Cyborg 2 Opublikowano 25 lipca 2015 Opublikowano 25 lipca 2015 Witam Zapraszam do wzięcia udziału w badaniu dotyczącym preferencji graczy na rynku gier wideo. Ankieta jest kierowana do pełnoletnich osób, jest w 100% anonimowa, a wypełnienie jej zajmuje około 10-15 minut. Proszę o odpowiedzi zgodne z prawdą, ponieważ na nich będę opierał moją pracę licencjacką. http://ankiety.interaktywnie.com/ankieta/55a81d79002cf/ Z góry dziękuje za wszystkie głosy Pozdrawiam Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 25 lipca 2015 Opublikowano 25 lipca 2015 Poszło. W pytaniu nr 9, przy zakresie zawsze/nigdy odpowiedzi się wykluczają. Literówkę w "Koniami" też wyłapałem (chyba, ze tak miało być ) 1 Cytuj
Cyborg 2 Opublikowano 25 lipca 2015 Autor Opublikowano 25 lipca 2015 Poszło. W pytaniu nr 9, przy zakresie zawsze/nigdy odpowiedzi się wykluczają. Literówkę w "Koniami" też wyłapałem (chyba, ze tak miało być ) Dzięki za pomoc. Mam kilka literówek w tej ankiecie (oprócz Koniami, mam jeszcze Plastation), niestety przed dodaniem ankiety tych błędów nie zauważyłem, a po publikacji nie można ingerować w ankietę Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Masz wypełnione. Ale swoją drogą co to jest "Grand Turismo"? o_O 1 Cytuj
Cyborg 2 Opublikowano 26 lipca 2015 Autor Opublikowano 26 lipca 2015 Masz wypełnione. Ale swoją drogą co to jest "Grand Turismo"? o_O Super kolejny błąd Gratuluje spostrzegawczości jesteś pierwszym kto ten błąd zobaczył i mi o nim powiedział, sorry bardzo za te wszystkie babole, nie przypuszczałem że jest ich tak dużo. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Masz wypełnione. Ale swoją drogą co to jest "Grand Turismo"? o_O Super kolejny błąd Gratuluje spostrzegawczości jesteś pierwszym kto ten błąd zobaczył i mi o nim powiedział, sorry bardzo za te wszystkie babole, nie przypuszczałem że jest ich tak dużo. Nie marudź tylko dobrze pracę napisz i zdaj. Powodzenia i trzymamy kciuki. 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Pierwsze pytanie, jaką konsolę posiadam "Konsolę stacjonarną Plastation". To jakaś konsola dla plastyków? 1 Cytuj
Cyborg 2 Opublikowano 26 lipca 2015 Autor Opublikowano 26 lipca 2015 Masz wypełnione. Ale swoją drogą co to jest "Grand Turismo"? o_OSuper kolejny błąd Gratuluje spostrzegawczości jesteś pierwszym kto ten błąd zobaczył i mi o nim powiedział, sorry bardzo za te wszystkie babole, nie przypuszczałem że jest ich tak dużo. Nie marudź tylko dobrze pracę napisz i zdaj. Powodzenia i trzymamy kciuki. Nie marudzę, tylko jestem wdzięczny za wyszukane błędy, ponieważ poprawie je w pracy, tak to jest jak ktoś ze świeżym spojrzeniem znajdzie coś czego ja nie dostrzegam, mimo iż czytałem to masę razy. Dzięki, postaram się zdać Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 27 lipca 2015 Opublikowano 27 lipca 2015 (edytowane) Poszło, Ubisoft 1/5 Edytowane 27 lipca 2015 przez Velius 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 lipca 2015 Opublikowano 27 lipca 2015 (edytowane) dałem 1/5 nintendo, jedyna firma która nie dodaje ładowarki do sprzętu który wymaga ładowarki (najgorsze badziewie firmy noname za 40zł ma ładowarke albo przynajmniej kabel usb który pozwala ładować, a 3ds nie dość że brak ładowarki to nie używa micro-usb tylko jakiegoś nietypowego kabla) skupianie sie na 3-4 seriach-tasiemcach i wydawanie konsol sprzętowo opóźnionych o 5-8 lat też nie pomogo w tej ocenie 3.. 2.. 1.. rayos daje minusa -> tadaaa! Edytowane 27 lipca 2015 przez Yano 2 Cytuj
Cyborg 2 Opublikowano 31 lipca 2015 Autor Opublikowano 31 lipca 2015 Witam, Informuje, że ankieta została zakończona, dziękuje wszystkim za pomoc. Jeżeli po obronie pracy promotor mi pozwoli to z miłą chęcią podzielę się z Wami wynikami. Pozdrawiam Cytuj
Cyborg 2 Opublikowano 12 października 2015 Autor Opublikowano 12 października 2015 Witam, Zapraszam wszystkich chętnych, których ciekawią wyniki mojego badania. Zgodnie z obietnicą opublikowałem wyniki, na razie jest to tylko połowa wyników, ale niedługo pojawi się druga część. http://www.ppe.pl/blog/34069/6203/wyniki-badania-czesc-pierwsza.html Serdecznie zapraszam i dziękuje za pomoc w badaniu. Pozdrawiam 2 Cytuj
Cyborg 2 Opublikowano 19 października 2015 Autor Opublikowano 19 października 2015 Witam, Zapraszam do drugiej i zarazem ostatniej części moich wyników badania. http://www.ppe.pl/blog/34069/6207/wyniki-badania-czesc-druga.html Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi