Opublikowano 16 lipca 20159 l jak by być złośliwym to zamiast stallone dać avatar Kazuba apropo ostatniej dramy xd
Opublikowano 16 lipca 20159 l orzeszek to kiedy zaprosisz nas na chate? chcielibyśmy poznać ojca (może nikogo nie zabije, będziemy parkować kilka ulic dalej) nie żebym sie śmiał z ojca, ale sam przyznasz że ciekawe historie z nim przedstawiałeś. moj ojciec też potrafi dowalić, chociaż troche w innym stylu, mój uważa że wszystko wie najlepiej (i to dosłownie wszystko, niezależnie od tematu) zwykle dyskusja z nim wygląda tak on: jest tak a tak, bla bla bla bla bla bla ja: a ja uważam że.. on: nie chce mi sie ciągnąć tej rozmowy [rzucenie słuchawką] Edytowane 16 lipca 20159 l przez Yano
Opublikowano 17 lipca 20159 l Mój ojciec kiedyś jak siedziałem z dziewczyną nowo poznaną na chacie zaoferował sie ze skoczy nam po piwko. przyniósł wypił z nami i położył sie spać centralnie na wersalce na przeciwko nas. Czaisz typie , przy nowo poznanej dziewczynie
Opublikowano 17 lipca 20159 l Moja stara mi otwierala listy od wakacyjnych milostek. Ciekawska malpa. Bosz jak ja nie nawidze jak zauwazam jakies jej krzywe zachowania u siebie. Poza tym maca bulki w sklepie lapa a pozniej ich nie kupuje. <truuudne sprawyyyy> Edytowane 17 lipca 20159 l przez Bjały
Opublikowano 17 lipca 20159 l No tak jak ludzie normalnie ale ona bez woreczka. Bosz jaka cebula fchvj. No ale coz rodzicow sie nie wybiera. Mnie wychowywala matka plus dziadki. Jak stary sie odezwal na osiemnastke i pojechalem do niego to okazalo sie ze jest dilerem i bynajmniej nie w salonie opla. Ale to opowiesc na jakis ciekawy post w WKP. Edytowane 17 lipca 20159 l przez Bjały
Opublikowano 18 lipca 20159 l No tak jak ludzie normalnie ale ona bez woreczka. Bosz jaka cebula fchvj. No ale coz rodzicow sie nie wybiera. Mnie wychowywala matka plus dziadki. Jak stary sie odezwal na osiemnastke i pojechalem do niego to okazalo sie ze jest dilerem i bynajmniej nie w salonie opla. Ale to opowiesc na jakis ciekawy post w WKP. Ty tez tak troche wyglądasz jak diler amfy. No offence oczywiscie