Opublikowano 28 marca 20178 l szanuje mocno ze w tych czasach jeszcze jakas seria jrpg jest dalej tak wierna swoim korzeniom i nie podlizuje sie na sile gameplayem i designem swiata pod zachodnie rynki
Opublikowano 28 marca 20178 l No, ale to tylko dlatego, że DQ na zachodzie nigdy specjalnie dobrze się nie sprzedawał, to jest przede wszystkim produkt na rynek JP :v
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l Wygląda strasznie plastikowo. :( Stylistyka Akiry Toriyamy plastikowa XD Eh to nowe pokolenie.
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l Jak dla mnie wyglada zayebiscie Jak rozumiem bedzie wersja na Switch i PS4? ciekawe czy beda tak drastyczne roznice jak np przy dragon heroes II.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Autor Gra w Japonii wyjdzie 29 lipca! W dniu mojego ślubu, lol. Edytowane 11 kwietnia 20177 l przez Figaro
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Szybko Ciekawe czy realna jest premiera na Zachodzie pod koniec tego roku... Co z wersją na Switcha? Zwiastun na dokładkę: Edytowane 11 kwietnia 20177 l przez Cedric
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l To jedyna gra przez ktora moga po raz pierwszy zejsc konsole z polek sklepowych w Japonii i odciagnac od gierek na telefony japoncow. Mam wielkie nadzieje z ta gra.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Przesadzasz, malo juz tych serii zostalo co mobilizuja kkw ale oprocz dragon quest pospolite ruszenie do sklepow masz przy kazdych pokemonach, monster hunter czy yokai watch
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Ciekawi mnie jak bedzie wygladac wersja 3DS wzgledem tej z PS4, nawet nie chodzi o grafike i framerate, ale ciekawi mnie czy beda musieli cos wyciac i beda roznice gameplayowe miedzy wersjami.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Swietnie to wyglada. Wkoncu prawdziwy jrpg i razem z Ni No kuni 2 moje obowiazkowe zakupy. Choc pewnie w tym roku nie zdaza tego zlokalizowac.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Swietnie to wyglada. Wkoncu prawdziwy jrpg i razem z Ni No kuni 2 moje obowiazkowe zakupy. Choc pewnie w tym roku nie zdaza tego zlokalizowac. w końcu? persona 5? a im setsuna? Tokyo Mirage Sessions? The Legend of Heroes?
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Czy będę mógł zagrać w tę gre nie mając nigdy do czynienia z tą serią?
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Szybko Ciekawe czy realna jest premiera na Zachodzie pod koniec tego roku... Nie nastawiałbym się na to, bardziej wiosna 2018 (jeśli zaczęli już lokalizację).
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Autor Jeśli zdecydują się na brak VA, to może jest szansa, tym bardziej w świetle słów CEO S-E, gdzie zaznaczał jak ważna jest bliska premiera na wszystkich rejonach. Byle nie gryzło się z NNK 2.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Fani Switcha zaczynaja sie niecierpliwic, ostatnio 2 konfy z JP i nic dla nich.
Opublikowano 28 maja 20177 l Wersja PS4 coś bez wyrazu, bez tego dragonquestowego uroku. Znaczy się,że nie wygląda jak góvno to na minus?
Opublikowano 28 maja 20177 l Jak dla mnie super wygląda wersja na PS4, mimo że UE4 to nie świeci wszystko jak psu jajca, czuć bajkowy klimacik i wszedobylski kolorek. Bardzo ładnie.
Opublikowano 28 maja 20177 l Ja wiem o co chodzi, ale myślę że PS4 powinien jednak korzystać z dobrodziejstw sprzętowych jakie oferuje. Jak ktoś chce naprawdę klasycznego DQ może sięgnąć po DSa dla każdego coś dobrego.