Josh 5 601 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Oni w tej Japonii mają jakiś konkurs kto wymyśli bardziej upośledzony tytuł dla mangi/anime? Tak przeglądam listy nowości i widzę kwiatki w stylu "Yamede kudasai, zostałem zamieniony w automat z kanapkami" albo inne pojebaństwa 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 142 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Kinówka ,,Attack on Titan the Movie: The Last Attack" zaliczona? Z tym filmem z Uniwersum AOT w naszych sieciówkach kin... jest dość ciekawie: słyszałem, że ta pełnometrażówka miała być emitowana w jeden tylko weekend, a jest już w programie Heliosu od kilku dni, tak samo CC i Multikinie. W Multikinie na przykład ,,The Last Attack" ma sporo seansów - całkiem dużo miejsca zajmuje w ramówce... tak jakby kino/kina nie miały co puszczać, więc wrzucają ,,cokolwiek ?". Dobra nasza, animeholicy xD. 21 godzin temu, Josh napisał(a): Oni w tej Japonii mają jakiś konkurs kto wymyśli bardziej upośledzony tytuł dla mangi/anime? Tak przeglądam listy nowości i widzę kwiatki w stylu "Yamede kudasai, zostałem zamieniony w automat z kanapkami" albo inne pojebaństwa Taaak, japońska popkultura powiedzieć, że jest specyficzna czy nietuzinkowa... to tak jakby nic nie powiedzieć. To jest inny stan umysłu... no bo na przykład: Cytuj
Josh 5 601 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Poszedłbym na Tytanów, w kinie pewnie rozwaliłoby mi mózg, ale nie wiem czy chce mi się drugi raz oglądać to samo. Ale i tak fajnie, że animki mają się coraz lepiej w naszych kinach. Na pewno jak wleci Demon Slayer to się wybiorę Cytuj
Shen 10 521 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Wyglada niezle, typek od psycho pass to robił Cytuj
Josh 5 601 Opublikowano sobota o 21:47 Opublikowano sobota o 21:47 Spoczko się prezentuje. Psycho-Pass coś w ogóle wiadomo czy będzie kolejny sezon? Ostatni kiedy wyszedł, 5 lat temu? Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 142 Opublikowano wtorek o 11:45 Opublikowano wtorek o 11:45 ,,Solo Leveling" - tak, jestem mega zadowolony z tego ,,animajca". A tak właściwie to dobre ,,cosik", to jest anime? Ciekawe - powstały na podstawie koreańskiej manhwy; w samym serialu postaci mają koreańskie imiona i nazwiska, a akcja dzieje się przeważnie w Japonii. Ogólnie pierwszy sezon: 8/10 - ocena tych 12 odc. ode mnie; drugi cykl dopiero zacząłem, jeden odcinek - jest tak samo dynamicznie w ,,kresce" i w świetnych, dokładnie projektowanych tłach/dalszym planie, czy sekwencjach pojedynków w ,,Lochach" etc., jednak tak mi się wydaje nieco inaczej w fabule, która będzie rozwijać się - to tylko moje przypuszczenia - w kierunku jakiegoś jebitnego starcia na poziomach klasy S Łowców. Nie ogarniam jedynie jednego w tym Uniwersum - Spoiler jaki jest związek przestrzeni/wymiaru wirtualnego z tym, co się dzieje w ,,realu"; główny bohater, np. podczas analizy siebie jako Łowcy, który się rozwija i bada swoje atrybuty, czy przed walkami, korzysta z tego niematerialnego, innowymiarowego ekranu, co wynika z tego że podpięty jest do Systemu. I co ciekawe... chyba ten ekran widzi tylko on sam... a inni Łowcy nie mają chyba takiej możliwości. Czy ma to związek z tym ,,drugim przebudzeniem"? Ciekawe, hmmm xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi