Opublikowano 18 marca 20187 l Na razie najgrubsza akcja w sezonach to była akcja w krematorium gdzie Ash biegał z głową w dupie trupa i penis latał mu nad głową. Cieżko o cos bardziej popier,dolonego w kinematografii :F. Dla przypomnienia
Opublikowano 18 marca 20187 l Chociaż akcja z 3x03 gdzie wychodzi z trumny z głową żony przyczepioną do krocza też do mnie przemawia. Uwielbiam to poczucie humoru.
Opublikowano 22 marca 20187 l Dzisiaj oglądam czwarty ep, strasznie za to boli, że odcinek trwa tylko ok27 minut.
Opublikowano 25 marca 20187 l Chipsy i cola są. Nowy odcinek też już jest. Pewnie obejrze później cały sezon jak juz wszystkie odcinki wyjdą.
Opublikowano 26 marca 20187 l W dniu 17.03.2018 o 12:48, Pupcio napisał: Ja czekam dzielnie na cały sezon ale jak już wyjdzie to będzie maraton No to sobie poczekałem xD pierwszy odcinek za mną, c0rwa ten serial to chyba najlepsze co mogło się przytrafić fanom evil dead.
Opublikowano 26 marca 20187 l @Pupcio Jak tam samo. Co, też na hbo go oglądasz? Edytowane 26 marca 20187 l przez Butt
Opublikowano 27 marca 20187 l 5 odcinków pękło w ten szarobury poranek. Póki co zapowiada się najlepszy sezon, typowe 12/10 w skali Butta.
Opublikowano 9 kwietnia 20186 l W najnowszym odcinku na 99% nakreśliła nam się fabuła co do reszty sezonu.
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l Ile już wyszło odcinków, i ile zostało do końca? Pytam bo na razie nie obejrzałem żadnego, a chcę cały na raz sobie strzelić
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Ten sezon jest świetny. Skończyłem na szóstym odcinku, w każdym epizodzie jest jakaś grubsza akcja, która przebija poprzedni epizod, np. w S03E05 akcja z "dzieciakiem" Ruby To wracam do oglądania następnego, siódmego epizodu.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Trochę obawiałem się tego odcinka ale jak zwykle rozpyerdol proszę powiedzcie że mają już zamówiony 4 sezon
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Spodziewałem się akcji z 7 odcinka ale na koniec sezonu, a tu takie cuś. Szkoda tylko, że Spoiler w momencie gdy dziewczyna obudziła się w "wyrwie"wiedziałem, że przeżyje. Troszkę pupa piecze, że nie przekręciła się permanentnie ale jeszcze nie wszystko stracone Nie żebym coś do niej miał tylko niepogniewałbym się o lekki dramat i w(pipi)ionego Asha robiącego jesień średniowiecza Złu.
Opublikowano 20 kwietnia 20186 l A jeszcze się łudziłem http://tvline.com/2018/04/20/ash-vs-evil-dead-cancelled-starz-no-season-4-bruce-campbell/