Skocz do zawartości

Ash vs Evil Dead - 2015 - Showtime

Spaulding

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Orzeszek
Opublikowano

genialność evil dead to udany miks czarnego humoru, horroru, gore i groteski pykło w filmie idealnie, zobaczymy jak serial, narazie troche na oko więcej beki, ale sie ogladnie napewno

Opublikowano (edytowane)

Trailer za(pipi)isty, ciekawe co z tego wyjdzie, ale zapowiada się grubo. Wiadomo ile planują odcinków?

OK, wyczytałem, będą dwa sezony, pierwszy to 10 odcinków, każdy po 30 minut.

Edytowane przez YETI
Opublikowano

pierwszy odcinek reżyseruje sam raimi :banderas:. "drag me to hell" było spoczko więc chyba nadal potrafi. jaram się sakramencko. chyba trójeczka poleci niedługo w ramach przygotowań przed serialem.

Opublikowano

Gdzieś w wieku 12-13 lat oglądałem już Evil Dead u kumpla na VHS, miał jako nieliczny magnetowid z nagrywaniem i to w long play więc był kozakiem na parafii. Bałem się jak cholera. Nie było mi wcale do śmiechu. 2 część oglądałem dużo później i lepiej ją odebrałem.

Opublikowano

Pawcio ma rację. 

Pamiętam jak starszy brachol z ojcem oglądali na VHSie dwójkę, to kazali mi wyjść z pokoju, bo taka była straszna. A trójkę odświeżyłem parę lat temu na studiach, dalej bawi jak ch.uj.

Opublikowano (edytowane)

Jest jeszcze dla prawdziwie wkręconych w klimat pierwowzór serii Within the Woods.

https://www.youtube.com/watch?v=kHyd9Y3zREI

A sam trailer mnie rozwalił i nakręcił jak już dawno. Wchodzę w to! Bruce jest genialny i sprawia, że znowu czuję się jak dziecko. :D

https://www.youtube.com/watch?v=7yhPY9BO_IU

Edytowane przez 2razyjot
  • 1 miesiąc temu...