Opublikowano 21 lipca 20159 l Dziwne że teraz gra stała się hitem a pierwszej części prawie nikt prawie nie zna Zaprasza , tez codziennie gram i chętnie pogram z kimś poznanym niż z randomami.
Opublikowano 22 lipca 20159 l Mi wczoraj okrutnie lagowało i były problemy ze znajdywaniem graczy, i częściej grałem z botami niż z graczami.
Opublikowano 23 lipca 20159 l Jak nie chcecie trafiać na boty to grajcie mecze rankingowe. Gdy jeden z rywali ucieknie, drużyna po prostu się kurczy. Dziś grałem 2 vs 2 i mój zawodnik wyszedł na początku meczu, więc zostałem sam, a i tak wygrałem 5-4. Świetny meczyk był.
Opublikowano 23 lipca 20159 l Ja właśnie ostatnio rankingowe tylko jak jestem sam. A w tej chwili padły serwery gry ale już działa. Tzn "dziala", bo lagi straszne.
Opublikowano 23 lipca 20159 l ja niestety drodzy koledzy nie będę mógł z wami grać do niedzieli. Firma mnie do WAWY na weekend wysyła. Będę w niedzielę i zbieram ekipę na nocną grę
Opublikowano 24 lipca 20159 l Wczoraj odpaliłem pierwszy raz u kumpla i sie niezle wkrecilismy. Jak komus bedzie brakowalo gracza to sie pisze. Gra podobno miala topić ps4? Przez te 2h ani razu mi nie weszła na zwiekszone obroty.
Opublikowano 24 lipca 20159 l Ja tez wczoraj z kumplem napyerdalalem w localu po sieciu Crossplay FTW, ale sie golilo plusowiczów Edytowane 24 lipca 20159 l przez Square bo tak
Opublikowano 24 lipca 20159 l Gracze z innej platformy są jakoś oznaczeni? Już sporo meczy grałem, a nie widziałem nic takiego.
Opublikowano 25 lipca 20159 l Gracze z innej platformy są jakoś oznaczeni? Już sporo meczy grałem, a nie widziałem nic takiego. nie wiedziałem że gra jest mutliplatformowa :o jak gram na ps4 to mogę grać z graczami którzy posiadają jakie platformy? tylko od Sony czy szersza skala? EDIT: ok, patrzę że gra jest tylko na PC i PS4... myślałem że jeszcze jakieś Vity i Xboxy, już wszystko jasne EDIT2: no dobra, ale ktoś wie jak to zrobić? bo chciałem zagrać z kolegą który gra w to na pc, ja na ps4 Edytowane 26 lipca 20159 l przez JaZzXBF
Opublikowano 27 lipca 20159 l Ktoś chętny pomóc mi wbić trofika związanego z multi? Mój PSN id: Shenmue23 PS. Giera świetna!!!
Opublikowano 27 lipca 20159 l Przecież tam wszystko samo wpada No chyba, że nie masz znajomych na PSN, a brakuje Ci Barras Bravas. Jak tak to PW na konsoli.
Opublikowano 27 lipca 20159 l No właśnie chodzi o Barras Bravas, bo znajomi nie kwapią się żeby mi pomóc bo mówią że ta gierka zasysa. Nie wiedzą co mówią Wysłałem ci zaproszenie do znajomych na PSN
Opublikowano 30 lipca 20159 l Jest już info odnośnie DLC mającego pojawić się w Sierpniu ($3.99) oraz trailer: http://blog.us.playstation.com/2015/07/30/rocket-league-supersonic-fury-dlc-pack-coming-this-august/
Opublikowano 30 lipca 20159 l Jest ktos teraz chetny na 2 trophies ? /Zrobione Edytowane 30 lipca 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 31 lipca 20159 l Poszczególne samochody różnią się tylko lekko hitboxami, reszta jest taka sama. Tak twierdzą twórcy gry, więc czezky prowo albo wiadomo co. Edytowane 31 lipca 20159 l przez Shen
Opublikowano 31 lipca 20159 l Czeski sobie płomienie na samochodzie namalował i myśli, że szybciej jeździ.
Opublikowano 31 lipca 20159 l Easy to learn, hard to master. Pod tym hasłem wiele gier e-sportowych osiągnęło sukces. Czy jest to możliwe w tym przypadku?
Opublikowano 31 lipca 20159 l Nie, bo jakby tak mialo byc to juz ich poprzedni identyczny tytul wydany w 2008 by byl "e-sportowy". A nie jest