Skocz do zawartości

Rocket League

Featured Replies

Opublikowano

Dziwne że teraz gra stała się hitem a pierwszej części prawie nikt prawie nie zna :)

Zaprasza , tez codziennie gram i chętnie pogram z kimś poznanym niż z randomami.

• Odpowiedzi 614
  • Wyświetleń 82,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Schranz1985
    Schranz1985

Jeszcze z miesiąc temu kompletnie nie ogarnialem 1v1 i dryblingu. Warto jednak pograć te 1 dużo można się nauczyć. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• Schranz1985
    Schranz1985

O taki filmik z brameczkami z ostatnich dni .

Opublikowano

Mi wczoraj okrutnie lagowało i były problemy ze znajdywaniem graczy, i częściej grałem z botami niż z graczami.

Opublikowano

Jak nie chcecie trafiać na boty to grajcie mecze rankingowe. Gdy jeden z rywali ucieknie, drużyna po prostu się kurczy. Dziś grałem 2 vs 2 i mój zawodnik wyszedł na początku meczu, więc zostałem sam, a i tak wygrałem 5-4. Świetny meczyk był. 

Opublikowano

Ja właśnie ostatnio rankingowe tylko jak jestem sam. A w tej chwili padły serwery gry :/ ale już działa.

Tzn "dziala", bo lagi straszne.

Opublikowano

ja niestety drodzy koledzy nie będę mógł z wami grać do niedzieli. Firma mnie do WAWY na weekend wysyła.  Będę w niedzielę i zbieram ekipę na nocną grę :)

Opublikowano

Wczoraj odpaliłem pierwszy raz u kumpla i sie niezle wkrecilismy. Jak komus bedzie brakowalo gracza to sie pisze.

Gra podobno miala topić ps4? Przez te 2h ani razu mi nie weszła na zwiekszone obroty.

Opublikowano

Ja tez wczoraj z kumplem napyerdalalem w localu po sieciu :banderas:

Crossplay FTW, ale sie golilo plusowiczów :banderas:

Edytowane przez Square
bo tak

Opublikowano

Gracze z innej platformy są jakoś oznaczeni? Już sporo meczy grałem, a nie widziałem nic takiego.

Opublikowano

Czyli boty (AI) :kaz:

Będzie trzeba zwrócić uwagę przy okazji.

Opublikowano

Czekałem na te bramki pawciocebuli, a tu lipa.  :smutas:  :lapka:

Opublikowano

Gracze z innej platformy są jakoś oznaczeni? Już sporo meczy grałem, a nie widziałem nic takiego.

nie wiedziałem że gra jest mutliplatformowa :o

jak gram na ps4 to mogę grać z graczami którzy posiadają jakie platformy? tylko od Sony czy szersza skala? 

EDIT: ok, patrzę że gra jest tylko na PC i PS4... myślałem że jeszcze jakieś Vity i Xboxy, już wszystko jasne ;)

EDIT2:

no dobra, ale ktoś wie jak to zrobić? bo chciałem zagrać z kolegą który gra w to na pc, ja na ps4

Edytowane przez JaZzXBF

Opublikowano

Ktoś chętny pomóc mi wbić trofika związanego z multi? Mój PSN id: Shenmue23 :) 

PS. Giera świetna!!!

Opublikowano

Przecież tam wszystko samo wpada :P No chyba, że nie masz znajomych na PSN, a brakuje Ci Barras Bravas. Jak tak to PW na konsoli.

Opublikowano

No właśnie chodzi o Barras Bravas, bo znajomi nie kwapią się żeby mi pomóc bo mówią że ta gierka zasysa. Nie wiedzą co mówią :D Wysłałem ci zaproszenie do znajomych na PSN :) 

Opublikowano

Jest ktos teraz chetny na 2 trophies ? 

/Zrobione

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Pany, te samochodziki się różnią czymś poza wyglądem?

Opublikowano

mugen cie wkreca (prowo albo debil), bardzo mocno sie roznia.

Opublikowano

Poszczególne samochody różnią się tylko lekko hitboxami, reszta jest taka sama. Tak twierdzą twórcy gry, więc czezky prowo albo wiadomo co.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Czeski sobie płomienie na samochodzie namalował i myśli, że szybciej jeździ.

Opublikowano

Easy to learn, hard to master. Pod tym hasłem wiele gier e-sportowych osiągnęło sukces. Czy jest to możliwe w tym przypadku?

Opublikowano

Nie, bo jakby tak mialo byc to juz ich poprzedni identyczny tytul wydany w 2008 by byl "e-sportowy". A nie jest :yao: