Opublikowano 30 marca 20178 l Pogralem w demo, no i cóż w czasach premiery GTA IV może gra by mogła sie podobać. Teraz to no niezbyt a jeszcze jak mówicie, że całą gre zjada schemat z niszczeniem baz to mogę powiedzieć, ze szkoda bo Licoln to fajna postać, klimat jest świetny, reżyseria scenek tez daje radę no ale sama gra :/
Opublikowano 30 marca 20178 l Gra sie też fajnie ale po paru h te misje stają się męczące, mimo wszystko dobrze sie bawiłem przy tym średniaku
Opublikowano 30 marca 20178 l Niewiele trzeba zeby zrobic z tego naprawde fajna gierke, to kwestia malego patcha i checi tworcow żeby wycieli g.owno misje, ale wtedy by ich jechali ze gierka na 7-8 h. Może kiedyś się skusze jak wyjdzie wersje GOTY i okaze się, ze te nadchodzace dlc w Wietnamie będzie trzymalo poziom.
Opublikowano 30 marca 20178 l Mafia II była krótka, ale intensywna i urozmaicona, więc jakoś to nie doskwierało. Lepiej zrobić krótszy singiel, ale zadbać o szczegóły.
Opublikowano 30 marca 20178 l No ja mocno liczę na te dwa duże dodatki fabularne. Ma być dużo nowej mechaniki, czuję w kościach, że mocno ograniczą schemt.
Opublikowano 31 marca 20178 l Obczaiłem te demo. Ogólnie, no nic nie zaskakuje, nic nie przyciąga. Strzelanie całkiem przyjemne, pokazane lokacje dość ładbe, jazda samochodem w obydwu trybach mocno średnia, nie daje przyjemności jak w GTA. To co mnie zaskoczyło negatywnie to fakt, że ta gra jest po prostu bardzo przeciętna wizualnie. Tło jak z kartonu, mało przejrzyste otoczenie, słabe tekstury. No i przede wszystkim, model destrukcji aut jak w GTA III, o ile nie gorszy. Chyba, że to kwestia dema, w pełną nie grałem. No jeśli demo odzwierciedla pełną wersję to poczekam aż mocno stanieje, bo fabuła faktycznie dość ciekawa.
Opublikowano 31 marca 20178 l A ja z kolei jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wizualiami, przynajmniej w przerywnikach filmowych, które są znakomicie animowane, reżyserowane i zrealizowane. Być może to, że gram na prosiaku wpływa na taki a nie inny odbiór. W moim przypadku demko spełniło swoje zadanie. Kiedyś na pewno sięgnę po fulla.
Opublikowano 31 marca 20178 l Jaki był cel w tym, ze Lincoln strzela z pistoletu jedną ręką? To jest tak durne, że az oczy bolą.
Opublikowano 31 marca 20178 l Jaki był cel w tym, ze Lincoln strzela z pistoletu jedną ręką? To jest tak durne, że az oczy bolą. 1. Lincoln nie jest gliniarzem 2. Ma chłop parę w łapie ;)
Opublikowano 31 marca 20178 l Myślałem, ze chodzi Ci o strzelanie jedną reką z biodra jak Chudy z Toy Story.
Opublikowano 31 marca 20178 l Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego. Zresztą Lincoln to taki czołg, że nawet jakby z bazooki strzelał jedną ręką to bym się nie przypierdzielał. Poza tym w całej masie gier bohater strzela z pistoletu, używając tylko jednej ręki. Tu się należy cieszyć, że nie strzela tak jak stereotypowy niggas :)
Opublikowano 31 marca 20178 l Zabawne jest to, że w cutscenach pistolet zazwyczaj trzyma dwoma łapami.
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Demko skończone. Jedno z lepszych i najdłuższych w jakie grałem. Jeśli ono nie nakręci do spróbowania fulla to już nic nie nakręci. Fabularnie fajne zagajenie. Szkoda, że z tego wątku i nie tylko wyłania się obraz gry zgoła niepełny. Główna fabuła, filmiki superaste, ale niestety inne aktywności w fullu podobno nudne i powtarzalne. Pod tym względem demko trochę zakłamane i to jest jedyny zarzut, jakie mam w stosunku do niego. Ach, gdyby cała gra była na 20-30 godzin i tak przypakowana akcją i fabułą jak ta wersja demonstracyjna to...
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Mnie niestety demo odrzuciło. AI przeciwników jest na tak niskim poziomie, że czułem jakbym grę przechodził na kodach - nie było żadnego zagrożenia, nawet gdy mnie wykryli wystrzeliłem ich jak kaczki bez żadnego wysiłku. W moim odczuciu gameplay robi się przez to bardzo płytki i gra nie wciąga. New Bordeaux to jedno z brzydszych miast jakie widziałem i nie czerpałem przez to żadnej przyjemności z jego zwiedzania. Jeśli ten prolog to najlepsza część gry to pełniak mnie już nie interesuje. Pewnie bym wymiotował zaliczając te dzielnice. Fabularnie widać jednak, że gra daje radę. Edytowane 2 kwietnia 20178 l przez Lukas_AT
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Ja nawet nie skończyłem dema bo po prostu klimat mi siadł, gameplay odpowiada i chcę to przechodzić na pełnej wersji. A czy to całe przejmowanie dzielnic będzie takie nurzące jak tu wszyscy piszą to się sam przekonam bo już sobie płytkę zamówiłem. Na madmaxa też było psioczenie, a ja się dobrze bawiłem.
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Dużo tego grania w demo jest? Szybko idzie kończyć? Ile czasu Ci starczy na rozpracowanie tego wszystkiego w demie? Wypadałoby by sprawdzić przed zakupem pełnej wersji.
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Dużo tego grania w demo jest? Szybko idzie kończyć? Ile czasu Ci starczy na rozpracowanie tego wszystkiego w demie? Wypadałoby by sprawdzić przed zakupem pełnej wersji. Demko jest bardzo długie, wręcz niebywale rozwleczone. Ja to w pewnym momencie miałem podejrzenie, że omyłkowo twórcy wrzucili fulla ;)
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego. Zresztą Lincoln to taki czołg, że nawet jakby z bazooki strzelał jedną ręką to bym się nie przypierdzielał. Poza tym w całej masie gier bohater strzela z pistoletu, używając tylko jednej ręki. Tu się należy cieszyć, że nie strzela tak jak stereotypowy niggas :) Nic dziwnego, że przeszkolony typ w wojsku strzela z pistoletu jak debil? No nie wiem, mnie takie rzeczy wytracaja z immersji i nie chce mi sie grać. Podaj tytuły tych gier gdzie postać strzela jedną ręką, zobaczę czy tam też mi to działało na nerwy. Demo to po prostu pierwszy akt
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Czyli zdobywania dzielnic pewnie tam nie ma, bo by nikt fulla nie kupił xd
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Nic dziwnego, że przeszkolony typ w wojsku strzela z pistoletu jak debil? No nie wiem, mnie takie rzeczy wytracaja z immersji i nie chce mi sie grać. Podaj tytuły tych gier gdzie postać strzela jedną ręką, zobaczę czy tam też mi to działało na nerwy. Watch_Dogs czy chociażby dowolny Hitman.
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Chyba łatwiej byłoby wymienić gierki, gdzie tak nie ma. Strzelanie z 2-och pistoletów jednocześnie tez jest na porządku dziennym.
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Nic dziwnego, że przeszkolony typ w wojsku strzela z pistoletu jak debil? No nie wiem, mnie takie rzeczy wytracaja z immersji i nie chce mi sie grać. Podaj tytuły tych gier gdzie postać strzela jedną ręką, zobaczę czy tam też mi to działało na nerwy. Watch_Dogs czy chociażby dowolny Hitman. Ok w w_d nie gralem a Hitmana przechodzę po cichu więc tez nie ogarniam strzelania tam. No więc tak czy siak bardzo głupie i odpowiada mi to.
Opublikowano 8 kwietnia 20177 l Pobrałem właśnie demo i instaluje się już godzinę, a na liczniku dopiero 30%. Co to ma (pipi) być? Dobra, nie skminiłem że się nie pobrało do końca. Retard. Edytowane 8 kwietnia 20177 l przez japco