Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym bardziej, że 1,5 minuty to odcinek się zaczyna, chociaż przyznać trzeba, że te intro jest fajne.

Obejrzałem wszystkie odcinki i już nie mogę się doczekać drugiego sezonu. Za dużo seriali nie oglądałem, ale to chyba mój ulubiony do tej pory, razem z Californication.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że to wcale nie jest fikcja, oni naprawdę tacy są.

Wkrótce zabieram się za Ekipę, nigdy nie widziałem, a jak polecacie, to coś musi być na rzeczy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już zdążyłem zapomnieć o tym serialu i wczoraj Dwayne Johnson wrzucił zdjęcie na Instagramie, że zaczynają pracować nad nowym sezonem. Znowu nie mogę się doczekać :/

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bedzie 3 sezon.

It’s touchdown/gooooooal!/nothin’ but net/[insert your favorite sports metaphor here] for Ballers which has just nabbed a renewal at HBO.

Two episodes into Season 2, the premium cabler has re-upped its sports comedy for a third go-around, star Dwayne “The Rock” Johnson announced Thursday via Instagram.

Opublikowano (edytowane)

Dobra informacja. Nie jest to może poziom takiej Doliny krzemowej (przynajmniej ja tak uważam), ale do piwka można sobie obejrzeć. Jeszcze nie oglądałem drugiego odcinka, pierwszy był niezły.

Edytowane przez Solderowy123
  • 10 miesięcy temu...
  • 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj pierwszy odcinek wjechał na HBO, dziś już pewnie  gdzieś będzie do obejrzenia. Mam nadzieję, że będzie ciekawie, bo drugi sezon jakiś taki nijaki był.

Opublikowano

Jestem po pierwszym odcinku trzeciego sezonu i było całkiem znośnie. Jak zwykle dobre widoczki w postaci duperek, chyba tylko dlatego jeszcze to oglądam. Taki typowy odmóżdżacz, gdzie można usiąść, zjeść kotleta i sobie obejrzeć, bez obawy, że coś się fabularnie straci przy krojeniu mięsa. 

Opublikowano

Obejrzałem wczoraj, serial dalej podtrzymuje charakter luźnego i o niczym konkretnym, ale odcinki mogłyby być dłuższe i mogłoby być ich więcej. 1 sezon na rok, a odcinki nawet 0,5h nie trwają, do tego jest ich mało w każdym sezonie. Najnowszy odcinek niby zapowiada, co tam się będzie działo dalej, o czym będzie sezon, ale jakiś bez polotu, trochę chaosu. Ogląda się ok, ale mogłoby być dużo lepiej.