Skocz do zawartości

Rocket League

bartiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie chcecie trafiać na boty to grajcie mecze rankingowe. Gdy jeden z rywali ucieknie, drużyna po prostu się kurczy. Dziś grałem 2 vs 2 i mój zawodnik wyszedł na początku meczu, więc zostałem sam, a i tak wygrałem 5-4. Świetny meczyk był. 

Opublikowano

Wczoraj odpaliłem pierwszy raz u kumpla i sie niezle wkrecilismy. Jak komus bedzie brakowalo gracza to sie pisze.

Gra podobno miala topić ps4? Przez te 2h ani razu mi nie weszła na zwiekszone obroty.

Opublikowano (edytowane)

Gracze z innej platformy są jakoś oznaczeni? Już sporo meczy grałem, a nie widziałem nic takiego.

nie wiedziałem że gra jest mutliplatformowa :o

jak gram na ps4 to mogę grać z graczami którzy posiadają jakie platformy? tylko od Sony czy szersza skala? 

EDIT: ok, patrzę że gra jest tylko na PC i PS4... myślałem że jeszcze jakieś Vity i Xboxy, już wszystko jasne ;)

EDIT2:

no dobra, ale ktoś wie jak to zrobić? bo chciałem zagrać z kolegą który gra w to na pc, ja na ps4

Edytowane przez JaZzXBF
Opublikowano

No właśnie chodzi o Barras Bravas, bo znajomi nie kwapią się żeby mi pomóc bo mówią że ta gierka zasysa. Nie wiedzą co mówią :D Wysłałem ci zaproszenie do znajomych na PSN :) 

Opublikowano (edytowane)

Poszczególne samochody różnią się tylko lekko hitboxami, reszta jest taka sama. Tak twierdzą twórcy gry, więc czezky prowo albo wiadomo co.

Edytowane przez Shen
Opublikowano

Easy to learn, hard to master. Pod tym hasłem wiele gier e-sportowych osiągnęło sukces. Czy jest to możliwe w tym przypadku?