Opublikowano 14 lutego 20178 l Jak przeczytałem o mikrotranzakcjach za 400 zl to mi się odechcialo, a rozwazalem taki scenariusz ale w sumie mam w co grać i jak stanieje i będzie posucha to przemyśle jeszcze raz.
Opublikowano 14 lutego 20178 l Jak przeczytałem o mikrotranzakcjach za 400 zl to mi się odechcialo, a rozwazalem taki scenariusz ale w sumie mam w co grać i jak stanieje i będzie posucha to przemyśle jeszcze raz. Tam chyba wieksze kwoty sie przewinely :)
Opublikowano 14 lutego 20178 l Filmiki : chaos, shit, chaos, (nie takie MIKRO) mikrotransakcje.Game over.
Opublikowano 15 lutego 20178 l For Hodor troche ten gameplay, czemu jeszcze nie ma recek? tylko prosze nie pisać mi tu o rzetelności dziennikarskiej Edytowane 15 lutego 20178 l przez Orzeszek
Opublikowano 15 lutego 20178 l Pierwsze oceny For Honor: Attack of the Fanboy (4.5/5) Cheat Code Central (4.5) Stevivor (9/10)
Opublikowano 15 lutego 20178 l For Hodor troche ten gameplay, czemu jeszcze nie ma recek? tylko prosze nie pisać mi tu o rzetelności dziennikarskiej Recenzenci zaczęli grać razem z resztą graczy.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Dobrze to wyglada i sie rusza. Jest dobrze. Ale dopiero 3 rozdzialy przeszedlem. Zalecam przynajmniej wybranie trudnego poziomu trudnosci, bo jest dosc prosto wiec na normalu to wogole pewnie zero przyjemnosci.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Jestem w połowie drugiego aktu. Poziom normal jest za łatwy. ciekawa fabuła ale jak ktos sie spodziewał cudów na miare kampani U4 to sie rozczaruje, Latamy od jednej grupki do drugiej, mordujemy , przerywnik na silniku gry i lecimy dalej, Mi pasuje bo system walki jest znakomity.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Latamy od jednej grupki do drugiej, mordujemy , przerywnik na silniku gry i lecimy dalej Czyli popierdółka, wydmuszka, ciachanie głupich botów, chaos i wszystko to, co już widziałem w becie, za którą przynajmniej nie musiałem płacić - do zaorania.
Opublikowano 16 lutego 20178 l "Wredny" lepiej zajmij się innymi grami bo ta ewidentnie nie jest dla Ciebie. Boty na trudniejszym poziomie wcale nie są głupie. Na najtrudniejszym z pewnością większość graczy będzie miała problem z ich pokonaniem. Ciekawe co niby można robić poza machaniem bronią w grze gdzie Twój bohater ma pomóc obronić lub zdobyć wartownie atakowaną przez kilkudziesięciu przeciwników. Jak ktoś sobie nie radzi z mechanika gry to może i ma chaos, ale jak poznasz dobrze mocne i słabe strony swojego bohatera i przeciwników to ręce same składają się do oklasków po emocjonujących pojedynkach. Nie ma takiej drugiej gry na rynku i wielkie brawa dla Ubi, że nie narobiło w gacie ze strachu ze nowe IP może się nie przyjąć i wypuścili na rynek znakomita grę.
Opublikowano 16 lutego 20178 l "Wredny" lepiej zajmij się innymi grami bo ta ewidentnie nie jest dla Ciebie. Boty na trudniejszym poziomie wcale nie są głupie. Na najtrudniejszym z pewnością większość graczy będzie miała problem z ich pokonaniem. Ciekawe co niby można robić poza machaniem bronią w grze gdzie Twój bohater ma pomóc obronić lub zdobyć wartownie atakowaną przez kilkudziesięciu przeciwników. Jak ktoś sobie nie radzi z mechanika gry to może i ma chaos, ale jak poznasz dobrze mocne i słabe strony swojego bohatera i przeciwników to ręce same składają się do oklasków po emocjonujących pojedynkach. Nie ma takiej drugiej gry na rynku i wielkie brawa dla Ubi, że nie narobiło w gacie ze strachu ze nowe IP może się nie przyjąć i wypuścili na rynek znakomita grę. WHAT? Mount & blade, Chivarly, gry zdecydowanie bardziej rozbudowane pod względem mechanik walki od for honor.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Obstawiam ze na polu bitwy w rzeczywistosci tez mogl byc lekki chaos. Ok wrazenia po pierwszym akcie rycerzykow. Gra jest dobra, dupy nie urywa ale jest dobra i np moje oczekiwania w zupelnosci spelnia. Nie wiem czy na zwyklaku tez ale na prosiu gra rusza sie i wyglada naprawde ladnie. System walki nie jest skomplikowany ale dosc oryginalny i dajacy frajde. Polecam nie brac pod uwage normalnego poziomu bo na trudnym moze zginalem ze 2 razy. Napewno nie ma porownania do takich soulsow jesli chodzi o ai przeciwnikow, znaczy byly sytuacje ze podchodzili do mnie po kolei, w sensie ze dwoch mnie lalo a trzeci czekal na swoja kolej i sobie stal :) pierwszy rodzial z trzech pekl w ponad 3h co jest dla mnie milym zaskoczeniem bo myslalem ze fabula bedzie jak w bf1 zrobiona na kolanie, takze plusik. No i czasem jednak przeciwnik zaskoczy, np typek zlapal mnie i wrzucil do dziury po peknietej krze xd Podsumowujac napewno zjada i wys.rywa Ryse.
Opublikowano 16 lutego 20178 l No powiem im dalej w las tym lepiej, pomijajac ze to bezmyslna rąbanka to kampania wikingow klimatyczna :ok: Najwazniejsze ze fabula nie jest na 5h , tego sie obawialem najbardziej
Opublikowano 16 lutego 20178 l Obstawiam ze na polu bitwy w rzeczywistosci tez mogl byc lekki chaos. Oczywiscie ze byl. Rycerze w helmach nic nie slyszeli, mieli bardzo ograniczony kat widzenia, nie bylo zadnego dowodzenia( dowodca atakowal razem z rycerzam), po prostu kupa panowie i kto dluzej ustanie na nogach. Jak jeden ziomek z choragwia padal to bywalo ze 5k pancernego chlopa po prostu nie wie co robic. Zreszta, nawet podczas np. takiego ladowania w Normandii bywalo ze spadochroniarze po prostu skakali sobie na glowy jeden po drugim, nie mowiac o friendly-fire wlasnej artylerii np. na wlasne czolgi itp. Amerykanie szczegolnie duzo tak tracili. Edytowane 16 lutego 20178 l przez aphromo
Opublikowano 16 lutego 20178 l No mi sie zdarza friendly je.b przez plery mieczem ale od razu przepraszam!
Opublikowano 16 lutego 20178 l No mi sie zdarza friendly je.b przez plery mieczem ale od razu przepraszam! To jest nic. W prawdziwych bitwach rycerze tratowali konno kolegow z choragwi xD Sorry Stefan inaczej sie nie dalo.
Opublikowano 16 lutego 20178 l No mi sie zdarza friendly je.b przez plery mieczem ale od razu przepraszam!Mam nadzieję, że znasz francuski.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Fabuła skończona, rozdział z samurajami najmniej mi się podobał, zakończenie trochę mnie rozczarowało. Ocenił bym kampanie na 7/10.