Square 8 503 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Tak tylko itemy i wbijanie poziomów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 W poniedziałek wjeżdża nowy czasowy event. @Schranz1985 odpalałeś już MyPS4Life? jestem ciekaw ile masz nabite godzin w RL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Nie wiedziałem ze cos takiego jest, strach sprawdzać, ze 2000h jak nic. 6 win streak dzis na ch1 o losie :0 Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Ściągnąłem sobie ostatnio grę, tak od niechcenia, sprawdzić co tam nowego doszło. Od kilku dni pykam online i się wciągnąłem kurde. Przed chwilą z randomami 3 na 3 wyciągnąłem serię 10 zwycięstw Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Najlepiej gra się z ekipą, z randomami jakoś nie robi mi ta gra, polecam sprawdzić Edytowane 22 Grudnia 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Ściągnąłem sobie ostatnio grę, tak od niechcenia, sprawdzić co tam nowego doszło. Od kilku dni pykam online i się wciągnąłem kurde. Przed chwilą z randomami 3 na 3 wyciągnąłem serię 10 zwycięstw 3 lata temu zrobiłem to samo, dziś mam 12tys meczy.I dopiero od niedawna mogę napisać że coś tam potrafię zrobić i zagrać skillowo.Mogę pyknąć na ps4 i od niedawna też na pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Console Wars nadchodzi https://www.rocketleague.com/news/full-cross-platform-play-now-live-in-rocket-league/ Cytat FULL CROSS-PLATFORM PLAY NOW LIVE IN ROCKET LEAGUE With special thanks to all of our friends and colleagues at PlayStation, we are thrilled to announce that starting RIGHT NOW, Rocket League has entered the PlayStation Cross-Play Beta program! Players on PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, and Steam can now randomly matchmake with or against each other in all Online match types (i.e. Casual, Competitive, and Extra Modes). To make sure that Cross-Platform play is enabled (it is by default), head to the "Main Menu," select "Options" and then make sure the "Cross-Platform Play" box is checked in the "Gameplay" tab. And that's all there is to it. You are now ready to play against gamers on other platforms across the world! But what about cross-platform parties? In our first update this year (more information coming soon), we will release our cross-platform party system, which allows you to partner up with friends on any platform with the push of a few buttons. Should you want to play with friends on other platforms before cross-platform parties release, however, you can! Just select "Play" from the "Main Menu," then "Private Match," followed by "Create" or "Join Private Match," and you're set from there. Today's announcement is an important one for us here at Psyonix, because we know how much our community has wanted FULL cross-platform support for quite some time. It's because of YOU, our fans, and our generous partners on all systems and services that have made this possible in the first place. On behalf of the entire team, THANK YOU for your passion and persistence as we continue to do our best to make Rocket League the best experience we can. We'll see you out on the field! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 19 luty Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 A ja sprzedałem PC i na prosiaku jednak gram:)Dawać mi moje oponki za czempa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Update wleciał i wszystko fajnie śmiga. Jak ktoś grywa to niech dodaje Square#6136. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Graliśmy trochę z ziomkami to wielu z nich twierdzi ze gra działa o wiele lepiej.Ja na pro nie narzekałem ale wiele osob grajacych na facie/slim narzekało na klatki na początku meczu a teraz chodzi im ponoć idealnie.No i pingi tez sie poprawily miałem zazwyczaj kolo 60 a dzis średnio 40 co jest fantastycznym wynikiem Czy przełożyło to się na lepszą grę? no nie za bardzo xD .Na 10 meczy 3v3 wygraliśmy tylko 4(chyba z 4 mecze pod rząd przegraliśmy pechowo jedna bramką) i zdegradowalo mnie do d3 div4.Ale ogólnie update na mega plus sporo rzeczy wydaje się w końcu naprawionych cross party działa i te menu friends z prawej strony mega funkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 9/10 w 2v2 i zaorane.Cel maximum na ten sezon zrobiony 2 dnia i o co tu teraz walczyć?C3 nie ma żadnych szans bo tam jakieś 15letnie cyborgi grają xDPoziom nieosiągalny dla zwykłego śmiertelnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 O taki filmik z brameczkami z ostatnich dni . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jakimś cudem ominęła mnie informacja, że jest już cross-party ;P Jak coś to dodawać: Ins#1716 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 No trochę amatorstwo bo głośno o tym było wraz z nowym sezonem.Ja juz wbiłem nagrodę za czempa wiec luźna guma.Dziś koledze pomogliśmy pierwszy raz champa dobić schranz1985#8825 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Wy gracie w ogóle w tego rl?Bo dostałem niby parę zaproszeń z forumka do friends ale nigdy nikogo nie ma zeby pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Sorry INS że nie dołączyłem ale pykalem rumbla ze znajomymi a nawet nie miałem jak napisać.Jutro(w sumie dzis xD ) można cos pograć.W rumble też championik wpadł Jako że jest double painted otworzyłem ponad 50 skrzynek głównie player choice. https://youtu.be/E8MmT8ZqN44 Pare fajnych itemow wypadło min czarne speciale asik, bialy diestro i kilka innych.Ech liczylem na biale zomby i black markety ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 W sumie to nie wiem jak ze switchem, zastanawiam się czy da sie w miarę ogarniać na switchu w formie handhelda?Bez stacjonarnie z tym pro padem pewnie jest git.Sprawdź czy masz te nowe menu i rocket id, jesli tak to podaj na forum i może sprawdzimy jak to działa.Grałeś w rl na innych platformach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 gramy dziś coś? ktoś sie pisze? ins? może 3 dziś pykniemy.Ja dziś wolne, mam opór czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Za tydzień nowy rl pass Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Nowy patch, miał być pass a dodali tylko sklepik esportowy i o dziwo hdr Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Rocket Pass 3 będzie jutro zgodnie z zapowiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 13 minut temu, Schranz1985 napisał: Nowy patch, miał być pass a dodali tylko sklepik esportowy i o dziwo hdr HDR'a nie było do tej pory na PS4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 nie, ostro daje po galach.Jest fajna opcja regulacji w menu.A ty co nie chcesz grac ostatnio cos ze mną? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Zaraz byśmy 3 pykneli z kolega d3 gram . Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Nie to, że nie chce. Po prostu sobie gram i dopiero po dłuższym czasie orientuje się, że jakieś zaproszenie było. Zwykle jak kończę grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi