Schranz1985 680 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 A po co maja się starać jak stare chłopy srają w majty i biora preordery bo trailer fajny ... Dla mnie preordery to śmiech na sali, podoba mi się coś to idę i kupuję, kurfa to nie prl że na kartki sprzedają . No chyba że ktoś lubi zabłysnąć że ma grę dzień wcześniej, trochę rozsądku ludzie . Teraz będą 3 miesiące patchowac .... powodzenia . Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Po tym filmiku troche zeszlo cisnienie. Pamietam tez jedne z pierwszych niby gunplejow i bylo cycus. Po czasie wrzucili znowu i nagle zobaczylem pasztecik troche, a nawet troche bardzo. Byl to znow widoczny downograd. Moze cenka zejdzie, polataja to ogramy. Bo te przejscia swiatla slonca przez chmury to troche beka w huy. Cytuj
Pupcio 18 417 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Coś czuje że to ostatnia część mafii xD a jeśli nie to znów zniknie na 5-10 lat. Cóż ja mam ochotę na taką rakową gierke i podejrzewałem od pierwszego gameplayu że to się tak skończy ale rozumiem osoby które ją masakrują, bo jest to słuszne masakrowanie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Po tym filmiku troche zeszlo cisnienie. Pamietam tez jedne z pierwszych niby gunplejow i bylo cycus. Po czasie wrzucili znowu i nagle zobaczylem pasztecik troche, a nawet troche bardzo. Byl to znow widoczny downograd. Moze cenka zejdzie, polataja to ogramy. Bo te przejscia swiatla slonca przez chmury to troche beka w huy. A propos tych chmur, to jest glitch jak sie zaczyna gre, mialem dokladnie to samo w tym samym momencie fabularnym [latwo poznac ten moment po ubiorze], od tamtej pory nie bylo juz tego "zjawiska". Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 W pozniejszej fazie gry juz tego nie ma? Co by nie mowic to troszke lipa wyszla. Nie spodziewalem sie nie wiadomo czego bo sa inne kwestie wazniejsze w grach. Ale tyle kwiatkow i bubli to ostatnio mial chyba AC Unity. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Nie ma, na gafie widzialem 2 dni temu gifa i gosc mial tez ten sam moment w fabule, cos jest bankowo zglitchowane w tej krotkiej chwili jak sie jedzie do pewnego baru. Dojedziesz do markera misji i znika na amen. AC Unity byl (pipi) do potegi, gra byla calkowicie niegrywalna, wg mnie daleko Mafii do tego poziomu, przynajmniej na PS4 [filmik od crowbcata to wersja PC]. W AC zamiast nagrywac fajne momenty z gry, nagrywalem na kazdym kroku takie kwiatki: Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Oprócz kwestii technicznych niesamowicie wku#wia mnie sposób, w jaki Lincoln rzuca granatami i mołotowami... Pisałem już o tym wcześniej, ale miałem nadzieję, że to jakiś placeholder i w pełnej wersji otrzymamy porządną animację. Nosz kur#a!!! Gdzie oni to podpatrzyli? Może w czeskim wojsku ich tak uczą? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) Kurde, strzelanie headshotów z pistoletu z tłumikiem jest takie zayebiste, że chyba w żadnej innej grze nie odczuwałem takiej przyjemności grając tylko tą bronią. I ta rozbryzgująca się krew na ścianach. Edytowane 8 października 2016 przez suteq Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Kurde, strzelanie headshotów z pistoletu z tłumikiem jest takie zayebiste, że chyba w żadnej innej grze nie odczuwałem takiej przyjemności grając tylko tą bronią. I ta rozbryzgująca się krew na ścianach. Klamiesz, kiepskie strzelanie. btw. kilka fajnych detali: - jak przydzwonisz w cos autem, radio na chwile sie zakloca - jak jedziesz off-roadem gdzie sa kamienie, buksowanie kolami po nawierzchni wlaczy dzwiek kamieni odbijajacych sie po karoserii [w zadnej innej grze chyba tego nie slyszalem] - jak wyskoczysz z auta, lub wybiegniesz/wyjdziesz [kilka animacji wysiadania w ruchu, zalezne od predkosci i tego czy jedziemy prosto/do tylu] to auto jak sie zatrzyma na gorce zacznie zjezdzac w dol bo reczny nie jest wlaczony, jak wysiadziesz z wylaczeniem silnika i zarzuceniem recznego, auto stoi na gorce - ubranie Lincolna moczy sie w zaleznosci od poziomu wody [ostatnio coraz wieciej gier ma ten feature, cieszy mnie to niezmiernie bo glupio bylo moczyc kostki i widziec cala postac mokrą] - jak masz opcje wlamania sie do budynku [sporo budynkow mozna zwiedzac], zamiast bawic sie lomem, wcisnij kolko i drzwi dostana mocnego kopa 1 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Mam taki apel lub wołanie na puszczy do 2K: dla nabywców tej gry z forum medal za odwagę i rekompensata za produkt niezgodny z umową. Z kole Dla tych chciwych dziadów rozgrzana lokówka w wiadome miejsce. Szkoda słów na ten gejming. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Lol, filmik z glitchami to wersja PC. Gracze konsolowi takich błędów z tego co widzę nie doświadczają. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Nawet Big Boss by sie nie powstydzil takich headshotow z pistoletu z tlumikiem. A potem jeszcze zrobilem akcje z wybuchajacym samochodem. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Jak patrzę na te headshoty to przypominają mi się stare hitmany. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Znajdzki sluża wlasciwiei do czegos? bo widze nawet nie ma trofika za nie, na poczatku hackowalem wszystkie podsluchy aby miec widok zna znajdzki i zbieralem gdy bylo cos blisko, ale to chyba bez celowe?Zobaczcie w menu znajdek przegladanie Playboy i wejdz w gazetke Cytuj
mersi 804 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 do 0:12 sekundy jak strzela hedy z tej jednej ręki gdy kuca to wygląda to dość komicznie, może zabrakło im czasu żeby poprawić ten aspekt i dać jakąś lepszą animacje bo rzuca się to w oczy fhuy Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Znajdzki sluża wlasciwiei do czegos? bo widze nawet nie ma trofika za nie, na poczatku hackowalem wszystkie podsluchy aby miec widok zna znajdzki i zbieralem gdy bylo cos blisko, ale to chyba bez celowe? Zobaczcie w menu znajdek przegladanie Playboy i wejdz w gazetke Tak bezcelowe bo nie ma trofea/achievementu więc po co coś robić. ... Btw historia dobrze się rozkręca. Olałem poboczne wątki i wsiąkłem w fabułę. Chyba ostatnio gta v mnie tak historią zainteresował. Większość sandboksow ma historie kiepską i to tylko pretekst do rozpierduchy (just cause, mad max czy saints row). Tutaj sandbox marny ale główny wątek o ja (pipi)ie. Pięknie i te wstawki filmowe kilka lat do przodu. Fajne zagranie i chyba do tej pory w grze nie spotkane. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Ale nawet w grze nic sie nie dostaje żadnej kasy, wpływów nic za te znajdzki? chyba, że o czymś nie wiem 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 do 0:12 sekundy jak strzela hedy z tej jednej ręki gdy kuca to wygląda to dość komicznie, może zabrakło im czasu żeby poprawić ten aspekt i dać jakąś lepszą animacje bo rzuca się to w oczy fhuy To byly strzaly z biodra, nie uzywalem celowania Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Te headshoty to jakbym siebie widział na tych bagnach. Aż się chce wszystko robić po cichu z tym pistoletem z tłumikiem. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Przeczytałem kilka ostatnich stron waszych wypowiedzi i jadę z tym swoim nieszczęsnym paragonem z przedsprzedaży i biorę swoją kopię - po odliczeniu wyjdzie mi 200 złotych - to dobra cena. Będzie dzisiaj grane, czuję, że 02:30/03:00 mnie zastanie, jestem nakręcony niesamowicie! Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) Ale nawet w grze nic sie nie dostaje żadnej kasy, wpływów nic za te znajdzki? chyba, że o czymś nie wiem Za same podsłuchy masz możliwość werbowania bossow na swoją stronę. Bez podsłuchu możesz tylko zabić a werbunek dsje ekstra gotówkę. A co dają playboye to chyba nie muszę 30 letniemu chłopu tłumaczyć? Edytowane 9 października 2016 przez blantman Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) ZNAJDZKI ziomuś, pytałem o ZNAJDZKI nie podsłuchy btw. wjechały pierwsze recki, oceny na poziomie 6-7/10, ale to dopiero pierwsze I od cengi: http://www.ppe.pl/news/46803/cenega-wysyla-tajemnicze-czarne-futeraly-co-znalezlismy-w-srodku.html @Pawcio - czyli tak jak przypuszczałem. Edytowane 9 października 2016 przez Fanek Cytuj
Pupcio 18 417 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 NO ZNAJDUJESZ FANEK TE PLAYBOYE I POTEM WALISZ DO NICH KONIA ALBO PODZIWIASZ ŁADNE PANIE, DO TEGO SĄ TE ZNAJDŹKI I SĄ TO NAJLEPSZE ZNAJDŹKI OD CZASÓW MAFII 2 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 NO ZNAJDUJESZ FANEK TE PLAYBOYE I POTEM WALISZ DO NICH KONIA ALBO PODZIWIASZ ŁADNE PANIE, DO TEGO SĄ TE ZNAJDŹKI I SĄ TO NAJLEPSZE ZNAJDŹKI OD CZASÓW MAFII 2 ALE NIE MA TROFEÓW WIĘC GDZIE SENS?! 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Najglupsze trofea to zbieranie smieci. Takie sa fakty. Dlatego akurat dobrze ze mozna miec na to wyyebane. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi