Skocz do zawartości

World Cup 2018 kwalifikacje

Featured Replies

Opublikowano

Także tego.

• Odpowiedzi 317
  • Wyświetleń 41,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• btw  

• Pod wodzą Jorge "wreszcie normalny trener, niedebil, skończy się kompromitacja" Sampaolego, Argentyna nie powala. 3 mecze kwalifikacji, łącznie 1 gol zdobyty (samobój przeciwko słabej Wenezueli) i 1 g

• A co ty sie tak pompujesz typie. Mejm jest narzekacz po huyu ale dobrze gada. Zobacz sobie na kadre u21 i okolice. Co sie dzieje z bednarkiem czy kapustka ktorzy maja ta pierwsza repre ciagnac za pare

Opublikowano

Wlochy placza ale hiszpanski sedzia dzis jak...hiszpanski sedzia

Opublikowano

Na ostatnich dwóch Mundialach i tak byli tylko statystami, więc co za różnica?

Opublikowano

No niestety za 4 lata to my bedziemy wlochami polnocy bo po odejsciu starej kadry to ja nie widze nas w finalach.

Opublikowano

Na ostatnich dwóch Mundialach i tak byli tylko statystami, więc co za różnica?

Ale na Euro ładnie Conte wyjaśnił Hiszpanię.

Opublikowano

Niestety Ventura to nie Conte :rayos:

Opublikowano

No ten brak awansu Włochów nie zabolał mnie za bardzo. Insigne jedynie bym chętnie zobaczył na mundialu z ich składu, da się przeżyć.

Buffon niech kończy karierę bo przesadzone spusty wokół niego są w ostatnich latach.

Opublikowano

już mnie męczy powoli to wszędobylskie rzyganie tęczą na buffona, OH LEGENDA! OH AH! dobry bramkarz i tyle, miał swój czas i niech zjeżdża już na emeryturę zrobić miejsce dla młodszych w bramce czyli szczęsnego i donnarummy, tak wszyscy wiemy że jest super bramkarzem ale ogólnie włochy grały padakę nawet w czasie eliminacji gdzie ich mecze nie były w ogóle przekonywujące, ekipa podstarzałych grajków z jakimiś randomami z przodu oprócz insigne i może immobile + trener którego gorszego to już nie mogli mieć i macie ich końcowy wynik

z drugiej strony też nie kibicowałem zgejowanym szwedom ale byli po prostu lepsi w tym dwumeczu, najwyżej ich fani będą dostawać wpyerdol od ruskich bo pewnie jakieś hasełka lgbt czy refugee welcome będą ze sobą mieć i nimi wymachiwać

Opublikowano

Bufona szkoda , reszta włochów do  zaorania. Hiszpańscy sędziowie to padaka na skale światówą, niech sędziują swój cyrk u siebie a nie poważne mecze. 

Opublikowano

Przeciez juz spier.dolili.

Opublikowano

Dania FTW, Eriksen zasługuje na mundial. Pamiętam w 2010 na mundialu jak miał 18 lat, już wtedy widziałem potencjał :ninja:

Opublikowano

O nie, nie będzie wspaniałego aktywnego futbolu Irlandczyków na Mundialu.

Lewandowski, Eriksen, Messi - najlepszy piłkarz eliminacji? Jak Krysztiano raz dobrze zagrał w barażach ze Szwecją to dostał dzięki temu dwie Złote Piłki.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Beka z Irlandii, 0-0 na wyjeździe, gol na 1-0 w 7. minucie u siebie i taki wpierdöl

Opublikowano

No niestety za 4 lata to my bedziemy wlochami polnocy bo po odejsciu starej kadry to ja nie widze nas w finalach.

Mejm rany julek Ty marudo. 

Pamiętam takie samo gadanie jak odchodził Krzynówek, Żurawski, Żewłakow, Mariusz Lewandowski itd. Tak samo był płacz, że bez nich to już nic nie osiągniemy i nigdy nie awansujemy nigdzie. I tak się ten lament powtarza co parę lat.

Opublikowano

Ty czekaj, ale co my osiagnelismy z Krzynowkami i Zurawskimi? No chyba tylko wzbogacenie jezyka o fraze "pierwszy o punkty, drugi o wszystko, trzeci o honor". Dzisiejsza repra to jest niebo a ziemia w porownaniu z tamtymi. Problem jest taki, ze na horyzoncie (dzisiaj) nie widac nowego Lewandowskiego, Piszcza, Blaszczykowskiego. Poki co rokowania sa na Krzynowkow i Zurawskich bis.

Opublikowano

a co osiągneliśmy z lewandowskim, blaszczem czy piszczkiem? nic.

Opublikowano

2:0 z Niemcami ale tam Mila zaorał, a następcy brak :/

Opublikowano

Moim zdaniem, za czasów Engela i Janasa mieliśmy całkiem niezłą kadrę, ale chyba wyszedł brak ogrania na wyższym poziomie, słaba psycha i guwno w gaciach na mundialu.