Skocz do zawartości

Dragon Quest XI

Featured Replies

Opublikowano

szanuje mocno ze w tych czasach jeszcze jakas seria jrpg jest dalej tak wierna swoim korzeniom i nie podlizuje sie na sile gameplayem i designem swiata pod zachodnie rynki

• Odpowiedzi 784
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ktoś mi wytłumaczy na czym polega fenomen tej serii?   Final fantasy poznałem dzięki nieśmiertelnej siódemce, a tutaj od czego miałbym zacząć?    Oglądam trailer i widzę jakiś pedałów, dziwne infa

• Pograłem dzisiaj 6h i ciężko się było oderwać. Od samego początku widać, że SE w końcu wzięło tę żelazną formułę DQ, zostawili to co ponadczasowe a wyrzucili (prawie) wszystko, co było już mocno archa

• Skonczylem dzisiaj 93 h   78 lvl na zakonczenie   Z mojej perspektywy to wyglada tak. DQ to klasyczny do bolu JRPG. I teraz rzecz gustu. Ja bardzo dawno nie gralem wlasni

Opublikowano

No, ale to tylko dlatego, że DQ na zachodzie nigdy specjalnie dobrze się nie sprzedawał, to jest przede wszystkim produkt na rynek JP :v  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda strasznie plastikowo. :(

Stylistyka Akiry Toriyamy plastikowa XD

Eh to nowe pokolenie.

Opublikowano

Jak dla mnie wyglada zayebiscie :banderas:

Jak rozumiem bedzie wersja na Switch i PS4? ciekawe czy beda tak drastyczne roznice jak np przy dragon heroes II.

Opublikowano
  • Autor

Gra w Japonii wyjdzie 29 lipca! W dniu mojego ślubu, lol.

C9G4-amU0AAHZYi.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Szybko :obama:

Ciekawe czy realna jest premiera na Zachodzie pod koniec tego roku...

Co z wersją na Switcha?

Zwiastun na dokładkę:

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

To jedyna gra przez ktora moga po raz pierwszy zejsc konsole z polek sklepowych w Japonii i odciagnac od gierek na telefony japoncow. Mam wielkie nadzieje z ta gra.

Opublikowano

Przesadzasz, malo juz tych serii zostalo co mobilizuja kkw ale oprocz dragon quest pospolite ruszenie do sklepow masz przy kazdych pokemonach, monster hunter czy yokai watch

Opublikowano

Ciekawi mnie jak bedzie wygladac wersja 3DS wzgledem tej z PS4, nawet nie chodzi o grafike i framerate, ale ciekawi mnie czy beda musieli cos wyciac i beda roznice gameplayowe miedzy wersjami.

Opublikowano

Swietnie to wyglada. Wkoncu prawdziwy jrpg i razem z Ni No kuni 2 moje obowiazkowe zakupy. Choc pewnie w tym roku nie zdaza tego zlokalizowac.

Opublikowano

Swietnie to wyglada. Wkoncu prawdziwy jrpg i razem z Ni No kuni 2 moje obowiazkowe zakupy. Choc pewnie w tym roku nie zdaza tego zlokalizowac.

w końcu? persona 5? a im setsuna? Tokyo Mirage Sessions? The Legend of Heroes?

Opublikowano

Czy będę mógł zagrać w tę gre nie mając nigdy do czynienia z tą serią?

Opublikowano

Oczywiście, że tak.

Opublikowano

Szybko :obama:

Ciekawe czy realna jest premiera na Zachodzie pod koniec tego roku...

Nie nastawiałbym się na to, bardziej wiosna 2018 (jeśli zaczęli już lokalizację).

Opublikowano
  • Autor

Jeśli zdecydują się na brak VA, to może jest szansa, tym bardziej w świetle słów CEO S-E, gdzie zaznaczał jak ważna jest bliska premiera na wszystkich rejonach.

Byle nie gryzło się z NNK 2.

Opublikowano

Fani Switcha zaczynaja sie niecierpliwic, ostatnio 2 konfy z JP i nic dla nich.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nowy gameplay - PS4 od 30:53 do 45:45, później 3DS od 46:16 do 54:43

Opublikowano

Wersja PS4 coś bez wyrazu, bez tego dragonquestowego uroku. 

Opublikowano

Wersja PS4 coś bez wyrazu, bez tego dragonquestowego uroku. 

Znaczy się,że nie wygląda jak góvno to na minus?

Opublikowano

Jak dla mnie super wygląda wersja na PS4, mimo że UE4 to nie świeci wszystko jak psu jajca, czuć bajkowy klimacik i wszedobylski kolorek. Bardzo ładnie.

Opublikowano

Ja wiem o co chodzi, ale myślę że PS4 powinien jednak korzystać z dobrodziejstw sprzętowych jakie oferuje. Jak ktoś chce naprawdę klasycznego DQ może sięgnąć po DSa dla każdego coś dobrego.