Pupcio 18 608 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Ten serial jest niesamowity 1 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 16 grudnia 2016 Opublikowano 16 grudnia 2016 Kurde co za sezon dowalili, praktycznie na jednej sesji poszła całość. Tylko 5ty odcinek na komisariacie policji był taki se a reszta SZTOSISKO. Ash vs Evil Dead daje tyle frajdy co prawie żaden inny serial. 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 2 sezon dla mnie równy z pierwszym czyli Najsmutniejsze jest to, że na 3 trzeba znowu tyle czekać. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 Poczytalem troche i dzis odpalilem w koncu. Jestem wlasnie po 4 odcinkach pierwszego sezonu. No i jest fajnie Bruce jest rewelacyjny. Fajnie, ze odcinki sa dosyc krotkie (ok 25min kazdy chyba), dzieki temu idealnie wchodza. Tylko te efekty ( no nic, wrzucam piaty odc. Fajnie, ze jest co ogladac. Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 Ale efekty sa wy(pipi)iste, takie właśnie maja być ! Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 Ale jakie maja byc? Chuyowe? Moze to i zamysl celowy ale jakos czasem te chmury itp troche mnie draznia. Mimo wszystko 5 odcinkow z rzedu za mna. Chwila w BF1 i pewnie jeszcze dwa zarzuce Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 @Koleś88 - efekty mnie osobiście w oczy aż tak mocno nie kłują. Serial jest kiczowaty trochę więc te chmury przeżyje. Rekompensują mi kapitalne efekty tam, gdzie jest krew i flaki, modele są świetnie wykonane, w dobie animowanej krwi to perełka. Warsztat jak 30 lat temu. Świetne im to wychodzi. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 No krew petarda. Gdy tylko uda im sie gdzies umyc, wytrzec to zaraz znow cali ubabrani wszyscy Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 Ale to (pipi)a przecie tak ma być !!! To jest Ash anie żaden podrabianiec qrwy!!! Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 (edytowane) Ale kto mowi, ze tak ma nie byc? Przeciez napisalem, ze petarda. Bryzgająca krew zawsze na propsie. Butt: Chodzilo mi glownie o akcje gdy gonilo ich to cale zlo w postaci chmury gdy jechali do tego wujka szamana Dzis skonczylem 1 sezon. Koncowka troche pod(pipi)iajaca, ale zdaje sobie sprawe, ze tak musialo byc. Podobno drugi sezon jest nawet lepszy, wiec juz sie doczekac nie moge. Edytowane 20 grudnia 2016 przez Koleś88 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 Po obejrzeniu całości jestem w szoku jak bardzo ten serial nie odbiega poziomem od filmów, w zasadzie nawet je przebija. Nie wiem czy w historii było lpesze wykorzystanie znanej marki, dodatkowo tyle rzeczy mogło się nie udać. A udało się wszystko. Można nawet zaryzykowac że 3 sezon będzie na pewno też świetny. Bruce, dziękuje, przede wszystkim za te teksty. No i mam nadzieje ze zobaczymy laseczke w innych produkcjach, bo patrzy się na nią świetnie. 2 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 Dziwne, podoba Ci się to, co mi... Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 henrietta dobra dupa jj co nie Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 henrietta dobra dupa jj co nie Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Po obejrzeniu całości jestem w szoku jak bardzo ten serial nie odbiega poziomem od filmów, w zasadzie nawet je przebija. Nie wiem czy w historii było lpesze wykorzystanie znanej marki, dodatkowo tyle rzeczy mogło się nie udać. A udało się wszystko. Można nawet zaryzykowac że 3 sezon będzie na pewno też świetny. Bruce, dziękuje, przede wszystkim za te teksty. No i mam nadzieje ze zobaczymy laseczke w innych produkcjach, bo patrzy się na nią świetnie. dokladnie, czuje sie jakbym ogladal 5-godzinny evil dead 2. drugi sezon cierpliwie poczekalem i pekl na jednym posiedzeniu. nic lepszego nie ma w tv. 1 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Dzięki uprzejmości Sony, które znów zablokowało mi konsole ze w(pipi)ienia postanowiłem nadrobić zaległości i poleciał maraton z całym drugim sezonem Asha vs MARTWE ZŁO! Jakie to było dobre i obrzydliwe zarazem. Odcinek w prosektorium ląduje w grupie "shit happend" i to dosłownie. Teraz dopiero rozumiem cierpienie Tokara. Dla Raimi'ego nie ma świętości. Co tu się odpierdziela to głowa mała. Wprawdzie w połowie serial zalicza potknięcie i zadyszkę ale szybko wraca na właściwe tory. Spotkanie trójcy po latach wiekopomne. Gdy wpadł Ba'al myślałem w pierwszej kolejności, że to podstarzały Jolaos (wtedy brakowałoby Herkulesa tylko ;)) No nic może w 3 sezonie. Moment jak odstawili DeLoreana płakałem, na wszystkich greckich bogów, jak ja płakałem. Tak samo jak podczas beki z Powrotu Jedi. Pacynka Asha to mistrzostwo. Fajnie, że nie wyparli się Army of Darkness tylko jak to się ma do końcówki filmu? Pewnie wyjaśnienie dostaniem w kolejnym sezonie. Albo wyjdzie na to, że końcówka zostanie przemodelowana, że wrócił na stare śmieci. I dopiero w ostatnim odcinku skojarzyłem fakty, że stary Asha to Ash! Wszystko wydaje się na miejscu (koszula, stosunek do kobiet) z wyjątkiem dłoni. Drugi raz mu odrośnie? Utknęli w latach 80-tych i tam założył rodzinę. Pewnie w trzecim sezonie demony wyrżną biologiczną rodzinę Asha w latach 80-tych i Ash z teraźniejszości się nim zaopiekuje. Czekam z utęsknieniem na 3 sezon. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Stary asha to ash. Ja chyba zazylem jakies srodki Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Wiele na to wskazuje. Co ojciec chciał powiedzieć Ashowi przed śmiercią i przy scenie z topieniem w wannie? Pamiętaj, że to Ash vs Evil Dead. Tutaj wszystko jest możliwe. Cytuj
Mani 694 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Ale skoro stary Asha to Ash to dlaczego niewierzył Ashowi, że walczy ze złem/demonami/Necronomicon itp? A przed śmiercią pewnie chciał mu powiedzieć, że jest z niego dumny i zawsze był. Taki rodzicielski patos czy coś. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Za mocno się wkręciłem :D to przez DeLoreana. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Obejrzałem drugi odcinek drugiego sezonu. Mocno sie uśmiałem w scenie w prosektorium.. Jest jeszcze lepiej niż w pierwszym sezonie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Wszystkim zainteresowanym polecam film o gościu, który odpowiada za charakteryzacje potworów w serii Evil Dead. Invaluable.The.True.Story.Of.An.Epic.Artist.2014.BDRiP.x264-CREEPSHOW Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 Nowy sezon w 2018. :( Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 A będzie w ogóle? To nie kuniec? Oo Co tam można jeszcze pociągnąć, poza drutem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi