Skocz do zawartości

Rocket League

Featured Replies

Opublikowano

No siadła mu psycha pod koniec :D Nie martw Bansai, przez większość wieczoru było ok, nawet Farmer porzucił jazdę z zerami na koncie.

• Odpowiedzi 614
  • Wyświetleń 82,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Schranz1985
    Schranz1985

Jeszcze z miesiąc temu kompletnie nie ogarnialem 1v1 i dryblingu. Warto jednak pograć te 1 dużo można się nauczyć. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• Schranz1985
    Schranz1985

O taki filmik z brameczkami z ostatnich dni .

Opublikowano

Trzeba zorganizować jakieś forumkowe granie 3vs3 albo 4vs4. Czwórka (ja, Ukyo, Bansai i "Foarmer") jest raczej pewna więc jeszcze kilku bywalców RL by się przydało. Masorz i Cosmos jesteście zainteresowani? Czezky grasz jeszcze na tym piecu? Może dołączysz?

Na zachęte wrzucam filmik z wczoraj - solo z randomami.

Opublikowano

Niestety nie nagrałem, ale potwierdzam, że tak było :obama: Potem przyszedł Bansai i już nam nie wychodziło. Nawet "Foarmer" skończył z zerem na koncie.

Opublikowano

Ok zrobmy sobie jak Teamy i zacznijmy robic ustawki najlepiej 4v4 

ProFPE

Ukyo

Bansai

Square

Farmer ( nasz safety albo tight end ) 

Czkeamy na Team Zakopower i reszte dopisywac sie!!!!!

Opublikowano

W zasadzie przez większość meczu lecę na locku, jedynie jak zgarniam turbo przy narożnikach i jak piłka jest w powietrzu nad autem to warto wyłączyć namierzanie. Bez locka trzeba nauczyć się na nowo jeździć, bo inaczej się prowadzi i czuje samochód.

Opublikowano
  W dniu 18.08.2015 o 08:06, Square napisał(a):

Niestety nie nagrałem, ale potwierdzam, że tak było :obama: Potem przyszedł Bansai i już nam nie wychodziło. Nawet "Foarmer" skończył z zerem na koncie.

Bansaia jeszcze nie ma na forum? Dobrze, dobrze.... Ukyo, ty go nie słuchaj jakby co. Jego wciąż boli odbyt. I wszystko jego wina. Jak go nie było szło mi sporo lepiej. Jak się pojawił to nawet Square czasem szmacił. 

Opublikowano

Tylko nie najgorszy tryb 4v4. Albo optymalny 3v3 albo dynamiczny 2v2, jeśli o mnie chodzi. Tak jak w ESL: http://play.eslgaming.com/rocketleague/europe a oni wiedzą raczej co dobre.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

4vs4 jest spoko przy ogarniętych ekipach, jest ciężej, bo w zasadzie z bramkarzami. Nawet przy mniejszej ilości graczy może być niezły chaos jak wszyscy jadą do piłki.

Opublikowano

No to beze mnie, powodzenia. Preferuję bardziej taktyczne granie (a to przy 4v4 praktycznie nie istnieje, za mało miejsca) a nie na hura.

Opublikowano

Magellan, a grałeś tak, że dwie drużyny były na imprezie? Bo z randomami to może być chaos.

Opublikowano

Team Zakopower ogląda finał True Detective, ale za półtorej godziny możemy.

Opublikowano

Filmik z wczorajszych poczynań forumkowych. Mecze 3vs3 i 4vs4. Nawet jeden pogrom w 3vs4 się załapał. Farmer, twoje bramki też tam są :)

Gracze uczestniczący: Square, Ukyo, Bansai, Farmer, Easye, Masorz, Pleju, Pawciokratos.

Opublikowano

To ja miałem jakieś bramki  :shok: ? Bo po tablicy z wynikami wyglądało to jakbym w ogóle nie dotykał piłki  :frog:

Opublikowano
  W dniu 19.08.2015 o 16:49, Square napisał(a):

Filmik z wczorajszych poczynań forumkowych. Mecze 3vs3 i 4vs4. Nawet jeden pogrom w 3vs4 się załapał. Farmer, twoje bramki też tam są :)

Gracze uczestniczący: Square, Ukyo, Bansai, Farmer, Easye, Masorz, Pleju, Pawciokratos.

Nooo, niektóre akcję na prawdę dobre. :)

Panowie, też gram w RL, dodajcie mnie jak coś, psn id: JaZzXBF

Wszyscy gracie na kamerze na piłkę? Ja jakoś nie mogę wyczuć piły z tej perspektywy... :/