Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serial od HBO = Gwarant Jakosci 7.6 na IMDB ;f

Oglada ktos? IMHO swietny serial rozrywkowy z dosc ciekawa obsada i cameo ktore zrobia fanom Footballu Amerykanskiego. Jest wszystko seksy, dzifki, trawki i afery!

Polecam Adam Slodowy 

Gość Zaqair
Opublikowano

Naprawde fajny serial,ale jezeli ktos oczekuje czegos wiecej niz glupiej komedii to sie zawiedzie.

Opublikowano

Problem jest taki ze znajac NFL to co tam sie odpierdala i jak glupi potrafia byc ludzie uprawiajacy ten wlasnie sport to nie do konca jest to komedia tylko raczej pewnie nawet nie do konca przerysowane realia ( Ostatnie 3 lata w NFL to pobicia, gwalty, egzekucja, wykradanie prezerwatyw z smietnikow zeby zaciazyc, narkotyki kolejne gwalty itd ) . Sezon na pewno skonczy sie jakas Drama nakrecona przez ktoregos z "zawodnikow" 

Opublikowano (edytowane)

Miałem się zabrać za ten serial właśnie, dzięki za przypomnienie. Daję plusa w myślach.

Jakby ktoś znalazł gdzieś w necie odcinki to proszę o info, bo na razi bieda. Na cda.pl tylko dwa.

.

Na serialeonline.pl jest wszystko, ale jeszcze nie sprawdziłem jak działa.

Edytowane przez krupek1
Opublikowano

No mi to pasuje akurat, nie mam za dużo czasu na seriale, a tak sobie zawsze gdzieś wcisnę jeden, albo dwa. Mnie martwi, że zaraz obejrzę wszystkie dostępne i będzie trzeba czekać na nowe.

Opublikowano

a to w ogóle jest taka hehe beczunia jak entourage czy jednak bardziej osadzone w rzeczywistości i z elementami dramy? bo nie powiem zainteresowało mnie to i nawet wrzucałem pierwszy trailer na foruma.

Opublikowano

No i koniec :( Niech sezon 2 ma 45 minutowe odcinki bo za szybko sie to oglada.

Na HBO nie ma przerw na reklamy podczas seriali wiec w gre wchodzi tylko 30min albo 60min.