Opublikowano 16 grudnia 20168 l Kurde co za sezon dowalili, praktycznie na jednej sesji poszła całość. Tylko 5ty odcinek na komisariacie policji był taki se a reszta SZTOSISKO. Ash vs Evil Dead daje tyle frajdy co prawie żaden inny serial.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l 2 sezon dla mnie równy z pierwszym czyli Najsmutniejsze jest to, że na 3 trzeba znowu tyle czekać.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Poczytalem troche i dzis odpalilem w koncu. Jestem wlasnie po 4 odcinkach pierwszego sezonu. No i jest fajnie Bruce jest rewelacyjny. Fajnie, ze odcinki sa dosyc krotkie (ok 25min kazdy chyba), dzieki temu idealnie wchodza. Tylko te efekty ( no nic, wrzucam piaty odc. Fajnie, ze jest co ogladac.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Ale jakie maja byc? Chuyowe? Moze to i zamysl celowy ale jakos czasem te chmury itp troche mnie draznia. Mimo wszystko 5 odcinkow z rzedu za mna. Chwila w BF1 i pewnie jeszcze dwa zarzuce
Opublikowano 18 grudnia 20168 l @Koleś88 - efekty mnie osobiście w oczy aż tak mocno nie kłują. Serial jest kiczowaty trochę więc te chmury przeżyje. Rekompensują mi kapitalne efekty tam, gdzie jest krew i flaki, modele są świetnie wykonane, w dobie animowanej krwi to perełka. Warsztat jak 30 lat temu. Świetne im to wychodzi.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l No krew petarda. Gdy tylko uda im sie gdzies umyc, wytrzec to zaraz znow cali ubabrani wszyscy
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Ale to (pipi)a przecie tak ma być !!! To jest Ash anie żaden podrabianiec qrwy!!!
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Ale kto mowi, ze tak ma nie byc? Przeciez napisalem, ze petarda. Bryzgająca krew zawsze na propsie. Butt: Chodzilo mi glownie o akcje gdy gonilo ich to cale zlo w postaci chmury gdy jechali do tego wujka szamana Dzis skonczylem 1 sezon. Koncowka troche pod(pipi)iajaca, ale zdaje sobie sprawe, ze tak musialo byc. Podobno drugi sezon jest nawet lepszy, wiec juz sie doczekac nie moge. Edytowane 20 grudnia 20168 l przez Koleś88
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Po obejrzeniu całości jestem w szoku jak bardzo ten serial nie odbiega poziomem od filmów, w zasadzie nawet je przebija. Nie wiem czy w historii było lpesze wykorzystanie znanej marki, dodatkowo tyle rzeczy mogło się nie udać. A udało się wszystko. Można nawet zaryzykowac że 3 sezon będzie na pewno też świetny. Bruce, dziękuje, przede wszystkim za te teksty. No i mam nadzieje ze zobaczymy laseczke w innych produkcjach, bo patrzy się na nią świetnie.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Po obejrzeniu całości jestem w szoku jak bardzo ten serial nie odbiega poziomem od filmów, w zasadzie nawet je przebija. Nie wiem czy w historii było lpesze wykorzystanie znanej marki, dodatkowo tyle rzeczy mogło się nie udać. A udało się wszystko. Można nawet zaryzykowac że 3 sezon będzie na pewno też świetny. Bruce, dziękuje, przede wszystkim za te teksty. No i mam nadzieje ze zobaczymy laseczke w innych produkcjach, bo patrzy się na nią świetnie. dokladnie, czuje sie jakbym ogladal 5-godzinny evil dead 2. drugi sezon cierpliwie poczekalem i pekl na jednym posiedzeniu. nic lepszego nie ma w tv.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Dzięki uprzejmości Sony, które znów zablokowało mi konsole ze w(pipi)ienia postanowiłem nadrobić zaległości i poleciał maraton z całym drugim sezonem Asha vs MARTWE ZŁO! Jakie to było dobre i obrzydliwe zarazem. Odcinek w prosektorium ląduje w grupie "shit happend" i to dosłownie. Teraz dopiero rozumiem cierpienie Tokara. Dla Raimi'ego nie ma świętości. Co tu się odpierdziela to głowa mała. Wprawdzie w połowie serial zalicza potknięcie i zadyszkę ale szybko wraca na właściwe tory. Spotkanie trójcy po latach wiekopomne. Gdy wpadł Ba'al myślałem w pierwszej kolejności, że to podstarzały Jolaos (wtedy brakowałoby Herkulesa tylko ;)) No nic może w 3 sezonie. Moment jak odstawili DeLoreana płakałem, na wszystkich greckich bogów, jak ja płakałem. Tak samo jak podczas beki z Powrotu Jedi. Pacynka Asha to mistrzostwo. Fajnie, że nie wyparli się Army of Darkness tylko jak to się ma do końcówki filmu? Pewnie wyjaśnienie dostaniem w kolejnym sezonie. Albo wyjdzie na to, że końcówka zostanie przemodelowana, że wrócił na stare śmieci. I dopiero w ostatnim odcinku skojarzyłem fakty, że stary Asha to Ash! Wszystko wydaje się na miejscu (koszula, stosunek do kobiet) z wyjątkiem dłoni. Drugi raz mu odrośnie? Utknęli w latach 80-tych i tam założył rodzinę. Pewnie w trzecim sezonie demony wyrżną biologiczną rodzinę Asha w latach 80-tych i Ash z teraźniejszości się nim zaopiekuje. Czekam z utęsknieniem na 3 sezon.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Wiele na to wskazuje. Co ojciec chciał powiedzieć Ashowi przed śmiercią i przy scenie z topieniem w wannie? Pamiętaj, że to Ash vs Evil Dead. Tutaj wszystko jest możliwe.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Ale skoro stary Asha to Ash to dlaczego niewierzył Ashowi, że walczy ze złem/demonami/Necronomicon itp? A przed śmiercią pewnie chciał mu powiedzieć, że jest z niego dumny i zawsze był. Taki rodzicielski patos czy coś.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Obejrzałem drugi odcinek drugiego sezonu. Mocno sie uśmiałem w scenie w prosektorium.. Jest jeszcze lepiej niż w pierwszym sezonie.
Opublikowano 9 lutego 20178 l Wszystkim zainteresowanym polecam film o gościu, który odpowiada za charakteryzacje potworów w serii Evil Dead. Invaluable.The.True.Story.Of.An.Epic.Artist.2014.BDRiP.x264-CREEPSHOW
Opublikowano 10 września 20177 l A będzie w ogóle? To nie kuniec? Oo Co tam można jeszcze pociągnąć, poza drutem?