Opublikowano 13 listopada 20177 l Na ostatnich dwóch Mundialach i tak byli tylko statystami, więc co za różnica?
Opublikowano 13 listopada 20177 l No niestety za 4 lata to my bedziemy wlochami polnocy bo po odejsciu starej kadry to ja nie widze nas w finalach.
Opublikowano 13 listopada 20177 l Na ostatnich dwóch Mundialach i tak byli tylko statystami, więc co za różnica? Ale na Euro ładnie Conte wyjaśnił Hiszpanię.
Opublikowano 13 listopada 20177 l No ten brak awansu Włochów nie zabolał mnie za bardzo. Insigne jedynie bym chętnie zobaczył na mundialu z ich składu, da się przeżyć. Buffon niech kończy karierę bo przesadzone spusty wokół niego są w ostatnich latach.
Opublikowano 13 listopada 20177 l Przynajmniej KRÓL ZLATAN se ruską piłkę pokopie przed emeryturą w MLS a jednak nie https://www.theguardian.com/football/2017/nov/09/zlatan-ibrahimovic-sweden-no-return-world-cup Edytowane 13 listopada 20177 l przez Tokar
Opublikowano 13 listopada 20177 l już mnie męczy powoli to wszędobylskie rzyganie tęczą na buffona, OH LEGENDA! OH AH! dobry bramkarz i tyle, miał swój czas i niech zjeżdża już na emeryturę zrobić miejsce dla młodszych w bramce czyli szczęsnego i donnarummy, tak wszyscy wiemy że jest super bramkarzem ale ogólnie włochy grały padakę nawet w czasie eliminacji gdzie ich mecze nie były w ogóle przekonywujące, ekipa podstarzałych grajków z jakimiś randomami z przodu oprócz insigne i może immobile + trener którego gorszego to już nie mogli mieć i macie ich końcowy wynik z drugiej strony też nie kibicowałem zgejowanym szwedom ale byli po prostu lepsi w tym dwumeczu, najwyżej ich fani będą dostawać wpyerdol od ruskich bo pewnie jakieś hasełka lgbt czy refugee welcome będą ze sobą mieć i nimi wymachiwać
Opublikowano 14 listopada 20177 l Bufona szkoda , reszta włochów do zaorania. Hiszpańscy sędziowie to padaka na skale światówą, niech sędziują swój cyrk u siebie a nie poważne mecze.
Opublikowano 14 listopada 20177 l Dania FTW, Eriksen zasługuje na mundial. Pamiętam w 2010 na mundialu jak miał 18 lat, już wtedy widziałem potencjał :ninja:
Opublikowano 14 listopada 20177 l O nie, nie będzie wspaniałego aktywnego futbolu Irlandczyków na Mundialu. Lewandowski, Eriksen, Messi - najlepszy piłkarz eliminacji? Jak Krysztiano raz dobrze zagrał w barażach ze Szwecją to dostał dzięki temu dwie Złote Piłki. Edytowane 14 listopada 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 14 listopada 20177 l Beka z Irlandii, 0-0 na wyjeździe, gol na 1-0 w 7. minucie u siebie i taki wpierdöl
Opublikowano 15 listopada 20177 l No niestety za 4 lata to my bedziemy wlochami polnocy bo po odejsciu starej kadry to ja nie widze nas w finalach. Mejm rany julek Ty marudo. Pamiętam takie samo gadanie jak odchodził Krzynówek, Żurawski, Żewłakow, Mariusz Lewandowski itd. Tak samo był płacz, że bez nich to już nic nie osiągniemy i nigdy nie awansujemy nigdzie. I tak się ten lament powtarza co parę lat.
Opublikowano 15 listopada 20177 l Ty czekaj, ale co my osiagnelismy z Krzynowkami i Zurawskimi? No chyba tylko wzbogacenie jezyka o fraze "pierwszy o punkty, drugi o wszystko, trzeci o honor". Dzisiejsza repra to jest niebo a ziemia w porownaniu z tamtymi. Problem jest taki, ze na horyzoncie (dzisiaj) nie widac nowego Lewandowskiego, Piszcza, Blaszczykowskiego. Poki co rokowania sa na Krzynowkow i Zurawskich bis.
Opublikowano 15 listopada 20177 l Moim zdaniem, za czasów Engela i Janasa mieliśmy całkiem niezłą kadrę, ale chyba wyszedł brak ogrania na wyższym poziomie, słaba psycha i guwno w gaciach na mundialu.