangerem pogania. Nie było też jakichś wielkich zaskoczeń. Ot, taka duża przygrywka do "dania głównego" w kolejnym, rzekomo finałowym sezonie. Acz przyznam, że całościowo drugi sezon wypadł o wiele równiej i przyjemniej od pierwszego - przeładowanie schizami Elliota pierwszych 4-5 odcinków można darować w moim odczuciu. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Trochę słaby był ten sezon, przynajmniej w moim odczuciu. Ogólnie postacie w tym serialu są kiepskie. Poza Eliotem to falki z olejem, zwłaszcza postacie kobiecie. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 (edytowane) Sezon cienki jak dupa węża, były może ze 2 dobre odcinki. Edytowane 27 września 2016 przez mattaman Cytuj
Gość Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 Wątek z więzieniem powinien być w ostatnim odcinku sezonu 2.0. Od tego odcinka jest bardzo słabo. Cytuj
Reno 4 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 W s02e10 ciekawy easter egg z tym zakapiorem Wellicka grającym w sklepie RTV w "grę o hakerach" Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Jak dla mnie serial genialny. Chyba zaraz po breaking bad i wikingach. Obecnie oglądam jeszcze stranger things i westworld, które także zapowiadają sie pozytywnie. Co do mr. Robota to mimo ze serial super to mam nadzieje ze zamknął go w następnym sezonie ewentualnie max w czwartym. Wiecej sezonów za bardzo go rozmyje Cytuj
Reno 4 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Sporo nadrabia klimatem, szczególnie w sezonie pierwszym. Z powodzeniem mogliby w takiej tonacji zrobić Watch_Dogs 2, zamiast turbo gimbusów biegających w żółtych butach. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Premiera 3. sezonu została opóźniona - z tradycyjnego dla serialu lipca na październik 2017. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=CmtaZ8sOfbk Premiera 11 października 3 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Teaserek https://www.youtube.com/watch?v=Pp8BJ5aH9Ek Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 10 epizodów. Będzie co oglądać do grudnia. :banderola: Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 S03E01 dostępny, dla mnie nieco z zaskoczenia. Z grubsza już w sumie zapomniałem, co się działo w poprzednim sezonie. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Odcinek w porządku, dobrze, że w miarę spokojny, bo można było sobie przypomnieć o co w ogóle chodzi :P I ten kawałek Daft Punk na końcu 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Ano, całkiem przyjemne otwarcie. O dziwo bez zbędnego zamulania i klimat miejscami był mocarny - czy to przez ujęcia, czy przez soundtrack właśnie. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 (edytowane) 3x03 nadał na poziomie. Powoli zapełniają się wszystkie luki w układance. I to Cypress Hill zrobiło konkretnie Edytowane 30 listopada 2017 przez Frantik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi