Wredny 9 550 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Ja właśnie przewiduję poziom WATCH_DOGS, więc w sumie taki typowy generyczny sandbox, jakich setki na rynku. Akurat pykam w W_D, więc jakoś wybitnie nie będzie mi to przeszkadzać. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Gemplejowo pewnie tak, w każdej innej kwestii wocz dogs jest na kolanach z pełnymi ustami. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 (edytowane) Ja właśnie przewiduję poziom WATCH_DOGS, więc w sumie taki typowy generyczny sandbox, jakich setki na rynku. Akurat pykam w W_D, więc jakoś wybitnie nie będzie mi to przeszkadzać. Jak fabuła będzie na poziomie dwójki(a na to się zapowiada bo z opinii pismaków gra bardzo stawia na fabułę) to już będę bardzo zadowolony. Właśnie przed chwilą zamówiłem w mediaexpert za 229 z odbiorem w sklepie. Mam nadzieję, że w piątek będzie grane. Edytowane 4 października 2016 przez suteq Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Ciągle nie ma żadnych recenzji. Embargo do dnia premiery raczej nie wróży Mesjasza 9.5/10 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 No chłopaki pisali stronę wcześniej, że recenzenci sami będą musieli kupić kopię gry. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 No recki będą przy dobrych wiatrach za tydzień. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Eee, pewnie w piatek kupia, pograja kilka godzin i strzela obszerne recenzje. Zaloze sie ze wieksze serwisy juz pisza recki. Ja jak dobrze pojdzie moze bede mial jutro, jesli sie tak stanie to na pewno napisze jak chodzi, jak dziala i czy jest okej. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Obyś nie miał :[ 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Eee, pewnie w piatek kupia, pograja kilka godzin i strzela obszerne recenzje. Zaloze sie ze wieksze serwisy juz pisza recki. Ja jak dobrze pojdzie moze bede mial jutro, jesli sie tak stanie to na pewno napisze jak chodzi, jak dziala i czy jest okej. Obyś miał i zrobił r e v i e w. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Gierka kupiona, na dzien dobry wita nas patch 2.7gb. Zaraz bede gral i wieczorem napisze czy gierka dobrze chodzi od strony technicznej i moze troche o samej grze. Edit: Jakby co mozna juz wpisywac kod na day one dlc. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Pawcios xdddxddxdxd Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Czuję w kościach, że będzie dobrze i gra okaże się dla graczy czarnym (dosłownie ) koniem 2016, recenzenci pewnie przyczepią się do czegoś i MC lekko poniżej 90. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Ja też dziś wieczorem będę testował oczywiście ver na ONE Cytuj
okens 541 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) W sumie jedne co moze odrzucac w grze to niemrawe AI przeciwnikow. Jestem za(pipi)iscie ciekawy waszych opinii bo pewnikiem uzywki w dobrej cenie szybko pojawia sie na odpowiednich stronach takze testujcie i piszcie. A ja trzymam kciuki za Mafie Edytowane 6 października 2016 przez okens Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Czuję w kościach, że będzie dobrze i gra okaże się dla graczy czarnym (dosłownie ) koniem 2016, recenzenci pewnie przyczepią się do czegoś i MC lekko poniżej 90. Masz bardzo wybujałe oczekiwania co do tej Mafii jak będzie powyzej 80% to będzie dobrze. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Tak to jest jak nie grał nigdy w poprzednie części. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Było głosne czytanie streszczenia fabuły na psn party? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Grał w 2jke! Jakieś pierwsze opinie, AI chyba dalej kuleje: Tytuł może pochwalić się świetnie zrealizowaną historią oraz dobrze dobranymi aktorami. Nawet po pierwszych kilku godzinach opowieść Lincolna nie nudzi i potrafi podobno bardziej zaciekawić niż w przypadku innych gier w otwartym świecie – Mad Max, Far Cry. Podczas rozgrywki natrafimy na naprawdę ciekawie zrealizowane znajdźki. Muzyka jest wprost niesamowita. Studio wrzuciło do produkcji wiele klasycznych utworów, które po prostu umilają zabawę. Nie zawodzi jazda samochodem, bo poszczególne maszyny prowadzi się inaczej, a dodatkowo możemy się trochę zabawić ścinając zakręty. Ten manewr nie psuje jednak wrażeń z kierowania autem. System walki zachęca do rozgrywki. Bronie mają ciężki odrzut, system przylegania do ścian jest banalny, ale działa. A co w tej sytuacji się nie udało? Podczas jazdy samochodem wciąż przed oczami gracza pojawiają się elementy. Studio musi zająć się doczytywaniem tekstur. Pojawiają się problemy z płynnością animacji – szczególnie w pierwszych 30-40 minutach rozgrywki. W trakcie skradania wrogowie nie chcą nas zauważyć. Trzeba się naprawdę postarać, by wpaść w ręce przeciwników. Po kolejnych godzinach gracz wspomniał, że struktura zadań jest bardzo powtarzalna. W głównej mierze jeździmy od miejsca do miejsca, a naszą misją jest „zabij wszystkich”. Z tego powodu trochę odechciewa się jeździć za znajdźkami. Mimo wszystko opowieść to podobno klasa sama w sobie, bo ekipa postarała się o dobrze napisany scenariusz z ciekawie zrealizowanymi bohaterami. http://www.ppe.pl/news/46758/mafia-iii-na-poczatku-zachwyca-ale-pozniej-pojawia-sie-problem-znamy-pierwsze-wrazenia-i-mamy-nowy-zwiastun.html Edytowane 6 października 2016 przez Fanek Cytuj
okens 541 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Wedlug niedorozwoju z ppe pierwsi grajacy pisza, ze, fabula prezentuje wysoki poziom, gameplay przyjemny ale misje powtazalne Edytowane 6 października 2016 przez okens Cytuj
okens 541 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 ale jesli przynajmniej historia jest ciekawa to mozna brac Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Widzę, że post z reddita jest traktowany jako poważna wiadomość xD Dla przeciwwagi mogli wrzucić drugi, który po twierdzi, że wraz z rozwojem głównej fabuły, różnorodność misji rośnie (opinia po 12h godzinach gry, oczywiście też reddit :v).No i generalnie nie ma jak wyrobienie opinii samemu, a w przypadku wątpliwości zawsze można poczekać na opinie osób, których zdanie cenimy/szanujemy/mamy podobny gust. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Fabuła musi być lepsza od dwójki żeby gra okazała się hitem. Mechanika jest wykonana poprawnie, tak jak to było w dwójce. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Wygląda na to że gra na PC jest zcapowana do 30fps podobnie jak L.A. Noire xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi