Opublikowano 25 lutego 20169 l Rocket League dostanie wersję na płycie, więcej info mają podać wkrótce. Może jakaś ustawka przy weekendzie?
Opublikowano 25 lutego 20169 l 8 marca wyjdzie DLC z Batmobilem i trzema antenkami w cenie 1,99 dolarów.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Wydaje mi się, że Tumbler by lepiej pasował, ale zobaczymy jak ta wersja się sprawi. Liczę na kolejne specjalne pojazdy.
Opublikowano 28 lutego 20169 l Trzy pytania do wymiataczy: 1. Wszystkie samochody mają takie same osiągi? Bo nie ma żadnych statystyk. 2. Te trzy nowe mapki kiedy będą dostępne? 3. Za który level wpada samochodzik z GOW i Halo?
Opublikowano 28 lutego 20169 l 1. Chyba takie same, jedyne co się zmienia to wygląd. 2. Jakie nowe mapki? Jedyne o czym wiem z zapowiedzianych to te dlc z batmobilem. 3. Samochodzik z Halo wpada za wygranie chociaż raz każdym innym autem, a samochodzik z Gearsów wpada za wygranie Mistrzostwa(taki singiel dla ubogich ).
Opublikowano 28 lutego 20169 l Stronę wcześniej jest filmik z nowymi mapkami które mają być w lutowym patchu.
Opublikowano 28 lutego 20169 l Nie, jeszcze ich nie ma, przynajmniej w piątek nie było. Zapewne patch będzie w tym tygodniu.
Opublikowano 28 lutego 20169 l Auta różnią się tylko wyglądem plus ewentualnie promieniem skrętu. Ogólnie nie ma różnicy. Te mapki są od dawna dostępne w Laboratorium.
Opublikowano 11 marca 20169 l Kolejnym nowym trybem w Rocket League będzie Rocket League Hoops, czyli... koszykówka Więcej szczegółów powinni ujawnić już wkrótce.
Opublikowano 13 marca 20169 l Po premierze na XOne myślałem, że trochę więcej się będzie tutaj działo. Brakuje tego cross-playu pomiędzy konsolami Wczoraj pograliśmy z Farmerem i jak zawsze zabawa była przednia. Przydała by się większa ekipa tylko. Batmobil w akcji. Jest okej, ale Tumbler bardziej by pasował jako dodatek. A tu kilka akcji z randomami.
Opublikowano 13 marca 20169 l Square jako kocur i szatan. Ja chyba mam kilka goli nagranych ale jakoś zapomniałem ich zmontować w jeden plik. Może dzisiaj to zrobię i wrzucę.
Opublikowano 13 marca 20169 l Poświęciłem chwilę i posklejałem kilka bramek w jeden klip. Co prawda nie są to bramki w takim świetnym wykonaniu jak Square'a, ale ja nie gram tyle w tę grę.
Opublikowano 14 marca 20169 l http://www.rocketleaguegame.com/news/2016/03/xbox-one-cross-network-play/ Na razie szykuje się cross-play pomiędzy Xbox One a PC Edytowane 14 marca 20169 l przez Vexilium
Opublikowano 14 marca 20169 l http://www.rocketleaguegame.com/news/2016/03/xbox-one-cross-network-play/ Na razie szykuje się cross-play pomiędzy Xbox One a PC Wchodzę na ppe.pl a tam głośny news o wspólnej grze XO<>PC<>PS4 a to jednak cross-play xo<>pc i ps4<>pc ale niby MS otwiera się ze wspólnym graniem dla każdej platformy i to już zależy od Sony.
Opublikowano 19 marca 20169 l Nikt nic nie wrzuca to zapodam kilka akcji z ostatnich dwóch sesji z grą
Opublikowano 26 marca 20169 l Pisz na PSN jak będziesz online to się pogra razem. W pierwszej akcji Kitty zaskoczyła wszystkich finezyjnym zagraniem
Opublikowano 26 marca 20169 l Piękny filmik. Square ja mam nadzieję, że nie marnujesz talentu i pokusiłeś się na turniejowe euro co rozdawali dla najlepszych?
Opublikowano 26 marca 20169 l Chyba muszę Cię rozczarować. Ostatnio zaliczam sporo faili w RL jak np ten z 2:20. Zadowalam się jednak zwykłym graniem, tym bardziej jeżeli ktoś dołączy z forum
Opublikowano 26 marca 20169 l Eeee tam. Grunt, że ci gierka sprawia radość. Poza tym mogło być gorzej. Mogłeś mnie zwerbować do drużyny i razem zdrowo byśmy przesrali mecze przez moje bezwładne latanie po planszy