Opublikowano 25 sierpnia 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=GpTSybpAO74 Edytowane 25 sierpnia 20159 l przez MYSZa7
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Miałem ostatnio podobne, tylko najechałem z góry. Bramki z powietrza są fajne A tu akcja z forumkiem. Ping Masorza mnie zaatakował, ale wyrównaliśmy.
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Zamiast grać to wjeżdżałeś mi nonstop w anus, który wybuchał Przepraszam :rose:
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Powinienem być. Superowa jest ta gra. Multi wciąga jak bagno, bo już ponad 50 godzin na liczniku
Opublikowano 6 września 20159 l Gra ktoś jeszcze w Rocketa? Kiedy robimy forumkowe granie? Takie tam na zachętę
Opublikowano 6 września 20159 l Autor Ja chętnie mogę pograć jak jestem online i ktoś chce grać to piszcie.
Opublikowano 6 września 20159 l tydzień temu w nocy w piątek graliśmy teraz nowe tytuły wyszły to rocket każdy odstawił
Opublikowano 6 września 20159 l Gra ktoś jeszcze w Rocketa? Kiedy robimy forumkowe granie? Takie tam na zachętę https://www.youtube.com/watch?v=OTpp8-YGrgk Szkoda, że ta ostatnia nie wpadła
Opublikowano 6 września 20159 l No byłoby fajnie, z linii bramkowej jeszcze nie strzeliłem chyba, tym bardziej podczas Epic Save. Fanek, ty lepiej napisz czy się piszesz na starcie z forumkiem, a nie, że jakieś gry wyszły.
Opublikowano 7 września 20159 l Ale Mesjasz wyszedł. Teraz Team Rocket League to Team MGS aka Team Fulton
Opublikowano 7 września 20159 l W tego Mesjasza to grasz multi czy single? No właśnie Jak wypadniecie z formy to nie będzie się dało z wami grać
Opublikowano 7 września 20159 l Żeby stracić formę to wpierw trzeba ją mieć, a jak powszechnie wiadomo mam zerowego skilla w tej grze
Opublikowano 8 września 20159 l Zerowego to ja mam chociaż dobrze wychodxi mi wjeżdżanie w dupe forumowiczom
Opublikowano 12 września 20159 l Byli by jacyś chętni na granie wieczorem? Jedna akcja z dzisiaj na zachętę.
Opublikowano 2 października 20159 l Pisze się ktoś na granie w ten weekend? Z Kymelem i Goldim staramy się walczyć i nawet jakieś ciekawe akcje wychodziły
Opublikowano 9 października 20159 l Gdyby ktoś był chętny na granie to zapraszamy z Kymelem o 20:30 na party RL. Na zachętę dwa krótkie filmiki