Skocz do zawartości

Mafia III

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co maja się starać jak stare chłopy srają w majty i biora preordery bo trailer fajny ...

Dla mnie preordery to śmiech na sali, podoba mi się coś to idę i kupuję, kurfa to nie prl że na kartki sprzedają .

No chyba że ktoś lubi zabłysnąć że ma grę dzień wcześniej, trochę rozsądku ludzie .

Teraz będą 3 miesiące patchowac .... powodzenia .

Opublikowano

Po tym filmiku troche zeszlo cisnienie. Pamietam tez jedne z pierwszych niby gunplejow i bylo cycus. Po czasie wrzucili znowu i nagle zobaczylem pasztecik troche, a nawet troche bardzo. Byl to znow widoczny downograd. Moze cenka zejdzie, polataja to ogramy. Bo te przejscia swiatla slonca przez chmury to troche beka w huy.

Opublikowano

Coś czuje że to ostatnia część mafii xD a jeśli nie to znów zniknie na 5-10 lat. Cóż ja mam ochotę na taką rakową gierke i podejrzewałem od pierwszego gameplayu że to się tak skończy ale rozumiem osoby które ją masakrują, bo jest to słuszne masakrowanie.

Opublikowano

Po tym filmiku troche zeszlo cisnienie. Pamietam tez jedne z pierwszych niby gunplejow i bylo cycus. Po czasie wrzucili znowu i nagle zobaczylem pasztecik troche, a nawet troche bardzo. Byl to znow widoczny downograd. Moze cenka zejdzie, polataja to ogramy. Bo te przejscia swiatla slonca przez chmury to troche beka w huy.

A propos tych chmur, to jest glitch jak sie zaczyna gre, mialem dokladnie to samo w tym samym momencie fabularnym [latwo poznac ten moment po ubiorze], od tamtej pory nie bylo juz tego "zjawiska".

Opublikowano

Nie ma, na gafie widzialem 2 dni temu gifa i gosc mial tez ten sam moment w fabule, cos jest bankowo zglitchowane w tej krotkiej chwili jak sie jedzie do pewnego baru. Dojedziesz do markera misji i znika na amen.

AC Unity byl (pipi) do potegi, gra byla calkowicie niegrywalna, wg mnie daleko Mafii do tego poziomu, przynajmniej na PS4 [filmik od crowbcata to wersja PC]. W AC zamiast nagrywac fajne momenty z gry, nagrywalem na kazdym kroku takie kwiatki:

Opublikowano

Oprócz kwestii technicznych niesamowicie wku#wia mnie sposób, w jaki Lincoln rzuca granatami i mołotowami... Pisałem już o tym wcześniej, ale miałem nadzieję, że to jakiś placeholder i w pełnej wersji otrzymamy porządną animację. Nosz kur#a!!! Gdzie oni to podpatrzyli? Może w czeskim wojsku ich tak uczą?

Opublikowano (edytowane)

Kurde, strzelanie headshotów z pistoletu z tłumikiem jest takie zayebiste, że chyba w żadnej innej grze nie odczuwałem takiej przyjemności grając tylko tą bronią. :fsg:

I ta rozbryzgująca się krew na ścianach. :obama: 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Kurde, strzelanie headshotów z pistoletu z tłumikiem jest takie zayebiste, że chyba w żadnej innej grze nie odczuwałem takiej przyjemności grając tylko tą bronią. :fsg:

I ta rozbryzgująca się krew na ścianach. :obama:

Klamiesz, kiepskie strzelanie. :cool:

btw. kilka fajnych detali:

- jak przydzwonisz w cos autem, radio na chwile sie zakloca

- jak jedziesz off-roadem gdzie sa kamienie, buksowanie kolami po nawierzchni wlaczy dzwiek kamieni odbijajacych sie po karoserii [w zadnej innej grze chyba tego nie slyszalem]

- jak wyskoczysz z auta, lub wybiegniesz/wyjdziesz [kilka animacji wysiadania w ruchu, zalezne od predkosci i tego czy jedziemy prosto/do tylu] to auto jak sie zatrzyma na gorce zacznie zjezdzac w dol bo reczny nie jest wlaczony, jak wysiadziesz z wylaczeniem silnika i zarzuceniem recznego, auto stoi na gorce :cool:

- ubranie Lincolna moczy sie w zaleznosci od poziomu wody [ostatnio coraz wieciej gier ma ten feature, cieszy mnie to niezmiernie bo glupio bylo moczyc kostki i widziec cala postac mokrą]

- jak masz opcje wlamania sie do budynku [sporo budynkow mozna zwiedzac], zamiast bawic sie lomem, wcisnij kolko i drzwi dostana mocnego kopa

• Plusik 1
Opublikowano

Mam taki apel lub wołanie na puszczy do 2K: dla nabywców tej gry z forum medal za odwagę i rekompensata za produkt niezgodny z umową.  Z kole Dla tych chciwych dziadów rozgrzana lokówka w wiadome miejsce. Szkoda słów na ten gejming.

Opublikowano

Znajdzki sluża wlasciwiei do czegos? bo widze nawet nie ma trofika za nie, na poczatku hackowalem wszystkie podsluchy aby miec widok zna znajdzki i zbieralem gdy bylo cos blisko, ale to chyba bez celowe?

Zobaczcie w menu znajdek przegladanie Playboy i wejdz w gazetke ;)

Opublikowano

do 0:12 sekundy jak strzela hedy z tej jednej ręki gdy kuca to wygląda to dość komicznie, może zabrakło im czasu żeby poprawić ten aspekt i dać jakąś lepszą animacje bo rzuca się to w oczy fhuy

Opublikowano

Znajdzki sluża wlasciwiei do czegos? bo widze nawet nie ma trofika za nie, na poczatku hackowalem wszystkie podsluchy aby miec widok zna znajdzki i zbieralem gdy bylo cos blisko, ale to chyba bez celowe?

Zobaczcie w menu znajdek przegladanie Playboy i wejdz w gazetke ;)

Tak bezcelowe bo nie ma trofea/achievementu więc po co coś robić. ...

Btw historia dobrze się rozkręca. Olałem poboczne wątki i wsiąkłem w fabułę. Chyba ostatnio gta v mnie tak historią zainteresował. Większość sandboksow ma historie kiepską i to tylko pretekst do rozpierduchy (just cause, mad max czy saints row). Tutaj sandbox marny ale główny wątek o ja (pipi)ie. Pięknie i te wstawki filmowe kilka lat do przodu. Fajne zagranie i chyba do tej pory w grze nie spotkane.

Opublikowano

do 0:12 sekundy jak strzela hedy z tej jednej ręki gdy kuca to wygląda to dość komicznie, może zabrakło im czasu żeby poprawić ten aspekt i dać jakąś lepszą animacje bo rzuca się to w oczy fhuy

To byly strzaly z biodra, nie uzywalem celowania

Opublikowano

Te headshoty to jakbym siebie widział na tych bagnach. :obama: 

Aż się chce wszystko robić po cichu z tym pistoletem z tłumikiem. 

Opublikowano

Przeczytałem kilka ostatnich stron waszych wypowiedzi i jadę z tym swoim nieszczęsnym paragonem z przedsprzedaży i biorę swoją kopię - po odliczeniu wyjdzie mi 200 złotych - to dobra cena. Będzie dzisiaj grane, czuję, że 02:30/03:00 mnie zastanie, jestem nakręcony niesamowicie!

Opublikowano (edytowane)

Ale nawet w grze nic sie nie dostaje żadnej kasy, wpływów nic za te znajdzki? chyba, że o czymś nie wiem

Za same podsłuchy masz możliwość werbowania bossow na swoją stronę. Bez podsłuchu możesz tylko zabić a werbunek dsje ekstra gotówkę.

A co dają playboye to chyba nie muszę 30 letniemu chłopu tłumaczyć?

Edytowane przez blantman
Opublikowano (edytowane)

ZNAJDZKI ziomuś, pytałem o ZNAJDZKI nie podsłuchy ;)

btw. wjechały pierwsze recki, oceny na poziomie 6-7/10, ale to dopiero pierwsze

I od cengi:

http://www.ppe.pl/news/46803/cenega-wysyla-tajemnicze-czarne-futeraly-co-znalezlismy-w-srodku.html

@Pawcio - czyli tak jak przypuszczałem.

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

NO ZNAJDUJESZ FANEK TE PLAYBOYE I POTEM WALISZ DO NICH KONIA ALBO PODZIWIASZ ŁADNE PANIE, DO TEGO SĄ TE ZNAJDŹKI I SĄ TO NAJLEPSZE ZNAJDŹKI OD CZASÓW MAFII 2

• Plusik 2