Skocz do zawartości

Rocket League

bartiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Super, ale może niech serwery lepiej naprawią.

Jak na razie da się grać w sieci (chociaż matchmaking może potrwać). Liczniki pokazują 0, bo je wyłączyli żeby nie obciążać bazy danych.

BTW. Po ostatnim patchu wentylator konsoli już nie wariuje w menu.

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

Kompletnie nic mi w tej grze nie wychodzi, ale doskonale sie bawie lamiąc na potęgę online. Swietny tytuł, kompletne zaskoczenie. Jak usprawnią matchmaking, to naprawdę mamy cichego hiciora.

Opublikowano

Pisalem to juz na streamie, w CW, napisze i tutaj, ta gierka to istny sloik miodu na multi, szczegolnie ze znajomymi, poklady beki w tej grze sa gigantyczne :P Grzech nie pobrac tego z plusa, a jak ma sie ekipe to mysle ze nawet warto by na miesiac go wykupic (na pececie tez no-brainer, brac dla multi).

Wreszcie serwery co 5 sekund nie padaly na ryj dzisiaj wiec udalo mi sie ze znajomymi KONKRETNIE pograc, najlepszy mecz poki co to 10:1, z czego 9 bramek moje xD

PS. Nie grajcie z pawciokratosem, on potrafi wbijac tylko do swojej bramki xD

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Za(pipi)ista zabawa, szczególnie z drugim ziomkiem przy konsoli, wczoraj dobre trzy godzinki tak graliśmy i ciężko się było oderwać :) 

Jedna z najlepszych gierek do kanapowego multi w tym roku.

Edytowane przez Maciomaniak
Opublikowano (edytowane)

No i pograłem sezon, ale odpadłem w play offach, następnie online, 4 vs 4, mój team przegrał 4-3 ale udało mi się wbić bramkę. Jak chcę ktoś pograć dla czystego funu i żeby wynik nie był najważniejszy to chętnie. Dziś mnie ekipa forumkowa zapraszała, ale nie ogarnąlem i potem nie było już miejsca. 

Co do samej gry to idzie już lepiej. Problem mam z opanowaniem piłki spadającej z góry. Zwalnianie i próba opanowywania piłki kwadratem czasem mi się udaje. Najlepiej jak mecz roztrzyga się w ostatnich sekundach. Pewnie dziś lub jutro znów będę grał.

Edytowane przez Cosmos
Opublikowano

Pamiętaj o locku na piłkę pod trojkatem oraz backflipie -> gałka w tył i x

Opublikowano

No cały czas gram na locku, przewrotek też trzeba się nauczyć, w sensie wyskoczyć w dobrym momencie i sięgnąć piłkę.

Nie graj cały czas na locku jak piłka jest w powietrzu to obserwuj krąg na ziemi.

Opublikowano

Grywalność blisko 10/10 w multi nawet z losowymi graczami a to jest sztuka. Ciekawe czy liga ESL się przyjmie czy to tylko taka próba...

Opublikowano

Pany, kusi mnie, żeby wbrew sobie wydać hajsy i kupić tę gierkęna STIMIE. Chodzi dobrze? Gracze są? Grywalne jest? pójdzie na moim laptopie I7, 6gb ram, gefoce 635m GT?

Opublikowano

Ja wczoraj zagrałem wreszcie normalnie, czyli z drużyną i w party. Grało się cudownie, póki boty nie wchodziły do przeciwników. Jeśli botów nie było to zbierali wpyerdol, pomimo że nadal grać w to nie umiem, to kilka fajnych akcji i bramek wpadło. 

Opublikowano

Pograłem wczoraj chwile i bardzo mi się podoba. Nie moge się doczekac aż pogram z bratem. Troche chaotyczne poczatkowo ale emocje są i niektore akcje naprawde za(pipi)iście wyglądają :D