Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Ja gram na piłce, ale to indywidualna sprawa. Problem jest gdy spada na ziemię i widzimy w powietrzu piłkę, a boiska wcale.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Tylko kamera na piłce non stop, a ja mam problem z obliczeniem spadającej piłki - zawsze za szybko skaczę ale za to jak yebne z ziemi to miód
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Gracie z headsetami? Z chęcią bym z Wami pograł, ale nie mam sprawnego mikro obecnie.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l @Yeti Niezłe wykończenie w tym finale, ale było by śmieszniej gdyby ta druga drużyna wygrała. Czemu nie grasz w Rocketa? Nawet nie odpaliłeś chyba. @Goldie Z randomami lecę na mute, ale jak tylko gramy z forumkiem to wszyscy na imprezie i jest zabawnie. @Kymel Powinienem być, więc jakby co to pisz na PSN.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Platyna wpadła. Trofik za 500 km przy około 50. Forumowe granie jest goty Edytowane 22 sierpnia 20159 l przez Cosmos
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l To jak to w końcu j jest z trofeum za 500km, ile trzeba przejechać? I czy sumuje się prZebieg z różnych opon?
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Średnio wpada po przejechania 60-70 km na jednym zestawie opon, więc nie zmieniaj aż nie zdobędziesz.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Czemu nie grasz w Rocketa? Nawet nie odpaliłeś chyba. Nie mam czasu na kolejny tytuł multi, TLoU wystarczy, a w październiku MGO.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Dzisiaj pierwszy raz trafiłem na polaka-buraka, oczywiście rage quit odnotowany
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Ale że typowi chce sie pisać obelgi na tej klawiaturze ekranowej... Chyba, że pececiarz. Ja od pewnego czasu wyłaczyłem cross-play, dla komfortu psychicznego
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Wymagające gry wczoraj były. Jak będziecie mieli okazję grać przeciwko Kymelowi to uważajcie na niego, bo to najlepszy obrońca z jakim miałem do czynienia w RL. Kolega Lormic też prezentuje bardzo wysoki poziom. Ciężko ich przejść jeżeli obaj siedzą z tyłu. Poniżej dwie akcje z meczu kiedy jeszcze mi wychodziło, albo po prostu nam dali Plus strzał z randomami, po którym skończyłbym chyba grać w Rocketa, bo byłby tak za(pipi)isty gol. Niestety nie wpadło
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Za to Farmer to największy krejzol z jakim grałem w Rocket League. Na niego to dopiero trzeba uważać
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l No wczoraj fajnie się grało, ale jeszcze nie ogarniam tej gry. Za dużo przypadkowości w moich poczynaniach. A konkurenci zacni
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Dzisiaj można ponapierdalać. Ja to chujowy w to jestem raczej, ale tylko fun się liczy
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Masorz ty chyba nie wiesz ile goli wybroniłeś w tych wszystkich naszych meczach Też nie wiem, ale coś tam było
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Najlepszy byl ten co Masorz kompletnie pijany nie trzymal pada ale i tak obronil ;f
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Za to Farmer to największy krejzol z jakim grałem w Rocket League. Na niego to dopiero trzeba uważać Farmer to szybki boost w skillu zaliczyl, jednego dnia nie trafia w pilke, a drugiego wbija bramki, kradnie wrogom pilki i w dupala wjezdza
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Ja mogę grać jutro i pojutrze koledzy. Mam "wolną chatę" do czwartku :>