Opublikowano 4 stycznia 20169 l Finał sezonu to absolutna miazga. Ludzie, co tworzą to arcydzieło tkwią dalej w latach 80 i tworzą na takim samym poziomie. Można to lubić bądź kochać - ja oszalałem. 10 EP to jest pełna moc i masa ukłonów w stronę fanów filmu. Do tego praca kamery, która, zaskakuje w każdym odcinku, GENIALNE efekty specjalne (i nie mówię tu o grafikach komputerowych - sztuczne flaki i hektolitry sztucznej krwi) i apetyt jaki zostaje na 2 sezon. Serial miał IMO kilka słabszych momentów ale summa summarum to jest to w co nie wierzyłem - Bruce Campbell wrócił, jest stary, otyły, wali suchary jak prowadzący Familiady ale jak zaje.bie z dwurury albo odetnie łeb łańcuchową to czuje się jakbym filmowy pierwowzór oglądał. I to jest piękne, nic tu nie jest na siłę - chylę głowę. W sobotę seans 10 epów w maratonie. Polecam! Edytowane 4 stycznia 20169 l przez 2razyjot
Opublikowano 5 stycznia 20169 l Ja przed chwilą skończyłem 9ty odcinek i byłem zachwycony. Trochę rozwaliła mnie akcja z tymi ludzkim teatrzykiem kukiełek
Opublikowano 5 stycznia 20169 l Przecież jak oni tego nie spyerdolą (a po tym sezonie jestem raczej pozytywnie nastawiony) to drugi sezon zapowiada się na army of darkness 2
Opublikowano 5 stycznia 20169 l Obejrzałem i finał, który elegancko pozamiatał. Ten odcinek nie dość, że miał największą dawkę gore, to jeszcze zdołał utrzymać zajebisty klimat. Tym razem troszkę mniej głupkowatego humoru a więcej powagi i 'horroru'. Podejrzewam, że tymczasowy rozejm z Ruby skończy się bardzo szybko w drugim sezonie. Albo może najpierw skupią się na ściganiu tego dzieciaczka-demona co go Pablo urodził gębą Kelly w przemoczonej i zakrwawionej koszulce
Opublikowano 5 stycznia 20169 l Drugi sezon widzę tak Ash z ekipą dojeżdżają, łowią ryby i piją whisky z jointami. Tym czasem z lejów wychodzą demony, pożerają ludzi i jak ekipa o tym słyszy w radio wracają do jazdy
Opublikowano 6 stycznia 20169 l No i zrobiłem sobie maraton od odcinak 2 aż do finału. I co to była za jazda. Oglądało się to jak dobry film. Nie. Jak kolejne, świetne Evil Dead. Co do czasu trwania odcinków to wolę taką formę niż żeby sztucznie przedłużali do tych +/- 40 min. Chatka wciąż wzbudza sentyment. Drugi sezon będzie goty. LET THE BOOMSTICK DO THE TALKING!
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Pierwszy, dziewiaty i dziesiaty to najlepsze odcinki. Teksty w ostatnim konkretnie daly rade jak i samo gore
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Nadrobiłem finałowy odcinek, rozróba w chatce dała rade. Ogólnie przez cały sezon serial trzyma równy poziom, aż się nie mogę doczekać co tam się będzie działo w drugim sezonie
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Za pewne na jesień tego roku. Jest to normalny cykl serialowy chociaż bywają wyjątki- drugi sezon Fear The Walking Dead startuje już 10 kwietnia o_O'
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Tak jest, planują na wiosnę 8 odcinków i potem na jesień drugie tyle.
Opublikowano 30 stycznia 20169 l Premiera serialu w polskiej tv 5 marca na kanale Cinemax HD. Emisja po dwa odcinki.
Opublikowano 8 marca 20169 l Ostatnio nadrabiam ten serial. Jestem po dwóch pierwszych odcinkach, 10/10. Ash jak zwykle świetny, ten jego "kolega" meksykanin trochę mnie drażni. Sceny w drugim odcinku w aucie i po posiłku 10/10. Edytowane 8 marca 20169 l przez Solderowy123
Opublikowano 17 marca 20169 l Jestem po kolejnych dwóch odcinkach. Trochę słabsze od dwóch pierwszych odcinków. Spodobał mi się Pablo, czasami potrafi palnąć Asha w łeb, lub ma odmienne zdanie. Jestem ciekaw, czy ta ich koleżanka z pracy zginie.
Opublikowano 27 marca 20169 l Jestem po ósmym odcinku. To co się tam odpier. dalało to poprostu brak słów, żeby to opisać
Opublikowano 27 marca 20169 l Kiedy jakiś trailer 2 sezonu? Gdzieś można poczytać o tym serialu coś fajnego / ciekawego? Znacie takie strony?