Opublikowano 17 lipca 20159 l Jak wczoraj odpaliłem pierwszy raz, tak graliśmy 3h w forumkowym składzie. W multi gierka jest świetna.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Tytuł w multi jest przegenialny, masa zabawy, z forum gra sporo osób. Kilka razy mieliśmy lagi, ale ogólnie nie ma na co narzekać. Niestety single szybko nudzi, ale zmagania 1vs1 na wyższym poziomie trudności wyglądają ciekawie i są wymagające. Jak na razie moja najładniejsza bramka
Opublikowano 18 lipca 20159 l Pograłem trochę od wczoraj i nie spodziewałbym się że tyle miodu będzie się tu wylewać z miejsca przypomniało mi się ściganie w RE-VOLT mimo że to dwie różne gry.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Grałem wczoraj w teamie z mvp bramkarzem masorzem i mvp strzelcami square i plejem. Dziś sam z randomami i mimo że więcej goli ja strzeliłem to z randomami nie tak fajnie. Zbieram ekipę jutro 21 kto chętny? Edytowane 18 lipca 20159 l przez blantman
Opublikowano 20 lipca 20159 l Grałem wczoraj w teamie z mvp bramkarzem masorzem i mvp strzelcami square i plejem. Dziś sam z randomami i mimo że więcej goli ja strzeliłem to z randomami nie tak fajnie. Zbieram ekipę jutro 21 kto chętny? Ja chętnie pogram
Opublikowano 20 lipca 20159 l Dlaczego nie graliscie w to na ps3, jest od 6 lat na psn. W którym temacie jeszcze to napiszesz?
Opublikowano 20 lipca 20159 l Zassałem 'wersję demo' na PC i przepadłem. Masakra multiplayerowa Jak wyglądają rankingi w tej grze? Jest się po czym piąć w górę? Dużo osób gra online? Lagi? Gracze PC mogą grać z PS4, ale odwrotnie już nie? Czy jednak PC tylko vs PC, a PS4 vs PS4? Pewnie się skuszę na PS+ i będzie można coś pokopać wspólnie co? xd Edytowane 20 lipca 20159 l przez Yakubu
Opublikowano 20 lipca 20159 l @up Graczami AI na komputerach sterują konsole więc na PC grają z PS4. W drugą stronę jest normalnie Wczoraj grałem sporo z randomami i było bardzo fajnie pomimo braku komunikacji, grunt żeby gracze byli kumaci. Jakby co to piszcie na PSN.
Opublikowano 20 lipca 20159 l Wczoraj pograłem z jefnym kolegą dziś mam nadzieję frekwencja wieczorem większa;)
Opublikowano 20 lipca 20159 l Blantman mogłeś napisać, bo większość wieczoru śmigałem. Szkoda, że w meczach online nie nalicza przejechanego dystansu. W singlu też nalicza dziwnie. Przy normalnym meczu wpada gdzieś 400-500 metrów, a jak całe 5 minut cisne na turbo to zaledwie 618m czy coś koło tego. I weź tu nabij te 70km.
Opublikowano 20 lipca 20159 l Mamy ekipe 4 chłopa i chętnie podejmiemy walke z kimś 4v4. Godzina 19-21. Jak coś to piszcie do mnie na psn
Opublikowano 20 lipca 20159 l Dzięki za grę chłopaki. 3 h czystego funu i nawet w 8 dało radę mimo lagów Edytowane 20 lipca 20159 l przez blantman
Opublikowano 20 lipca 20159 l Super się grało, Zdunek to klasowy napastnik. Nawet nie wiem kiedy zleciały te 3 godziny.
Opublikowano 21 lipca 20159 l spoko filmik obrazujący że my nic o grze nie wiemy nasze mecze to chaos
Opublikowano 21 lipca 20159 l Ja będę jakoś przed 22 jak wrócę z Ant-Mana. @pawcio Twoje będą dopiero w week #3
Opublikowano 21 lipca 20159 l Ja niestety dzisiaj nie mogę ale polecam się w środę i czwartek wieczorem