Skocz do zawartości

Rocket League

Featured Replies

Opublikowano

Ja gram na piłce, ale to indywidualna sprawa. Problem jest gdy spada na ziemię i widzimy w powietrzu piłkę, a boiska wcale.

• Odpowiedzi 614
  • Wyświetleń 82,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Schranz1985
    Schranz1985

Jeszcze z miesiąc temu kompletnie nie ogarnialem 1v1 i dryblingu. Warto jednak pograć te 1 dużo można się nauczyć. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• Schranz1985
    Schranz1985

O taki filmik z brameczkami z ostatnich dni .

Opublikowano

Tylko kamera na piłce non stop, a ja mam problem z obliczeniem spadającej piłki - zawsze za szybko skaczę :( ale za to jak yebne z ziemi to miód

Opublikowano

Gracie z headsetami? Z chęcią bym z Wami pograł, ale nie mam sprawnego mikro obecnie.

Opublikowano

@Yeti

Niezłe wykończenie w tym finale, ale było by śmieszniej gdyby ta druga drużyna wygrała. Czemu nie grasz w Rocketa? Nawet nie odpaliłeś chyba.

@Goldie

Z randomami lecę na mute, ale jak tylko gramy z forumkiem to wszyscy na imprezie i jest zabawnie.

@Kymel

Powinienem być, więc jakby co to pisz na PSN.

Opublikowano

Platyna wpadła. Trofik za 500 km przy około 50. Forumowe granie jest goty :)

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Ten trofik z dodatku też wpada szybciej, bo po ok 10 km.

Opublikowano

To jak to w końcu j jest z trofeum za 500km, ile trzeba przejechać? I czy sumuje się prZebieg z różnych opon?

Opublikowano

Średnio wpada po przejechania 60-70 km na jednym zestawie opon, więc nie zmieniaj aż nie zdobędziesz.

Opublikowano

Czemu nie grasz w Rocketa? Nawet nie odpaliłeś chyba.

Nie mam czasu na kolejny tytuł multi, TLoU wystarczy, a w październiku MGO.

Opublikowano

Dzisiaj pierwszy raz trafiłem na polaka-buraka, oczywiście rage quit odnotowany :D

Rocket%20League_20150822200913_zpsprgnvs

Opublikowano

Ale że typowi chce sie pisać obelgi na tej klawiaturze ekranowej...

Chyba, że pececiarz. Ja od pewnego czasu wyłaczyłem cross-play, dla komfortu psychicznego

Opublikowano

W tej grze jest cross-play z blaszkami ? Tego to ne wiedzialem..

Opublikowano

Wymagające gry wczoraj były. Jak będziecie mieli okazję grać przeciwko Kymelowi to uważajcie na niego, bo to najlepszy obrońca z jakim miałem do czynienia w RL. Kolega Lormic też prezentuje bardzo wysoki poziom. Ciężko ich przejść jeżeli obaj siedzą z tyłu.

Poniżej dwie akcje z meczu kiedy jeszcze mi wychodziło, albo po prostu nam dali :D Plus strzał z randomami, po którym skończyłbym chyba grać w Rocketa, bo byłby tak za(pipi)isty gol. Niestety nie wpadło :/

Opublikowano

Za to Farmer to największy krejzol z jakim grałem w Rocket League. Na niego to dopiero trzeba uważać :cool:

Opublikowano

Kto? Ja? A skąd... ja tylko wjeżdżałem w dupe na pełnej kurwie  :cool:  :lapka:

Opublikowano

No wczoraj fajnie się grało, ale jeszcze nie ogarniam tej gry. Za dużo przypadkowości w moich poczynaniach. A konkurenci zacni :)

Opublikowano

Dzisiaj można ponapierdalać.

Ja to chujowy w to jestem raczej, ale tylko fun się liczy :cool:

Opublikowano

Masorz ty chyba nie wiesz ile goli wybroniłeś w tych wszystkich naszych meczach :banderas: Też nie wiem, ale coś tam było ;)

Opublikowano

Za to Farmer to największy krejzol z jakim grałem w Rocket League. Na niego to dopiero trzeba uważać :cool:

Farmer to szybki boost w skillu zaliczyl, jednego dnia nie trafia w pilke, a drugiego wbija bramki, kradnie wrogom pilki i w dupala wjezdza :obama: