Lukas. 12 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 (edytowane) Witam Panowie mam dziwny problem z odświeżaniem listy znajomych. Włączam konsole i dajmy na to tak jak teraz jest 6 osób online. Widać to w menu głównym konsoli. Po jakiejś chwili ktoś przejdzie w offline, ktoś inny się zaloguje a liczba osób online w menu głównym się nie odświeża. Wchodząc w menu znajomych widać rzeczywiście ile jest na daną chwilę online a ile osób offline. Mam NAT 2. Nie bardzo wiem o co kaman. Fakt, że na chwile obecną ma szału jeśli chodzi o internet, ale grając np. online z ludźmi nie mam żadnych problemów. Czy może mi ktoś coś podpowiedzieć trochę dziwna sytuacja Edytowane 20 lipca 2015 przez Lukas. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 (edytowane) mam to samo i ten bug pojawił sie chyba po aktualizacji ostatniego softu, po dawniej było wszystko ok myśle, że trzeba poczekać na kolejny, chyba że ktoś ma rozwiązanie swoją drogą ciekawe czy wszyscy tak mają czy to pojedyncze przypadki Edytowane 20 lipca 2015 przez Fanek 1 Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 20 lipca 2015 Autor Opublikowano 20 lipca 2015 Aha, to nie wiedziałem, że to może być po aktualizacji. Trochę to wkurzające. Myślałem, że to coś z konfiguracją sieciową. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 20 lipca 2015 Opublikowano 20 lipca 2015 Też tak mam. Po prostu ilość w menu się nie odświeża, albo odświeża źle. Trzeba czekać na nowy FW. Chociaż wczoraj miałem chyba ok. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 lipca 2015 Opublikowano 25 lipca 2015 po nowym sofcie dalej to samo, tak samo jak wyskakujące za każdym razem okienka od tutoriala (zasilanie itp) że tak trudno im naprawić tak małe bugi, nie ogarniam tego 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi