Opublikowano 16 lipca 20159 l Panowie, piekne czasy ida dla kanapowych graczy WARLOCKS VS. SHADOWS Tego nie trzeba juz przedstawiac, cichy hit, rowniez na PS4: ClusterFUCK 99, na 8 graczy
Opublikowano 16 lipca 20159 l Gran Turismo, dwa kółka (wyjazdowe i szybkie) i potem zmiana. Jeden jedzie, reszta patrzy. Nikt nie chciał ze mną grać, zawsze PES, ChuChu Rocket i tekeny.
Opublikowano 16 lipca 20159 l Fajna gra do coopa na 4, trudna, ma tez versusy: To jest w CHUY dobre takie troche micromachines polaczone z platformerem, bardzo duzo ludzi gra w to online, wiec mozna trenowac. Skillowe guwno:
Opublikowano 16 lipca 20159 l Macie: The Vermin Throne This is a multiplayer game (4 to 10 players is ideal). There needs to be several people in the same room, all playing this game on another computer or phone at the same time. You shouldn't be able to see each other's screen, but should be able to communicate in some form. Roleplaying, alliances, backstabbing, whispering, and shouting are all recommended for a good time. http://damiansommer.itch.io/the-vermin-throne
Opublikowano 16 lipca 20159 l ale musimy grac w gry, w ktore 2 osoby nie zmiazdza wszystkich innych, co nie.
Opublikowano 17 lipca 20159 l dlatego poponowałem tekkena (mam TTT2) bo w niego każdy grał mniej lub więcej, a nawet ci co grali mniej jakoś tam sobie będą radzić mashując guziki
Opublikowano 17 lipca 20159 l Ja tez "lubie" chociaż malo grałem i to glownie w jedynke na psx. Nie znam ciosow ani nic
Opublikowano 17 lipca 20159 l w DOA bym was wszystkich zayebal, wiec bessensu. jakoś tam sobie będą radzić mashując guziki lol xd Jak dwie osoby ? jedna znaczy się ja. w sc1 i 2 nie istniejesz kolego.
Opublikowano 17 lipca 20159 l dlatego poponowałem tekkena (mam TTT2) bo w niego każdy grał mniej lub więcej, a nawet ci co grali mniej jakoś tam sobie będą radzić mashując guziki tak !!! można wybrać eddego albo hwoaranga i robić te niesamowite kopniaki !!! no nie yanusz, nawet na low level play łatwo jest kontrolować w tekkenie "naciskających guziki" ale musimy grac w gry, w ktore 2 osoby nie zmiazdza wszystkich innych, co nie nie wiedzialem, że super elitarne spotkania robi się dla giereczek, w które każdy nauczy się grać w 5 minut
Opublikowano 17 lipca 20159 l Zabilbym cie. jak marzysz to zamykaj oczy Edytowane 17 lipca 20159 l przez Soul
Opublikowano 19 lipca 20159 l Yano bedzie robil jizzy w pantsy Polaczenie platformera z puzzle fighterem Uzalezniajace, hardkorowe guwno
Opublikowano 19 lipca 20159 l tu można pograć za darmo http://games.adultswim.com/super-puzzle-platformer-plus-online-puzzle-game.html fajne nawet, trudne bardzo, po paru chwilach grania spada tyle przeszkadzajek że ciezko coś zrobić, zdobyłem 824ptk max