Skocz do zawartości

The Flame In The Flood

kermit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość DonSterydo
Opublikowano

Fajne, żeby tylko trochę więcej się działo jeśli chodzi o jakieś zagrożenia związane z dziką zwierzyną. Przeleciałem ten materiał i nic takiego nie widziałem.

• 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Dzisiaj premiera, a żadnych recenzji nie ma. No trochę się nie popisali :P

Opublikowano

Dawno temu już był early access na pc swoją drogą, bez rewelacji wam powiem jedynie muzyka się wyróżnia

Opublikowano

Zastanawiam się nad tą grą poważnie bo lubię survivale. Recenzje tylko trochę straszą bo wahają się między bardzo pozytywne i bardzo złe.  Podobno klimat i muza super ale powtarzalność męczy. Nikt na forum nie grał czy to na x one czy na pc ?

Opublikowano

też się zastanawiam, podobno gra jest trudna, chciałbym żeby było więcej eksploracji mniej trudnego survivalu, no ale w marcu chyba sie weźmie

bierz blant i napisz co i jak

Opublikowano

Kupie w następnym tygodniu bo ktoś kupił kilka nintendo gierek:)

Rozmawiałem z ziomkiem co na steamie w to gra i mówi że kampania fajna bo w early było bez kampanii. On ma na liczniku 40 h w tym trochę w early access. Podobno trudna i czasem trzeba sobie tydzień odpocząć :). Na polygamii jest fajna recka przeczytaj sobie kermit.

Opublikowano

Pograłem troszkę i gra jest trudniejsza niż jakikolwiek survival w jaki grałem do tej pory. Max doszedłem do 6 dnia.  Umarłem 3 razy . Raz na sepse, raz z głodu a raz z pragnienia.  Po przejściu i sprzedaży far cry primal przysiądę na dłużej. Obecnie tylko krótkie sesje do śmierci :D  Nie wiem jak mi się uda dożyć np 15 dnia. Myślę że max to 10  a widzę że są użytkownicy co i 60 potrafią :) .

Na plus: grafika, klimacik i muzyka. Widać że to twórcy bioshocka robili. fajny jest też crafting i rozbudowa łajby.  PIES !

Na minus: odrobinę za trudna. brak tak naprawdę fabuły a myślałem że kampania będzie taką miała. sterowanie łodzią zbyt duża losowość nawet jak na taki survival. Możesz wszystko ładnie zaplanować a i tak w ostatniej chwili łódź popłynie nie tam gdzie chcesz i umierasz z głodu :)

Opublikowano

Polski IGN wrzucił całkiem spoko wideorecenzję. Przyznam, że chodzi mi ta gra od jakiegoś czasu po głowie. Chyba się skuszę kiedyś w wolnej chwili. Pytanie tylko czy nie stanie się zbyt szybko monotonna.