Gość _Be_ Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Pogralem w demo, no i cóż w czasach premiery GTA IV może gra by mogła sie podobać. Teraz to no niezbyt a jeszcze jak mówicie, że całą gre zjada schemat z niszczeniem baz to mogę powiedzieć, ze szkoda bo Licoln to fajna postać, klimat jest świetny, reżyseria scenek tez daje radę no ale sama gra :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Gra sie też fajnie ale po paru h te misje stają się męczące, mimo wszystko dobrze sie bawiłem przy tym średniaku Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Niewiele trzeba zeby zrobic z tego naprawde fajna gierke, to kwestia malego patcha i checi tworcow żeby wycieli g.owno misje, ale wtedy by ich jechali ze gierka na 7-8 h. Może kiedyś się skusze jak wyjdzie wersje GOTY i okaze się, ze te nadchodzace dlc w Wietnamie będzie trzymalo poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Mafia II była krótka, ale intensywna i urozmaicona, więc jakoś to nie doskwierało. Lepiej zrobić krótszy singiel, ale zadbać o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 No ja mocno liczę na te dwa duże dodatki fabularne. Ma być dużo nowej mechaniki, czuję w kościach, że mocno ograniczą schemt. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Obczaiłem te demo. Ogólnie, no nic nie zaskakuje, nic nie przyciąga. Strzelanie całkiem przyjemne, pokazane lokacje dość ładbe, jazda samochodem w obydwu trybach mocno średnia, nie daje przyjemności jak w GTA. To co mnie zaskoczyło negatywnie to fakt, że ta gra jest po prostu bardzo przeciętna wizualnie. Tło jak z kartonu, mało przejrzyste otoczenie, słabe tekstury. No i przede wszystkim, model destrukcji aut jak w GTA III, o ile nie gorszy. Chyba, że to kwestia dema, w pełną nie grałem. No jeśli demo odzwierciedla pełną wersję to poczekam aż mocno stanieje, bo fabuła faktycznie dość ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 A ja z kolei jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wizualiami, przynajmniej w przerywnikach filmowych, które są znakomicie animowane, reżyserowane i zrealizowane. Być może to, że gram na prosiaku wpływa na taki a nie inny odbiór. W moim przypadku demko spełniło swoje zadanie. Kiedyś na pewno sięgnę po fulla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Jaki był cel w tym, ze Lincoln strzela z pistoletu jedną ręką? To jest tak durne, że az oczy bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Jaki był cel w tym, ze Lincoln strzela z pistoletu jedną ręką? To jest tak durne, że az oczy bolą. 1. Lincoln nie jest gliniarzem 2. Ma chłop parę w łapie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 No był w wojsku więc jeszcze większa głupota. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Myślałem, ze chodzi Ci o strzelanie jedną reką z biodra jak Chudy z Toy Story. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego. Zresztą Lincoln to taki czołg, że nawet jakby z bazooki strzelał jedną ręką to bym się nie przypierdzielał. Poza tym w całej masie gier bohater strzela z pistoletu, używając tylko jednej ręki. Tu się należy cieszyć, że nie strzela tak jak stereotypowy niggas :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Zabawne jest to, że w cutscenach pistolet zazwyczaj trzyma dwoma łapami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Demko skończone. Jedno z lepszych i najdłuższych w jakie grałem. Jeśli ono nie nakręci do spróbowania fulla to już nic nie nakręci. Fabularnie fajne zagajenie. Szkoda, że z tego wątku i nie tylko wyłania się obraz gry zgoła niepełny. Główna fabuła, filmiki superaste, ale niestety inne aktywności w fullu podobno nudne i powtarzalne. Pod tym względem demko trochę zakłamane i to jest jedyny zarzut, jakie mam w stosunku do niego. Ach, gdyby cała gra była na 20-30 godzin i tak przypakowana akcją i fabułą jak ta wersja demonstracyjna to... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Mnie niestety demo odrzuciło. AI przeciwników jest na tak niskim poziomie, że czułem jakbym grę przechodził na kodach - nie było żadnego zagrożenia, nawet gdy mnie wykryli wystrzeliłem ich jak kaczki bez żadnego wysiłku. W moim odczuciu gameplay robi się przez to bardzo płytki i gra nie wciąga. New Bordeaux to jedno z brzydszych miast jakie widziałem i nie czerpałem przez to żadnej przyjemności z jego zwiedzania. Jeśli ten prolog to najlepsza część gry to pełniak mnie już nie interesuje. Pewnie bym wymiotował zaliczając te dzielnice. Fabularnie widać jednak, że gra daje radę. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ja nawet nie skończyłem dema bo po prostu klimat mi siadł, gameplay odpowiada i chcę to przechodzić na pełnej wersji. A czy to całe przejmowanie dzielnic będzie takie nurzące jak tu wszyscy piszą to się sam przekonam bo już sobie płytkę zamówiłem. Na madmaxa też było psioczenie, a ja się dobrze bawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dużo tego grania w demo jest? Szybko idzie kończyć? Ile czasu Ci starczy na rozpracowanie tego wszystkiego w demie? Wypadałoby by sprawdzić przed zakupem pełnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dużo tego grania w demo jest? Szybko idzie kończyć? Ile czasu Ci starczy na rozpracowanie tego wszystkiego w demie? Wypadałoby by sprawdzić przed zakupem pełnej wersji. Demko jest bardzo długie, wręcz niebywale rozwleczone. Ja to w pewnym momencie miałem podejrzenie, że omyłkowo twórcy wrzucili fulla ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego. Zresztą Lincoln to taki czołg, że nawet jakby z bazooki strzelał jedną ręką to bym się nie przypierdzielał. Poza tym w całej masie gier bohater strzela z pistoletu, używając tylko jednej ręki. Tu się należy cieszyć, że nie strzela tak jak stereotypowy niggas :) Nic dziwnego, że przeszkolony typ w wojsku strzela z pistoletu jak debil? No nie wiem, mnie takie rzeczy wytracaja z immersji i nie chce mi sie grać. Podaj tytuły tych gier gdzie postać strzela jedną ręką, zobaczę czy tam też mi to działało na nerwy. Demo to po prostu pierwszy akt Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Czyli zdobywania dzielnic pewnie tam nie ma, bo by nikt fulla nie kupił xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 A widać, sprytnie to wykombinowali XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Nic dziwnego, że przeszkolony typ w wojsku strzela z pistoletu jak debil? No nie wiem, mnie takie rzeczy wytracaja z immersji i nie chce mi sie grać. Podaj tytuły tych gier gdzie postać strzela jedną ręką, zobaczę czy tam też mi to działało na nerwy. Watch_Dogs czy chociażby dowolny Hitman. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Chyba łatwiej byłoby wymienić gierki, gdzie tak nie ma. Strzelanie z 2-och pistoletów jednocześnie tez jest na porządku dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Nic dziwnego, że przeszkolony typ w wojsku strzela z pistoletu jak debil? No nie wiem, mnie takie rzeczy wytracaja z immersji i nie chce mi sie grać. Podaj tytuły tych gier gdzie postać strzela jedną ręką, zobaczę czy tam też mi to działało na nerwy. Watch_Dogs czy chociażby dowolny Hitman. Ok w w_d nie gralem a Hitmana przechodzę po cichu więc tez nie ogarniam strzelania tam. No więc tak czy siak bardzo głupie i odpowiada mi to. Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Pobrałem właśnie demo i instaluje się już godzinę, a na liczniku dopiero 30%. Co to ma (pipi) być? Dobra, nie skminiłem że się nie pobrało do końca. Retard. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez japco Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi