Faka 4 046 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Jak ktoś grał w Mad Max - to ta Mafia jest podobna do tej gry? Chodzi mi o zbieractwo, przejmowanie i tego typu pierdoły. Myślę o tej Mafii ale słyszałem i widziałem jaki szum był wobec tej gry w w negatywnym znaczeniu tego słowa. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Mad Maxa zmęczyłem całego, ale tam cały świat mnie porwał od pierwszych minut. Wspaniale się jeździło po pustyni i walczyło z wrogami. Tutaj masz biedne GTA. I nie wmówicie mi, że TO PRZECIEŻ MAFIA A NIE GTA, ale ta część nie ma swojej tożsamości. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Trochę inne klimaty, ale można porównać, z tym że MM nie ma fabuły i cała gra polega na ubi-czyszczeniu mapy, a MIII to jednak fajna historia. 1 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 W MIII też się bardzo dobrze jeździ i strzela( te reakcje postaci podczas strzelanin), ale struktura misji jest nieporozumieniem, nawet w momencie gdy dochodziłem do misji fabularnej to tak byłem zmeczony tym powtarzalnym syfem, ze nie byłem się w stanie nimi cieszyc tak jak powinienem. Najgorsze jest to, ze niewiele trzeba, zeby ta gierka była naprawdę fajna, może Bansai jako zdeklarowany fan pokusi się o napisanie petycji do Hangar13, żeby zrobili oddzielny tryb STORY gdzie przytną gierkę do misji z przerywnikami. 1 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Mad Maxa zmęczyłem całego, ale tam cały świat mnie porwał od pierwszych minut. Wspaniale się jeździło po pustyni i walczyło z wrogami. Tutaj masz biedne GTA. I nie wmówicie mi, że TO PRZECIEŻ MAFIA A NIE GTA, ale ta część nie ma swojej tożsamości. No mnie w Maxiu dobiły te randomowe respawnujące się walki w drodze do celu. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 (edytowane) Gra skonczona. Czy nikt w czasie testów nie powiedział im: "hmm panowie, ale nie każmy ludziom robić w kazdej dzielnicy od nowa tych samych rzeczy"? Gameplay dla mnie bardzo spoko. Prosty stealth, satysfakcjonujące strzelaniny z gustownymi headshotami, w których czuć siłę pocisku. Glowny bohater, cut scenki i historia bardzo zachecajace do parcia dalej. I to bylo jedyne co powstrzymalo mnie przed skonczeniem gry na YT. W pewnym momencie, gdy święcie przekonany, ze wyczyscilem dany obszar, podjechalem do markera misji (licząc na wskazanie lokacji bossa), a ten dopiero zasypał mnie kilkoma copypaste "zabij, ukradnij, zniszcz za $100k w tym jeden cel obowiazkowo na drugim koncu mapy, bys 5 minut jechał" to chciało mi się wyć "whyyyyy?!" do ekranu i bić głową w podłogę. Mad maxa dokończyłem ogladajac tylko cut scenki, tutaj zrobilem calosc, ale juz wiecej gier z mapką nie zniose w tej generacji :( Wzdryga mnie, ze jeszcze Primala mam na półce. Edytowane 2 marca 2017 przez _Red_ 1 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Uaaaa ale szybko skończyłeś ja grałem ponad 3tyg. Szacun, że w takim tępie przebrnąłeś te schematy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 (edytowane) Gra otrzymała demo, w skład którego wchodzi I akt. Sporo to misji? Wystarczająco dużo grania, żeby wyrobić sobie opinie o zakupie? Edytowane 28 marca 2017 przez Voytec Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Jesli pierwszy akt to mozesz dac sie oszukac, bo pierwsze kilka godzin tak samo jak koncówka zakłamują obraz gry. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Tak, pierwszy akt to najlepsza część gry a dopiero później robi się bigos, także dokładnej opinii nie wyrobisz. A ktoś grał już w nowe DLC? Podobno strasznie krótkie? Cytuj
fejz 2 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Jak ktoś grał w Mad Max - to ta Mafia jest podobna do tej gry? Chodzi mi o zbieractwo, przejmowanie i tego typu pierdoły. Myślę o tej Mafii ale słyszałem i widziałem jaki szum był wobec tej gry w w negatywnym znaczeniu tego słowa. Inny zupełnie klimat, taki dziki, złowrogi, pustynia itp. Ale jeżeli chodzi o samą ideę to podobne. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Czyli dalej zastrasz, zabij, zdemoluj towar 20x per dzielnicę? Czemu dzisiejsze gry schodzą na psy i nie szanuja czasu powaznych ludzi 32+ :( Co ja pawcio, zebym mial 40h tygodniowo na jakies repetytywne side questy? Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Gry są dla dzieci a nie dorosłych ludzi Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Nadal wierzę, że wprowadzą PEGI 30 :( Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Czaję się na tę Mafię i aż nie mogę uwierzyć, że to taki słaby tytuł. No, ale z drugiej strony, jeszcze chyba nikt tu nie napisał, że przeszedł całą i bawił się świetnie. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Bawilem się w stopniu mieszanym. Byłoby doskonale jakby wycięli 50% contentu i skupili się na gęstej linii fabularnej. 1 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Czaję się na tę Mafię i aż nie mogę uwierzyć, że to taki słaby tytuł. No, ale z drugiej strony, jeszcze chyba nikt tu nie napisał, że przeszedł całą i bawił się świetnie.Ja grałem z przerwami po maks 1-2h dziennie i bawiłem się dobrze, tak samo Wredny. Kilka stron temu masz asze dokładne opinie. W skrócie na plus: świetny klimat, kozak główny bohater, klimatyczna muza, fajna misie główne, super początek i jeszcze lepsze zakończenie, soczysty gunplay, bardzo dobry jak na sandbox mode jazdy. Minus i to jeden ale wielki to mega schematyczność i powtarzalnośc przy chamskim wydłużaniu rozgrywki. Jakby tą gierkę zrobili różnorodną i ciut skrócili to może byłby b.dobry tutuł. ps jak coś grałem na pspro po wszystkich paczach i technicznie było spoko. ps 1 z drugiej strony patrząc jakie są teraz killery do ogrania, które ostatnio wyszły to nie ma co się zastanawiać w co pograć (i nie jest to Mafia3) 2 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Podpisuję się pod tym, co napisał Balon, dorzucając że ja grałem na zwykłym PS4 i technicznie też było spoko. W ogólnym rozrachunku, mimo tych wszystkich wad, gierkę wspominam bardzo ciepło i chętnie do niej kiedyś wrócę, bo soundtrack, klimat, fabuła i główny bohater to bardzo dobre strony tej produkcji - mocne 7/10 ode mnie, w porywach nawet 8 "na szynach" - do 80zł jak najbardziej polecam. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Ja też bardzo polecam i mnie nawet te schematyczne zadania nie znużyły bo lubiłem walić głowy z pistoletu z tłumikiem, które świetnie wchodziły. Mam zamiar do gry wrócić, tym razem na PS4 i jak wyjdzie edycja GOTY. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Czy komuś też na PS4 demo ładuje się bez końca? Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Mi stoi instalacji w menu na 98%. Dodatkowo wczoraj wyskoczył mi z 3 razy komunikat ze wystąpił jakis błąd przy pobieraniu mimo ze samo demko wlasnie można odpalić ale stoi w tym menu instalacji... Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 U mnie problemów nie było, ale pogoniłem z dysku po 20 minutach. Nie podobała mi się narracja, główny bohater, no i w umie cała reszta. Powinni pozostać przy prawdziwej mafii. Z innej beczki, nie wkurza Was w grach tego typu jak gadają tym swoim slangiem podczas jazdy? Zamiast skupiać się na napisach to skupiamy się na jeździe albo na odwrót. Mnie to od zawsze irytowało, w GTA to samo. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 A jak postacie maja gadać w trakcie jazdy? Angielskim z ksiazki? Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Czy komuś też na PS4 demo ładuje się bez końca? Mam to samo na prosiaku. Coś jest zyebane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi