Skocz do zawartości

Ash vs Evil Dead - 2015 - Showtime

Spaulding

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dopiero co obejrzałem 6ty odcinek i był świetny.

Nonstop jakaś akcja, fajne teksty Asha i sporo gore.

Ryknąłem mocno jak Pablo powiedział Ashowi:

“If I was a deadite, I’d be honored to have you chop my head off,”

:pawel:

Opublikowano

Pewnie mnie zjedziecie ale nowy odcinek najgorszy z emitowanych, słabe tempo i taka zapchajdziura przed scenami w chatce. Co nie zmienia faktu, że wierzę w kolejne. :D

Ile EPów w tym sezonie ma być? Ile w ogóle sezonów zapowiedziano??

Ta murzynka... brał bym.

Jej twarz jest piękna, szczególnie gdy się uśmiecha i figura kosmos ale te wargi... Przepraszam ale nie. -__-

Opublikowano

Narazie 2 sezony wujciu, po 10 odcinków.

Czyli jeszcze 12 epów mamy gwarantowane.

Ostatni odcinek słabym :yao:

Może przewiń se jeszcze raz do akcji z pickupem, mogłeś przypadkiem przewinąć.

• Plusik 1
Opublikowano

Spoko, nowy EP w końcu w chacie i jest miód, masa dobrych akcji. :D Na to czekałem.

Ale co ze stanem technicznym chatki? Jak to jest fabularnie połączone z filmami to chawira uległa zniszczeniu bądź ogólnej dewastacji a w serialu jak nowa. No i zejście do piwnicy łańcuchem zamknięte. Kto to niby zrobił? Ktoś może to ponaprawiał? Myślałem, że będzie większa zgodność z filmami. Macie tak jak ja?

Opublikowano (edytowane)

9 odcinek obejrzany, coraz więcej mięsa lata, a zapowiada się, że finał będzie tonąć we krwi po prostu  :banderas:

Mam jedno zastrzeżenie do pierwszego sezonu, każdy odcinek jest podobny, gadanie, gadanie, krew, przez co serial robi się mocno przewidywalny. No ale za tydzień finał i trzeba będzie obejrzeć wszystkie od nowa za jednym razem.

Edytowane przez Moldar
  • Plusik 1
Opublikowano

9 odcinek dooooobry, lubię styl tego serialu, tak samo kiczowaty jak filmy. Dzieje się w nim fajnie, sceny szlachtowania przepiękne - niech się nowi uczą jak ma wyglądać scena dekapitacji czy rozczłonkowania. Krew z ładunków z farbą a nie w paintcie dorabiana jak amatorzy. Moja ocena wiarygodna nie będzie bo uwielbiam Asha za każdym razem odpala piłę albo rzuca kolejnym sucharem.

Opublikowano

Abstrahujac od samego zaje.bistego odcinka nr 9 to rozbroilo mnie pozytywnie to, ze efekt gadajacej ksiegi to nie efekty komputerowe jeno ruchy reka pod "makieta". Warto sciagac wersje odcinkow z niewycietymi scenami making of serialu. :obama:

• Plusik 1
Opublikowano

Finał to będzie megatona wnioskując po "trailerze"  :mog:

Ktoś wie ile trzeba będzie czekać na sezon 2? Oczywiście pięknie poproszę cały pierwszy w hd, żeby zrobić sobie krwawy maraton  :obama:

Opublikowano (edytowane)

2 ostatnie odcinki :obama: No i fajnie że zakończyli to w taki sposób. Trochę bałem się że to spyerdolą ale może być ciekawie. Pierwszy sezon to :banderas: /10 

Edytowane przez Pawcio