Opublikowano 29 lipca 20159 l To ja pochwalę Dżuja za kolejny dobry felieton, który zapewne spowoduje ostry ból odwłoka u kilku czytelników. Wyborne bomby prawdy, tak się powinno pisać.
Opublikowano 29 lipca 20159 l No Dzujo daje rade ostatnio mocno. Ten artykul o game designie (#213) zaliczmy po prostu do wypadku przy pracy. W koncu 80% tego tekstu skladala sie z cytatow.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Myślę, że lekko zmodyfikowana oceniaczka w przypadku remasterów nie byłaby złym pomysłem - ocena "za grę" i "za odświeżenie". Bo ocena, jaką otrzymał God of War III, nawet w połowie 2015 r., to dość dziwne zjawisko. Jak Gwiezdne Wojny przeskoczyły z DVD na Blu-ray to też opuścił ktoś ocenę o cztery oczka, bo nie dodano nowych scen? Edytowane 29 lipca 20159 l przez Kasias
Opublikowano 29 lipca 20159 l Nic nie zmieniać. Ciśnijcie po tych remasterach ile wlezie. Tym bardziej po takich, które są po prostu słabe.
Opublikowano 29 lipca 20159 l - Jak Człowiek Warga nie opowiada o kale w żyłach, to nawet ciekawie się go czyta Zgadzam się że to chore, ze na PS4 nie można odpalać gier z PSX, PS3 to umożliwiał dzięki PSN - Bardzo dużo tekstów o Iwacie, co w sumie zrozumiałe, nie zgadzałem się z wieloma jego decyzjami, ale był człowiekiem honoru, i graczem jak my - Jako fan gumowego jaszczura (kamil88 z Gojiforum z chęcią przeczytałem historie serii i recenzję, grę mam zamiar kupić, ale dopiero jak stanieje do 50-70 zł :
Opublikowano 31 lipca 20159 l Dobry numer jaram się mocno, zwłaszcza felietony. Dobrze że jesteście, chłopaki