Opublikowano 17 sierpnia 20159 l No siadła mu psycha pod koniec Nie martw Bansai, przez większość wieczoru było ok, nawet Farmer porzucił jazdę z zerami na koncie.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Trzeba zorganizować jakieś forumkowe granie 3vs3 albo 4vs4. Czwórka (ja, Ukyo, Bansai i "Foarmer") jest raczej pewna więc jeszcze kilku bywalców RL by się przydało. Masorz i Cosmos jesteście zainteresowani? Czezky grasz jeszcze na tym piecu? Może dołączysz? Na zachęte wrzucam filmik z wczoraj - solo z randomami.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Niestety nie nagrałem, ale potwierdzam, że tak było Potem przyszedł Bansai i już nam nie wychodziło. Nawet "Foarmer" skończył z zerem na koncie.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Ok zrobmy sobie jak Teamy i zacznijmy robic ustawki najlepiej 4v4 ProFPE Ukyo Bansai Square Farmer ( nasz safety albo tight end ) Czkeamy na Team Zakopower i reszte dopisywac sie!!!!!
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Zawsze grasz na zlokowanej piłce? Tak chyba łatwiej ogarnąć sytuację?
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l W zasadzie przez większość meczu lecę na locku, jedynie jak zgarniam turbo przy narożnikach i jak piłka jest w powietrzu nad autem to warto wyłączyć namierzanie. Bez locka trzeba nauczyć się na nowo jeździć, bo inaczej się prowadzi i czuje samochód.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l W dniu 18.08.2015 o 08:06, Square napisał(a): Niestety nie nagrałem, ale potwierdzam, że tak było Potem przyszedł Bansai i już nam nie wychodziło. Nawet "Foarmer" skończył z zerem na koncie. Bansaia jeszcze nie ma na forum? Dobrze, dobrze.... Ukyo, ty go nie słuchaj jakby co. Jego wciąż boli odbyt. I wszystko jego wina. Jak go nie było szło mi sporo lepiej. Jak się pojawił to nawet Square czasem szmacił.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Tylko nie najgorszy tryb 4v4. Albo optymalny 3v3 albo dynamiczny 2v2, jeśli o mnie chodzi. Tak jak w ESL: http://play.eslgaming.com/rocketleague/europe a oni wiedzą raczej co dobre. Edytowane 18 sierpnia 20159 l przez Gość
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l 4vs4 jest spoko przy ogarniętych ekipach, jest ciężej, bo w zasadzie z bramkarzami. Nawet przy mniejszej ilości graczy może być niezły chaos jak wszyscy jadą do piłki.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Mnie tam wlasnie najlepiej gra sie 4v4 w 3v3 jestesmy po prostu za dobrzy ;(
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l No to beze mnie, powodzenia. Preferuję bardziej taktyczne granie (a to przy 4v4 praktycznie nie istnieje, za mało miejsca) a nie na hura.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Magellan, a grałeś tak, że dwie drużyny były na imprezie? Bo z randomami to może być chaos.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Team Zakopower ogląda finał True Detective, ale za półtorej godziny możemy.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l zgłaszam się na jutro lub na czwartek do gry po 20. Jak ktoś chętny dawajcie znać na psn
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Filmik z wczorajszych poczynań forumkowych. Mecze 3vs3 i 4vs4. Nawet jeden pogrom w 3vs4 się załapał. Farmer, twoje bramki też tam są Gracze uczestniczący: Square, Ukyo, Bansai, Farmer, Easye, Masorz, Pleju, Pawciokratos.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l To ja miałem jakieś bramki ? Bo po tablicy z wynikami wyglądało to jakbym w ogóle nie dotykał piłki
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l W dniu 19.08.2015 o 16:49, Square napisał(a): Filmik z wczorajszych poczynań forumkowych. Mecze 3vs3 i 4vs4. Nawet jeden pogrom w 3vs4 się załapał. Farmer, twoje bramki też tam są Gracze uczestniczący: Square, Ukyo, Bansai, Farmer, Easye, Masorz, Pleju, Pawciokratos. Nooo, niektóre akcję na prawdę dobre. Panowie, też gram w RL, dodajcie mnie jak coś, psn id: JaZzXBF Wszyscy gracie na kamerze na piłkę? Ja jakoś nie mogę wyczuć piły z tej perspektywy...