Skocz do zawartości

Rocket League

bartiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba zorganizować jakieś forumkowe granie 3vs3 albo 4vs4. Czwórka (ja, Ukyo, Bansai i "Foarmer") jest raczej pewna więc jeszcze kilku bywalców RL by się przydało. Masorz i Cosmos jesteście zainteresowani? Czezky grasz jeszcze na tym piecu? Może dołączysz?

Na zachęte wrzucam filmik z wczoraj - solo z randomami.

• Plusik 1
Opublikowano

Ok zrobmy sobie jak Teamy i zacznijmy robic ustawki najlepiej 4v4 

ProFPE

Ukyo

Bansai

Square

Farmer ( nasz safety albo tight end ) 

Czkeamy na Team Zakopower i reszte dopisywac sie!!!!!

Opublikowano

W zasadzie przez większość meczu lecę na locku, jedynie jak zgarniam turbo przy narożnikach i jak piłka jest w powietrzu nad autem to warto wyłączyć namierzanie. Bez locka trzeba nauczyć się na nowo jeździć, bo inaczej się prowadzi i czuje samochód.

• Plusik 1
Opublikowano

Niestety nie nagrałem, ale potwierdzam, że tak było :obama: Potem przyszedł Bansai i już nam nie wychodziło. Nawet "Foarmer" skończył z zerem na koncie.

Bansaia jeszcze nie ma na forum? Dobrze, dobrze.... Ukyo, ty go nie słuchaj jakby co. Jego wciąż boli odbyt. I wszystko jego wina. Jak go nie było szło mi sporo lepiej. Jak się pojawił to nawet Square czasem szmacił. 

Opublikowano

4vs4 jest spoko przy ogarniętych ekipach, jest ciężej, bo w zasadzie z bramkarzami. Nawet przy mniejszej ilości graczy może być niezły chaos jak wszyscy jadą do piłki.

Opublikowano

No to beze mnie, powodzenia. Preferuję bardziej taktyczne granie (a to przy 4v4 praktycznie nie istnieje, za mało miejsca) a nie na hura.

Opublikowano

Filmik z wczorajszych poczynań forumkowych. Mecze 3vs3 i 4vs4. Nawet jeden pogrom w 3vs4 się załapał. Farmer, twoje bramki też tam są :)

Gracze uczestniczący: Square, Ukyo, Bansai, Farmer, Easye, Masorz, Pleju, Pawciokratos.

• Plusik 1
Opublikowano

Filmik z wczorajszych poczynań forumkowych. Mecze 3vs3 i 4vs4. Nawet jeden pogrom w 3vs4 się załapał. Farmer, twoje bramki też tam są :)

Gracze uczestniczący: Square, Ukyo, Bansai, Farmer, Easye, Masorz, Pleju, Pawciokratos.

Nooo, niektóre akcję na prawdę dobre. :)

Panowie, też gram w RL, dodajcie mnie jak coś, psn id: JaZzXBF

Wszyscy gracie na kamerze na piłkę? Ja jakoś nie mogę wyczuć piły z tej perspektywy... :/