Gość Frostbite Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Czy ktos z Was mozgi wie jak z ustawic laptopa z windows 8 w tryb routera? Sprawa wyglada tak, mam internet mobilny tzn przez modem z karta SIM Plus GSM i chce zrobic z lapka router, da sie? Jezeli tak to jak? Bede cholernie wdzieczny za odpowiedz Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Jak mam placic to wole kupic podreczny router Jest cos za free albo jakis inny, darmowy spodob? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Conectify jest darmowe tylko co 30 minut trzeba ponownie włączyć udostępnianie. Online raczej odpada ale gierki ściągniesz bez problemu. Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 No wlasnie nie wszystkie funkcje sa darmowe, akurat udostepnianie polaczenia z sieci mobilnej jest tylko w wersji platnej. Sa jakies inne opcje? Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Juz sprawdzalem ten program, nie dziala Jak chce sie polaczyc to wyskakuje okienko zeby przejsc na ich strone po ustawienia manualne, wchodze a strona nie istnieje Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Najprosciej zrobic to ze smartfona niz bawic sie w udostepnianie z pc. Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Gdybym na ta chwile mial smartfona to bym tematu nie pisal xD Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 to se kup za kilka zloty jakiegos grata na andku. Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 (edytowane) Smartfona bede mial za miesiac, zamawiam moja kochana Xperie ktora stracilem ale bedzie za 20-30 dni bo to import i na ten czas wlasnie potrzebuje routera z lapka EDIT: Dobra juz mam mordeczki, dzieki za wsparcie tak czy inaczej :tanczy i spiewa: Edytowane 4 lipca 2015 przez Frostbite Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi