Skocz do zawartości

Dragon Quest XI

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szanuje mocno ze w tych czasach jeszcze jakas seria jrpg jest dalej tak wierna swoim korzeniom i nie podlizuje sie na sile gameplayem i designem swiata pod zachodnie rynki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Szybko :obama:

Ciekawe czy realna jest premiera na Zachodzie pod koniec tego roku...

Co z wersją na Switcha?

Zwiastun na dokładkę:

Edytowane przez Cedric
Opublikowano

To jedyna gra przez ktora moga po raz pierwszy zejsc konsole z polek sklepowych w Japonii i odciagnac od gierek na telefony japoncow. Mam wielkie nadzieje z ta gra.

Opublikowano

Przesadzasz, malo juz tych serii zostalo co mobilizuja kkw ale oprocz dragon quest pospolite ruszenie do sklepow masz przy kazdych pokemonach, monster hunter czy yokai watch

Opublikowano

Ciekawi mnie jak bedzie wygladac wersja 3DS wzgledem tej z PS4, nawet nie chodzi o grafike i framerate, ale ciekawi mnie czy beda musieli cos wyciac i beda roznice gameplayowe miedzy wersjami.

Opublikowano

Swietnie to wyglada. Wkoncu prawdziwy jrpg i razem z Ni No kuni 2 moje obowiazkowe zakupy. Choc pewnie w tym roku nie zdaza tego zlokalizowac.

w końcu? persona 5? a im setsuna? Tokyo Mirage Sessions? The Legend of Heroes?

Opublikowano

Jeśli zdecydują się na brak VA, to może jest szansa, tym bardziej w świetle słów CEO S-E, gdzie zaznaczał jak ważna jest bliska premiera na wszystkich rejonach.

Byle nie gryzło się z NNK 2.

Gość aphromo
Opublikowano

Fani Switcha zaczynaja sie niecierpliwic, ostatnio 2 konfy z JP i nic dla nich.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dla mnie super wygląda wersja na PS4, mimo że UE4 to nie świeci wszystko jak psu jajca, czuć bajkowy klimacik i wszedobylski kolorek. Bardzo ładnie.