Tokar 8 265 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 Ladnie to tak Tokar z pieniedzy podatnikow kupony przepier.dalac? Spokojnie, w nocy gra CONCACAF i CONMEBOL, na pewno się odkuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 obstawianie conmebol xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 W ogóle obstawianie reprezentacji to jest gruby mindfuck, no ale kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Argentyna na mistrzostwach świata, Messi dał awans. Wszystko zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Z roku na rok Argentyna jest coraz gorszym zespołem. Nie wiem po co oni jadą na ten mundial. Dysproporcja pomiędzy karłem a resztą jest za duża, żeby móc ich traktować poważnie. Jeżeli nic się nie zmieni do przyszłego roku, to bez przesady będzie można napisać, że to jeden z najgorszych zespołów jakie wystąpią w Rosji. Od lat grają tam piłkarze, którzy zupełnie nic nie dają tej reprezentacji, konceptu gry właściwie zawsze brak i to wieczne "taka za(pipi)ista generacja", po czym całkowita odpowiedzialność za to co złe i dobre spada na jednego piłkarza. Ktoś kojarzy jakieś naprawde dobre mecze w kadrze tych supergwiazdorów Aguerów, Marianów, Dybalów czy innych Higuainów? Pojedyncze przypadki. Zakopać i czekać aż urosną nowi, a kareł niech już odpuści i skupi się na Barcelonie. Jak ktoś nie oglądał ich ostatnich spotkań, to niech sobie chociaż obejrzy ten mecz z Ekwadorem, idealne podsumowanie "drużyny" Argentyny. Szkoda Chile, bo to zespół, który na imprezach wygląda zazwyczaj bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 USA frajerami roku, debile. Za Panamkę będą kciuki trzymane na MŚ. Jeszcze niech Peru, Maroko i Burkina Faso wejdą i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Kur.wa, boli mnie du,pa o brak Vidala i Alexisa na mundialu, co to Chile zrobiło. Pulisica i USA też chciałem zobaczyć, ech. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Ale kibice Panamy dostarczyli, fajny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 szkoda chile ale conmebol w tym roku to byla jazda bez trzymanki nie sledze amerykanskiej pilki ale juz zenade grali na copa centanario wiec jakies to do mnie zaskoczenie nie jest, ze ktos im sie na kontynencie po latach potrafi postawic Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Tak w ogóle wzięło mnie jak zawsze na sentymentalizm i mam feelsy z powodu Holendrów. Koniec złotej generacji, już oficjalnie. Robben dzisiaj zagrał ostatni mecz, van Persie od mundialu raczej dogorywa w tej kadrze, van der Vaart to już dawno RIP, Sneijder już raczej nie zostanie powołany, zresztą wątpię że sam zechce grać. Huntelaara z racji wieku też trzeba skreślić. No i nic nie wygrali ;/ Żałuję strasznie że w 2014 się nie udało, bo prezentowali jakość przez długi czas (z wyjątkiem euro 2012), szkoda że tego nie zwienczyli. A zastępców nie ma, totalnie. Żadnego gracza światowej klasy. W 2014 Depay wyglądał na takiego co może takim zostać, ale szybko zdążył temu zaprzeczyć. Zostali sami przeciętniacy poza paroma wyjątkami w defensywie jak van Dijk. Wijnaldum, van Ginkel, Fer, bitch please. Janssen który został jednym z najgorszych napastników w historii Premier League, pokładanie wiary w Strootmanie który prędzej dobije do 30 niż zagra sezon bez kontuzji, jakieś powoływanie Ryana Babela po 20 latach przerwy. Strasznie smutne czasy nastały dla Holendrów, a nie widać następców, nie ma chyba żadnego hype'owanego młodego Holendra (może Fosu Mensah jedynie). Też mam sentyment do drużyny Holandii. Pamiętam jak nie mogłem oglądać finalu MŚ w 2010 i słuchałem relacji w radiu, zacięty mecz, dogrywka i nagle krzyk INIESTA. No przykro mi było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Jeszcze jak, Euro 2000 i mój pierwszy turniej, który śledziłem na poważnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Miało się koszulkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilradom1910 9 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Na zdjęciu brakuje jednego magicznego piłkarza. Zamiast niego jest jakiś szrot z numerem 22. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 ja jak byłem mały miałem koszulkę Bergkampa i przez długi czas myślałem że to Beckham Ależ meltdown na reddicie z powodu odpadnięcia USA. prawie 30k upvote'ów, 9k komentarzy. Wesoło się to czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Jeszcze jak, Euro 2000 i mój pierwszy turniej, który śledziłem na poważnie. Ku,rwa te 11 to nadal bez googla mogę wymienić każdego po nazwisku xD dobra tej 19 nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 19 Arthur Numan Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Zagrali dobre Euro 2000, na Mundialu w Korei ich nie było, a na Euro 2004 już całkiem inna drużyna. Dziwna reprezentacja, strasznie w kratkę gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 i tak największa beka z reprezentacji anglii której największe osiągnięcie w XXI wieku to chyba ćwierćfinał w 2004? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Zagrali dobre Euro 2000, na Mundialu w Korei ich nie było, a na Euro 2004 już całkiem inna drużyna. W jakim sensie inna? Większość piłkarzy, którzy grali na Euro 00 i potem na 04 to juz ponad 30 mieli a doszli do półfinału więc nie było jakoś źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 tak, na euro 2012 tez mieli cwiercfinal ale przeje.bali w karnych, chyba Ashley Cole nie strzelił. Teraz to nawet oni sami w siebie nie wierzą, mają naprawdę przeciętny skład. Jedynie Kane jest obecnie w TOP3 napastników na świecie, ale może sobie w tym sezonie strzelić i z 80 goli, ale na mundialu będzie zawodził i wykonywał wolne jak na euro, jestem tego pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 no zawsze sie mowi ze Anglia mocna ale nikt już nie pamieta dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 (edytowane) Zagrali dobre Euro 2000, na Mundialu w Korei ich nie było, a na Euro 2004 już całkiem inna drużyna. W jakim sensie inna? Większość piłkarzy, którzy grali na Euro 00 i potem na 04 to juz ponad 30 mieli a doszli do półfinału więc nie było jakoś źle. no w Holandii czystka nastąpiła na mundialu 2006, jak van Basten nie powołał Seedorfa, Makaaya, Kluiverta, Davidsa. cięzko powiedzieć czy słusznie ale postawienie na pokolenie 83-84 (Sneijder, Robben, Huntelaar, RvP, RvdV) jednak dało długoterminowe korzyści Edytowane 11 października 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Tym razem przyczyną krachu finansowego zjednoczone stany żenady. Drobna satysfakcja, że w nagrodę zostają w alabamie grać w futbol rękoma. W Ekwadorze w 2 minucie zapachniało dobrą beką, ale karlito w końcu się zerwał ze smyczy i pozamiatane. Australia gra baraż z Peru czy Hondurasem? Pewnie woleliby z tymi drugimi, tym bardziej że nie mają już w składzie Bońka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 A no może mnie się składy trochę z Mundialem 2 lata później pomyliły. Wkręciło mi się, że w 2004 nie było już Kluivera, czy Davidsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Paragwajczycy to po(pipi)y. Nie mam więcej pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi