Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Cudowne ! Piłka nie przekroczyła linii bramkowej całym obwodem, więc nie ma gola
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Pojawiły się już pierwsze DLC: 2 nowe samochody i pierdoły do nich oraz darmowa nowa arena. Podobno można też już zakładać prywatne pokoje pomiędzy graczami Steam i PS4, więc w razie czego ja się piszę na jakieś weekendowe granie.
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Odnośnie patcha/dlc A przed dzisiejszym graniem można podpatrzeć zagrania
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l DLC zakupione. Gra "za darmo", a że bardzo dobra to niech też coś mają ode mnie.
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l ok :czesc: edit. sry qvstra ide się nayebać jednak xD Edytowane 14 sierpnia 20159 l przez pawciokratos
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Ja mogę jutro wieczorem niestety w weekend wieczory zajęte i dopiero niedziela wchodzi w grę.
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Ja jestem w pracy do 20ej, więc myślę, że tak od 21:30 można połoić.
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Pograliśmy dzisiaj chwile, ale wieczorem się piszę. Kupiłem dodatek więc nowe autka pójdą w użycie Szkoda, że trofiki takie łatwe.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l A tylko mnie się wydaje że osłabiono boty? Kiedys jak miałeś bota w druzynie to wymiatał niemiłosiernie, teraz raczej zawadzają. Czy to skille graczy tak poszly do góry? Ja bym obstawiał jednak osłabienie botow
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Boty mają teraz średni poziom graczy, w ostatnim patchu to zmienili.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Boty wkurzają, bo tylko samobóje strzelają Jak się okazuje nie tylko boty korzystają z techniki "na Farmera"
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Takie tam z wczoraj. Komentarz do bramki #2: Ukyo oddał strzał życia w dogrywce, ale ktoś mu zakosił gola
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Wczoraj pierwszy raz odpaliłem RL 1,5 miecha po dodaniu do plusa. I tak się zastanawiam czemu wcześniej tego nie zrobiłem RL potrafi wciągnąć niesamowicie, te emocje i zachwyt po strzeleniu brami ^_^ i do tego możliwość tiunningu własnego resoraka. Jak by ktoś chciał zagrać (uczę się dopiero jeździć ) to dodawać ^_^ Edytowane 17 sierpnia 20159 l przez Malibu